Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlısı olsun şimdidden ama hemen z5500 diye de bir seçenek yaratma kendine biraz araştır derim.Çünkü piyasada bir sürü set var ve amacına yöenlik olanı tercih et.Creativeden sadece g500 ü öneririm onun dışında microlabın ii setleri var.Alteclerden çok kaliteli.Dediğim gibi amacını belirle ve dinlemeden alma derim en azından bir fikir sahibi olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

dediklerimi yapamana rağmen bozuyor mu hala basslları.Nası iş anlmadım??bassları kısmana rağmen boğması.

valla denemediğim yöntem kalmadı gene basslar böğürüyor..fena bir şekilde.sesi yarıya kadar getirdiğimde gayet normal ondan sonra basslar fena distorsiyona giriyor...kendi driverini kuracam..olmasa tek seçenek z5500...

bende x-540 kullanıyorum... ama sesi yarıdan fazla açmış olmama ragmen basslarda herangi bir problem yok!!!

bassı açıyor musun yoksa en kısık halinde mi ??

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

set in kumandasında bass yarıya kadar açık... creative consoldan ; eq ayarlarını kullanıyorum, crystalyzr açık, bass ayarları açık , 3d açık, yani full + full kullanıyorum...

• peki bass kumandadan yarıya kadar açıksa sesi nereye kadar açabiliyorsun hangi seviyeden sonra basslar bozulmaya başlıyor??malum x540 ın hava borusu ufak o kadar fazla ve derin bass veremiyor
  • çok teşekkür ederim.ben de bu modu yükledim gerçekten çok harika oldu tekrar tekrar teşekkürler.sistem coşuyo ben coşuyorum, ben coştukça evdekiler bana kızıyo
  • mod'lu value modlu liveden daha kaliteli ses veriyor bass'lar çok güzelleşti live'göre..Boşu boşuna fatality ve xonar almışım dinlediğim 2 saat müzik başkada bişey yok
  • bende kurdum driveri, Altec lansing vs3251 kullanıyorum, bass ayarları güzel yapılırsa audigy value driverına göre baya fark oldu. Altec Lansing uzun atımlı subwoofera sahip, bu nedenle bası iyi ayarlamazsanız uğultudan başka birşey alamazsınız. bu driverı kurdum yinede keskin basslar vermiyor ama öncekine göre daha iyi, bu altec lansingin bass karakteristiğinden kaynaklanıyor. görsel olarak x fi nin menüsü çok hoş, anfi görüntüsü var... driverı hazırlayan ve bize sunan arkadaşa çok teşekkürler.

• sy. sönmeztolga arkadaşım rica etsem sendeki ayarı prtscreen yapıp resimle gönderebiliirmisin aşagıdaki gibi zahmet olmaz ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolutely33 -- 21 Eylül 2008; 1:40:07 >
  • merhaba bnde kurdum bu drıverı bass yumusadı guzel oldu audigy value kartım yanlız eskı drıvere gore seste bıraz azalma var gibi geldi oyle mı yoksa bana ole gelıor kafaya taktım yardımcı olrsanız sevınırım
  • master vollume ve wave ayarlarını kontrol ettin mi?
  • quote:

master vollume ve wave ayarlarını kontrol ettin mi?

master %90 wawe %90 %100 yapıncada fark olmuyor yaw bana ole geldı haralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: absolutely33

sy. sönmeztolga arkadaşım rica etsem sendeki ayarı prtscreen yapıp resimle gönderebiliirmisin aşagıdaki gibi zahmet olmaz ise

bu akşam yollamaya çalışırım dostum

• Bunlarda benim ayarlarım ekolayzır ayarı ve eax kapalı.Kullandığım playerda da ekolyazır ayarı kapalı.

• yaw beyler basslar cok yumusaddı accık bı derın bass ve full sallanan esyaların sesını duyuyorum esyaları cok sallıyor o yuzden bass sesı gelmıyor nerdeyse
  • quote:

quote:

sy. sönmeztolga arkadaşım rica etsem sendeki ayarı prtscreen yapıp resimle gönderebiliirmisin aşagıdaki gibi zahmet olmaz ise

tamam dostum bekliyorum.

• quote:

Bunlarda benim ayarlarım ekolayzır ayarı ve eax kapalı.Kullandığım playerda da ekolyazır ayarı kapalı.

teşekkürler EnigM@

• quote:

quote:

quote:

tamam dostum bekliyorum.

işte bunlarda benim ayarlarım...

• dostum tşk ederim zahmet oldu.

şuan iş teyim eve gidince ayarları değiştirip yarın da yorumumu yazarım. ama şunuda belirteyim ayarları deiştirmeden bile vermiş olduğun x-fi modunu yükledikten sonra ses biraz da olsa güzelleşti. bu mod u bizlerle paylaştığın için de ayrıca teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolutely33 -- 22 Eylül 2008; 22:38:57 >
  • sönmeztolga arkadaşa teşekkürler.Live 7.1 kartımda Vista 32 bit işletim sistemiyle sorunsuz çalışıyor.Ses gerçektende daha berrak baslar daha da kuvvetlenmiş gibi...
  • güle güle kullan dostum
  • Arkadaşlar ben anlamadım.Ses kartıyla gelen orginal driveri tamamen silipmi kuracağız yoksa driverin üzerinemi kuracağız?

Biri açıklayabilir mi?Ses kartım Audigy Value 7+1
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.