Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EnigM@

quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

audigy valuelerde çızırtı sorunu varmış,bu sorun donanımsal bir hatadanmı kaynaklanıyor.?
    idareten bu kartı almayı düşnüyorum onboarddan daha kaliteli ses verir umarım.
    ama diğer forumlarda bahsedilen çızırtı sorunu benim düşüncemi değiştirmeye başladı.
    ne dersiniz audigy value parasının hakkını veren bir kartmıdır ?

Hiçbir cızırtı sorunu yok bnde 2 senedir kullanıyorum.Kesinlikle parasının hakkını veren bir kart 50 ytl ye böyle performans veren bir kart bulamazsın.X-fi modu da yukledin mi ses kartı parasının hakkını fazla fazla veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 29 Eylül 2008; 13:12:26 >

• arkadaşlar bende bu gün audigy value aldım sadece front çıkışına bağdım ses sistemiminde aux çıkışından ses alıyorumve bende bu bass management menüsünde bass boost ayarları yok sadece bass rediticion var acaba kartın center/subwoofer çıkışı kullanmadım diye mi çıkmıyo....
  • AUDIGY VALUE /SE/LS & LIVE!

bu modifiyeli drıver ıcın hangı kartı almamı onerırsınız acaba yukarda yazan kartlardan hangısı en ıyısıdır ben sadece muzik dinleme amaçlı kullanıcam
  • güzel bir çalışma baslar eskisine nazaran biraz daha tok ve sert yalnız ben gece vakti olduğu için pek fazla kurcalayamadım eski sürümlerlen öyle aman aman bir fark yok programın getirileri basit arayüzü var anladığım kadarıyla hem xp hemde vistada çalışıyo bu çok iyi bir özellik ama yarın iyice bir kurcalıyacam ozaman size daha iyi açıklamalar yaparım
    bu arada belki bilen arkadaşlar vardır ama ben gene söliğim müzik yazılımı olarak real playerin son sürümünü kullanın işde esas onda harikalar var

http://www.inndir.com/RealPlayer_11-26306p.html

• Bu driver ları yükledikten sonra ses kartım sadece left channel üzerinden ses vermeye başladı. İki speakerdan da ses alabiliyorum fakat sesi right channel a çevirince kesinlikle ses gelmiyor. Orjinal driverları yüklediğim halde bu problem çözülmedi.
  • benimde Audigy Value 7+1 kartım ve logitech s-530 5+1 ses sistemim var driverı indirdim akşam evde deneyeceğim çok merak ettim ne kadar fark edecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanak

benimde Audigy Value 7+1 kartım ve logitech s-530 5+1 ses sistemim var driverı indirdim akşam evde deneyeceğim çok merak ettim ne kadar fark edecek..

sonucunuda bekliyoruz
  • dun value ses kartı aldım ve modlu drıver ıle kurdum yıllardır ob ses kartından muzık dınledığımı zannedıyormusum gercekten bu kadar fark olacağını zannetmıyordum

eskıden muzık dınlerken farklı tarzda muzıkler dınlerken sureklı eq ayarlarında değişiklik yapıyordum bır turlu ıstedığın ses gelmıyordu hep elımı basımın uzerıne koyup
    bı sıkıntı stres arbedesı yasayaraktan eq ayarları tutturmaya calısyordum value ıle modlu drıverı kullanmaya basladığım andan ıtıbaren aypmayı unuttuğum bıseyı hatırladım
    ne dıye soracak olursanın muzık dınlerken keyıf ıcınde kafamı emme basma tulumba gıbı sallamak

ses kartımın ayalarını guzelce yaptım ama herkesın beğendığı crystalizer ayarlarını beğenip beğenmemek arasında kaldım bu ozellığın guzel yanı tızler cok guzel oluyor daha berraklastırıyor fakat bununla bırlekte davulun kıcklerında yada bazı bass frekanlarında bız ıncelme oluyor kıck vurduğu zaman tok bır sesın yanında vuck vuck dıye ınce bır ses gelıyor ben crystalızer %85 kadar actım bu bahsettığım sıkıntının baslama noktaları ıse 60 65 cıvarları ama diğer enstrumanlar ve vokaller felan gırdığınde bu bashsettığım olay ustu bıraz kapandığı ıcın cok rahatsız edıcı olmuyor

herseye rağmen value+mod drıver kullanmaktan ınanılmaz memnunum ob dan sonra cağ atlamıs gıbı oldum orj drıverları hıc kurmadım bu sekılde gayet ıyı kurmayada hıc gerek yok bence

herkese keyıflı muzık dınlemeler

beyler topıcde bır cızırtı problemi okumustum bu bahsettığınız sey vuran baslarda değilde tıtreyen baslarda tızlerın cızırdaması gıbı bıseymı
    eğer oysa benım kartta yapıyo bu sorunu nasıl aşabılırız kendım duzeltebılırmıyım bunu yoksa kartı ıade edıcem

http://www.youtube.com/watch?v=pJUeImL7Uvs

beyler yutubda sarkıyı buldum sızden rıcam su sarkıyı bır dınleyın sızde cızırtı oluyormu bı soyleyın cızırtı olan yer sarkının en basındakı basların olduğu yer enstrumanlar gırınce cızırtı duyulmuyor halıyle bı kontrol edın allah rızası ıcın benım karttamı sıkıntı war yoksa sarkıda anlamadım

bırde ben daha once ob kullanırken hıc boyle bır cızırtıyı farketmemıstım bana karttan gıbı gelıyo ama sız bı bakın nolur

ayarlar resımde gorulduğu gıbı ama benım yaptığım ayarlardan dolayı sıkıntı yaratmadığına kesın emın oldum cunku kendı uzerındekı tanımlı ayarlardada cızırtı gelıyo
    sadece flat ayarda iken cızırtı gelmıyor onun dısında butun eq ayarlarında cızırtı gelıyor
     AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 9 Ekim 2008; 10:25:12 >

• quote:

benimde Audigy Value 7+1 kartım ve logitech s-530 5+1 ses sistemim var driverı indirdim akşam evde deneyeceğim çok merak ettim ne kadar fark edecek..

evet akşam denedim..

çok bariz farklar hissetmedim açıkçası.. ama biraz daha iyi gibi geldi..benim bassları net alamamak gibi sorunum vardı halen de devam ediyor. biraz ses açınca basslar çok dağınık ve rahatsız edici oluyor ayarları ile oynuyorum ama... en son ekolayzır da bass kısmını (62 hz) biraz düşürdüm iyi gibi geldi ama biraz daha deneyeceğim..
    benim gibi kartı olan ve logitech x-530 u olan varsa hangi ayarlarda kullanıyor basslardan memnun mu merak ediyorum..
    ayrıca benim işlemci winamp veya jetpro da müzik dinlerken hep %80-90 hatta 100 de çalışıyor.. eski driverda nasıldı bakmadım gerçi sizde nasıl? işlemcim celeron 1.7 :(

• biraz araştırayım dedim şu linkde "Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS kartı olan arkadaşlara nasıl Audigy4 driverı yükleyerek kartından max performans almalarını sağlayabileceklerini anlatacağım" diyor ne dersiniz..

http://www.hardwaremania.com/forum/donanim/cokluortam/audigy-audigy2-audigy2-zs-audigy4-pro-50098.html
  • quote:

ayrıca şu linkte de "PAX PCI XFI and Audigy V6.15" dan bahsediyor..

http://www.driverheaven.net/audio-general-technical-discussion/149754-vista-xp-driver-support-audigy-xtreme-audio-xfi-cards-35.html

tam olarak ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

quote:

ayrıca şu linkte de "PAX PCI XFI and Audigy V6.15" dan bahsediyor..

http://www.driverheaven.net/audio-general-technical-discussion/149754-vista-xp-driver-support-audigy-xtreme-audio-xfi-cards-35.html

tam olarak ne işe yarıyor ?

ben de tam bilmiyorum ingilizcem de çok iyi değil forumda bu linki vermişlerdi sonuçta bizim ses kartları için modlanmış driver üretiyorlar bakın diye ben de vereyim dedim belki bir açılım olur..

• beyler bu mod driverda benden baska sıkıntı yasayan yokmu sımdı baska seyler basladı muzık dınlerken ve kapattıkdan sonra bır sure daha ses kartından vouk vouk dıye baslı ve mıdlı bır ses gelıyo

ayrıca yutubdakı vıdeolar acılıyor ama oynatılamıyor bunun kart ılıskısi warmı yokmu bılmıyorum ama dun bu olay olduktan sonra format attım yinede yenıden kurdum drıverı pc duzelmedı

bı yardım edin yaw

bide benım kartın kutusunda sound blaster audigy value(70sb057000003) yazıyor everestte bakınca audigy/se(sb0570) yazıyor bu nedendır ve bır sorunmudur acaba bılen warmı

acıll yardım kart arızalı ıse 7 gun dolmadan goturup gerı verıcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 10 Ekim 2008; 13:43:07 >

• quote:

biraz araştırayım dedim şu linkde "Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS kartı olan arkadaşlara nasıl Audigy4 driverı yükleyerek kartından max performans almalarını sağlayabileceklerini anlatacağım" diyor ne dersiniz..

http://www.hardwaremania.com/forum/donanim/cokluortam/audigy-audigy2-audigy2-zs-audigy4-pro-50098.html

bu driver audigy value için değil:zaten hangi kartlar için olduğu yazıyor.(audigy2 serileri için)

• quote:

beyler bu mod driverda benden baska sıkıntı yasayan yokmu sımdı baska seyler basladı muzık dınlerken ve kapattıkdan sonra bır sure daha ses kartından vouk vouk dıye baslı ve mıdlı bır ses gelıyo

ayrıca yutubdakı vıdeolar acılıyor ama oynatılamıyor bunun kart ılıskısi warmı yokmu bılmıyorum ama dun bu olay olduktan sonra format attım yinede yenıden kurdum drıverı pc duzelmedı

bı yardım edin yaw

bide benım kartın kutusunda sound blaster audigy value(70sb057000003) yazıyor everestte bakınca audigy/se(sb0570) yazıyor bu nedendır ve bır sorunmudur acaba bılen warmı

Eğer sayfanın en başındaki modu kurduysa bir sorun olmaması lazım.Yanlız işlemci gücün-ram önemli burda.Onun dışında madem format attım diyorsun.Youtube da videoları izleyememen ses kartı ile ilgisi yoktur.Eğer codec programları varsa kaldırıp sadece k-lite codec in son sürümünü yukle.Onun dışında flash playerın yukle.

• quote:

quote:

beyler bu mod driverda benden baska sıkıntı yasayan yokmu sımdı baska seyler basladı muzık dınlerken ve kapattıkdan sonra bır sure daha ses kartından vouk vouk dıye baslı ve mıdlı bır ses gelıyo

bı yardım edin yaw

Eğer sayfanın en başındaki modu kurduysa bir sorun olmaması lazım.Yanlız işlemci gücün-ram önemli burda.Onun dışında madem format attım diyorsun.Youtube da videoları izleyememen ses kartı ile ilgisi yoktur.Eğer codec programları varsa kaldırıp sadece k-lite codec in son sürümünü yukle.Onun dışında flash playerın yukle.

dostum işlemci e6600 3.2 ocli dediğin gibi klite yuklu sayfanın en basındaki driverlerı kurdum

ama sorunlar yasıyorum acaba benimkartmı arızalı

ben özellikle muzik dinlemek için kullanıyorum bu kartı verıp yerine x-fi extreem music mi alsam acaba

bide xfi nin gamer modeli ile music modeli arasında ne fark war biliyormusunuz

• xtreme music modeli kalktı onun yerine gamer geldi.Eğer imakanın varsa gamer al tabiki.Onboard ses kartını iptal ettiysen bir sorun olmaması lazım.Ayarlarında bir sorun olabilir mi acaba.Bir de ses sitemin ne idi.
    Ben aşağıdaki ayarlar ile kullanıyorum.
     AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ
  • hocam ob kartı bıosdan ıptal ettim hersey olması gerekn gıbı sorun cıkarmasını gerektırecek bır durum yok sızın ayarla ek olarak benım crystalizer %90 da duruyor

ses sistemi pioneer xr-a800 + s-w80s subwoofer
  • quote:

quote:

biraz araştırayım dedim şu linkde "Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS kartı olan arkadaşlara nasıl Audigy4 driverı yükleyerek kartından max performans almalarını sağlayabileceklerini anlatacağım" diyor ne dersiniz..

bu driver audigy value için değil:zaten hangi kartlar için olduğu yazıyor.(audigy2 serileri için)

sadece audigy2 değil audigy de diyor ama.. "Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS kartı olan..."

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.