Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O sürücü audigy value için olmuyor, evet audigy için oluyor fakat bir sürü farklı audigy modeli var. Mesela benim imzadaki ''Audigy player oluyor''..O linkdeki mesajları incelerseniz sürücünün uyumlu olduğu tüm kartları yazmışlar. Audigy; value, LE, SE .. daha değişik modellerde var bunlar için o sürücü olmuyor..

Ayrıca FREDBAKER arkadaş; Bence fazla canını sıkma derim... Verdiğin youtube videolarını dinledim cızırtı sorunu olmadı bende. O kart Tomb raider legend oyununda cızırtı sorunu veriyordu, başka herhangi bir uygulamada bi sorunu yoktu. Şuanda onu kullanıyorum bu modlu sürücü ile hiç sorun yok. Yani sen ne düşünüyosun bilmiyorum ama kartı geri ver diyorum. Bu şekilde bi çözüm olacağı yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 11 Ekim 2008; 18:41:37 >
  • bendede audigy var ve x540 bakalım ıse yarayacakmı ındırıyorum

eax consoludamı sılıcez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 12 Ekim 2008; 10:25:52 >
  • saun ıcın sorunlarımı cozmus bulunmaktayım sorun crystalizer i cok acmamdan kaynaklanıyormus eq ayarları la oynayıp crystalizerı bıraz kısınca sıkıntı kalmadı saten bu crystalizer e uyuz oldum sesın orjınallığını bozuyo namussuz tızler felan guzel oluyo ses berraklasıyo ama enstrumanların orjınallığı adına hıcbısey kalmıyo elektronik muzık dınlyenler ıcın ıyı ama akustuk kayıtlar ıcın rezalet ustad darbuka ya vurduğu zaman crystalizer cok acıksa basslardan vuk vuk dıye ses gelıyo
    crystalizer kapatıyorum o ses gıdıyo suan yuzde 40 sevıyelerıne aldım yukarda bahsettığım sorunları hıcbırı kalmadı

• crystalizerı zaten çok açmayın bn %30da kullanıyorum gayet yeterli.
  • Yaf ben Rateleri 96 khz yapınca CPU'yu %90 - %100 arası kullanıo pc kasıo sora donuo neydedir acep??
  • valla kuramadım hata verdı eskısınıde sılmıstım 2 saat onu yuklemek ıcın ugrastım yanı gunun sonunda bosa gecmıs zaman ve stres
  • Arkadaşlar ,

Elimde Audigy Value ses kartı var everest programında Audigy SE olarak gözüküyor , verilen dosyayı indirip çalıştırdım fakat setup is unable to detect a supported product on your system diye hata mesajı veriyor.Eski sürücüyü aygıt yöneticisinden sildim ve programı çalıştırdım.

Acaba nerde hata yapıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scqo

Arkadaşlar ,

Elimde Audigy Value ses kartı var everest programında Audigy SE olarak gözüküyor , verilen dosyayı indirip çalıştırdım fakat setup is unable to detect a supported product on your system diye hata mesajı veriyor.Eski sürücüyü aygıt yöneticisinden sildim ve programı çalıştırdım.

Acaba nerde hata yapıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen.

dostum suruculaerı sıldıkten sonra ccleaner programını yukle programı acında ayarlar > gelısmıs sekmesıne gel ordakı centıklerın hepsını kaldır

daha sonra cleaner dan sıstemı temızlet daha sonrada kayıt defterınen regıstry ı temızlet ek olarak program fıles ve document and settıngs den creatıve ıle ılgılı butun kalıntıları bulup sılmeyı dene

bu sekılde temızlıkten sonra buyuk ıhtımalle calısması gereklı

benım value ses kartıda everestten bakınca se gorunuyor baska arkadaslarınkıdemı boyle acaba ?

• eski sürücülerin tamamının kalkması gerekiyor!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanak

quote:

benimde Audigy Value 7+1 kartım ve logitech s-530 5+1 ses sistemim var driverı indirdim akşam evde deneyeceğim çok merak ettim ne kadar fark edecek..

evet akşam denedim..

çok bariz farklar hissetmedim açıkçası.. ama biraz daha iyi gibi geldi..benim bassları net alamamak gibi sorunum vardı halen de devam ediyor. biraz ses açınca basslar çok dağınık ve rahatsız edici oluyor ayarları ile oynuyorum ama... en son ekolayzır da bass kısmını (62 hz) biraz düşürdüm iyi gibi geldi ama biraz daha deneyeceğim..
    benim gibi kartı olan ve logitech x-530 u olan varsa hangi ayarlarda kullanıyor basslardan memnun mu merak ediyorum..
    ayrıca benim işlemci winamp veya jetpro da müzik dinlerken hep %80-90 hatta 100 de çalışıyor.. eski driverda nasıldı bakmadım gerçi sizde nasıl? işlemcim celeron 1.7 :(

???

• Bendede value var. Formatlı makineye kurdum driveri. İlk başta çalıştı sonra makineyi resetlemeye başladı. Yardımcı olabilecek, yol gösterecek biri varmı?
  • sürücüleri silmedende çalışıyo bu program değişik sistemlerde değişik sorunlar oluşabiliyor işte
  • quote:

quote:

quote:

benimde Audigy Value 7+1 kartım ve logitech s-530 5+1 ses sistemim var driverı indirdim akşam evde deneyeceğim çok merak ettim ne kadar fark edecek..

evet akşam denedim..

çok bariz farklar hissetmedim açıkçası.. ama biraz daha iyi gibi geldi..benim bassları net alamamak gibi sorunum vardı halen de devam ediyor. biraz ses açınca basslar çok dağınık ve rahatsız edici oluyor ayarları ile oynuyorum ama... en son ekolayzır da bass kısmını (62 hz) biraz düşürdüm iyi gibi geldi ama biraz daha deneyeceğim..
    benim gibi kartı olan ve logitech x-530 u olan varsa hangi ayarlarda kullanıyor basslardan memnun mu merak ediyorum..
    ayrıca benim işlemci winamp veya jetpro da müzik dinlerken hep %80-90 hatta 100 de çalışıyor.. eski driverda nasıldı bakmadım gerçi sizde nasıl? işlemcim celeron 1.7 :(

???

yok mu yorum?

• mukemmel oldu kardes.
    cok ama cok tesekkurler
    20 liraya almıstım forumdan, bu driver sayesinde çok tatmin edici bir karta sahip olmus oldum :)
  • up
  • ins bende de ise yarar
  • anladığım kadarıyla bu sürücü şu meşhur dfx eklentisi gibi birşey.Hani bu dfx eklentisini yükleyip "üff süper ses alıyorum" diyen adamlar varya.Sanki ses kalitesi artıyormuş gibi davrananlar.İhşallah ben yanılıyorumdur.Şuan elimde creative kart mevcut değil yoksa modlar denerdim.
  • @ sonmeztolga

senin sayende bilgisayarim MAHVOLDU.. ciddiyim bak şaka yapmiyorum.. ses olayim mahvoldu.. bunu nasil düzelticem şimdi.. senin ilk sayfada verdigin programi indirip kurdum dedigin gibide yaptim sürekli hata aliyorum şimdi şarki dinleyemez hale geldim şimdi.. bunu nasil düzelticem.. eski orjinal yazilimida kursam hata aliyorum yine senin verdigin programida...

LÜtfen cvp yaz bana dostum lütfen... yoksa format atmak zorunda kalicam lütfen ilgilen şu sorunumlaaa..

sistemim vista 32 bit home premium..
  • millet bi yardim edin lütfennn...
  • Merhaba arkadaşlar,

desktop'tan notebook'a geçmemden dolayı boşa çıkan audigy2 zs platinum ses kartımı değerlendirmek istiyorum. Bu kartı notebookta kullanabilir miyim ? ya da satıp notebooka özgü bir kart mı almalıyım?

yardımlarınız için teşekkür ederim. ( yanlış bir yere yazmamışımdır umarım)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.