Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah tutuğunu altın etsin kardes :D:D sonunda vista altında kavustum sesime 2 senedir bu günü bekliyorum allha razı olsun bunu yapan kisiden o creativinde allah bin belasını versin
  • Adamım harika bişey bu kafayı yicem Allahım . Derin ve abartısız basslar keskin ve net tizler tam hi-fi oldu læ. Teşekkürler
  • VALLAH KIM CIKARMISSA ALLAH RAZI OLSUN ONDAN BİNLERCE KİŞİYİ X-Fİ EXTREME GAMER SES KARTINI ALMAKTAN KURTARDI VALLA..TİZLERDE OLSUN BASSLARDA OLSUN MÜKEMMEL BİŞİ KISACASI TEKRAR TEŞEKKUR EDIYORUM KENDISINE
  • Beyler ufak atın da civcivler yesin.....Bir driver indirdiniz diye kartınızı x-fi yaptınız.
  • valla ben yükledim millet benim pc vista home premium pc mahvoldu.. YEMİN EDİYORUM. yalan fln yok... dün gece format attim yüklemicem bi daha... bunun vista 32 bitlik olani varsa onun linkini verin onu yüklesin vistalilardaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 11 Kasım 2008; 23:53:15 >
  • audigy 2zs'ye olur mu bu?(xp 32bit)
  • xp se çaliştirir her şekilde ama vista da SAKAT !
  • BU driver audigy 2 zs lere göre değil.Hangi kartlara uyduğu başlıkta yazıyor.Ordaki modeller dışında olanalar kullanamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

BU driver audigy 2 zs lere göre değil.Hangi kartlara uyduğu başlıkta yazıyor.Ordaki modeller dışında olanalar kullanamaz.

dostum ya bunun vista home premium creative sound blaster audigy value 7.1 için olani var mi biliyomusun... ben geçen yükledim bu eklentiyi ve pc e format atmak zorunda kaldim.. biliyosan soylermisin var mi vista 32 bit home lar için..
  • vista için olan var mı bilmiyorum.Ama xpde sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ve çok memnunum.
  • quote:

vista için olan var mı bilmiyorum.Ama xpde sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ve çok memnunum.

ewet verdigi performans gerçekten etkileyici.. benim pc vista diye olmadi ama arkadaşin pc si xp ve çocuk şimdi '' müzik dinliyorum '' demeye başladi.. keşke vista için olanida olsa.. gerçi %90 vardir ama nasil bulucaz.. o sorun..
  • quote:

BU driver audigy 2 zs lere göre değil.Hangi kartlara uyduğu başlıkta yazıyor.Ordaki modeller dışında olanalar kullanamaz.

onu biliyorum da acaba yüklesem bi sakatlık çıkar mı diye merak ettim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

quote:

onu biliyorum da acaba yüklesem bi sakatlık çıkar mı diye merak ettim....

bence yükleme.. ben yükledim pc e format atmak zorunda kaldim..
  • Arkadaşlar bakin.. şimdi sizlere bakiyorum sizler hepiniz çok güzel acayip farketti fln diyosunuz... yaa bunu vista home premium 32 bitlik sisteme kuran ve olumlu netice alan yok mu yahuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 13 Kasım 2008; 1:31:50 >
  • sizden hayir yok diye ben bi sefer daha risk aldim ve daha 2 gün önce formatladigim pc me bi kez daha yükledim.. ama sorun verirse diye de gerekli önlemlerimi almiştim..

eklentiyi yükledim ve ben eger vista home premium 32 bit kullanicisiysaniz YÜKLEMEYİN boşa diyorum.. tek degişen bişiy basslar pufflamaya başladi pc de az biraz kafayi yemiş gibi seslerde gidip gelmeler olmaya başladi o kadar.. ses sistemin ne diye sorarsaniz bende isviçreden getirdigim teac xt-5 200 watt'lik 5.1 var.. ilk kendi sistemimle denedim. sonuç eklentiyi yükledikten sonra berbatlaşti.. abimin logitech x-530 unu bagladim sonuç yine ayniydi.. yani kisaca şunu diyorum vista xp gibi bi çok şeyi desteklemiyo.. bi çok özelliginden mahrum kaliyosunuz.. xp de herkes çok memnun ama vista da işler ayni degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 13 Kasım 2008; 5:02:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Seddoo.

Arkadaşlar bakin.. şimdi sizlere bakiyorum sizler hepiniz çok güzel acayip farketti fln diyosunuz... yaa bunu vista home premium 32 bitlik sisteme kuran ve olumlu netice alan yok mu yahuu

dostum sistemin için üzüldüm... tekrar format at yükle zor iş anlıyorum... fakat sistem geri yüklemeyi kullansaydın keşke... !!!
    linkteki driverin içinde vista sürücüleri mevcut 64 bit vista da sorunsuz kullanan bir arkadaşımız vardı forumda... hatta 32 bit sistemde kullanan arkadaşlarda oldu... ben sadece xp de kullanıyorum hiç vista denemedim... yardımcı olmayı çok isterdim fakat inan kullanmadım...
    ses kartının consoldan ayarlarına girip 24 bit ve 96 khz olarak ayarladın mı?
    x-fi catalyzr ve surround ı kapattın mı? yada açtın mı?
    kolon seçimini 5.1 olarak seçtin mi yada headphone olarak mı seçili??

• quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

Orjinalden alıntı: Seddoo.

Arkadaşlar bakin.. şimdi sizlere bakiyorum sizler hepiniz çok güzel acayip farketti fln diyosunuz... yaa bunu vista home premium 32 bitlik sisteme kuran ve olumlu netice alan yok mu yahuu

dostum sistemin için üzüldüm... tekrar format at yükle zor iş anlıyorum... fakat sistem geri yüklemeyi kullansaydın keşke... !!!
    linkteki driverin içinde vista sürücüleri mevcut 64 bit vista da sorunsuz kullanan bir arkadaşımız vardı forumda... hatta 32 bit sistemde kullanan arkadaşlarda oldu... ben sadece xp de kullanıyorum hiç vista denemedim... yardımcı olmayı çok isterdim fakat inan kullanmadım...
    ses kartının consoldan ayarlarına girip 24 bit ve 96 khz olarak ayarladın mı?
    x-fi catalyzr ve surround ı kapattın mı? yada açtın mı?
    kolon seçimini 5.1 olarak seçtin mi yada headphone olarak mı seçili??

yok dostum ben bi kez daha risk aldim geçen gün zaten yazmiştim senin yorumun üstünde.. ewet ilk işte geçen haftalarda pc mahvolmuştu.. ama dedim bi kez daha denicem.. pc'i sistem geri yüklemeye yükledim eklentiyi yüklemeden önce... bu sefer pc'den orjinal creative yazilimlarindan hiç birini kaldirmadan yükledim o verdigin eklentiyi.. sorun çikarmadi gibi.. sorunlar seste gidip gelmeler oluyodu basslar pufflamaya başliyodu.. oyle pc de kitlenme donma error ekrani fln gibisinden şeyler çikmiyo yani.. Sadece pc'de müzik dinlemeyi engelliyo o kadar

yani sende ilk sayfaya şunu yaz.. vista home premium 32 bit kullanicilari yüklemesin boş yere.. normalinden daha kötü oluyo sesler basslar tizler midler fln mahvoluyo.. iki ayri sistemde denedim sonuç ayni yani.. denedigim sistemler isviçreden getirdgim Teac xt-5 ki bu sistem ödüllü bi sistemdir.. logitech 530 540 fln yalan kalir yaninda, bu benim 5+1 sistemimdii.. yani Teac-XT 5... hadi dedim ( olanak vermedim bile sistemimin kaldirmadigina fln ) bide abimin X530 5+1 ine takim.. sonuç yine ayni.. bence vista home premium 32 bit sistemler eklentiyle gelen özellikleri barindirmiyo.. 64 bit kullanicilari yararlanmiş olabilirler ama lütfen sende şunu ilk sayfaya belirgin bi şekilde '' Vista home premium 32 bitlik sistemlerde bu eklentinin yararli olmadigi açikça bellirlenmiştir. kaynak olarakta Seddoo. yazarsan hem sorulardan kurtulursun hemde kafan rahat olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 14 Kasım 2008; 2:33:12 >

• Merhaba arkadaşlar bende bu driveri Creative 7.1 ses kartında Windows Vista Ultimate sürümü üzerinde denedim. Önce Creative in kendi yazılımı ardından bu driveri kurdum, bazen müzik dinlerken sesin kısılıp gelmesi dısında bi sorun yasamadım, bu driver i burada sunan arkadasada hazırlayan arkadasada coook teşekkürler, X540 daki matrix tusuna basmaktan hiç haz almıyordum :))
  • Audigy Value 7.1 kartta bass'lar çatlıyor.
    Ses seviyesindede biraz düşüş oluşuyor. Kendi driverini kullanmanızı tavsiye ederim.
    Cristalize özelliği için ise orjinal driverinin equalizerinden ince ayarlarla aynı sesi alabilirsiniz.
  • Eğer orjinal driver ile kullandığınız bass ve diğer ayarları kullanırsanız beklenen performansı alamazsınız.Onun için ayarlarınızı yeniden yapmanız gerekiyor.Özellikle bass freakansa yuklendiği için eski ayarlarınızı düşürmeniz gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.