Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
133.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wallah bende sadece basslar kötü..Onu da cumartesi bakcam ince ince
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

paylasım ıcın saol ama ses kalıtesı cok kotu oluyor orjınalı cok daha ıyı 5 liralık kolondan dınlıo gıbı ses gelıo basslar cok azaldı tavsıye etmıyorum

rica ederim dostum bilgi paylaştıkça çoğalır...

ses çok kötü oluyor, bass lar çok azalıyor ve tavsiye etmiyorsun açıkçası ilginç bir durum... yani bu durum bu kadar kötü ve vahim öylemi???

arkadasım sen x-540ta fark etmıyor olabılırsın ama z5500 gıbı bır sette barız ortada nses cırtlak cıkıyopr kalıtesız oluyo ve basslar azalıyor

• doğru söylüyorsun bende ki 100 ytl lik set sendeki 500 ytl... ama yinede bahsettiğin kadar kötü olacağını tahmin etmiyorum ayrıca tavsiye etmemenin sebebini anlamak zor... eleştirini daha olumlu bir şekilde yapabilirdin...

mesela; ses kartım şu ve kullandığım ses sistemimde şu bu mod driverlarını yükledim ve performansı beni memnun etmedi... benim gibi deneyen arkadaşlar varmı? varsa onlarda yorumlarını yazabilirmi, acaba ben mi yanlış birşeyler yaptım? gibi...

ben baya bi dalga geçtiğini düşündüm... ama yinede her görüş eleştiri bu yazıyı okuyan ve deneyen arkadaşlar için serbest ve süresiz kısıtlamasız geçerli... zaten böyle bir kısıtlamada koymaya hakkımız yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 21 Ağustos 2008; 21:08:43 >

• x-540 bndede var denedıgım ıcın oyle soluyorum x 540 ta bass azcık azalıo seste frk yk ama z5500 u baglayınca ıs deısıor yanlıs anlamanı ıstemem
  • quote:

paylasım ıcın saol ama ses kalıtesı cok kotu oluyor orjınalı cok daha ıyı 5 liralık kolondan dınlıo gıbı ses gelıo basslar cok azaldı tavsıye etmıyorum

ama yinede bu yorumu yaparken test yaptığın sistemi, ortamı, kartı anlatıp ondan sonra bu kesin ve kati yorumunu yapsan yanlış anlamam... yani nasıl ve ne şekilde denediğini söylemeden ses kalıtesı cok kotu 5 liralık kolondan dınlıo gıbı ses gelıo basslar cok azaldı tavsıye etmıyorum demen bu konuyu okuyacak arkadaşarın kafasında ' işe yaramaz' birşeymiş gibi bir ifade oluşturmaz mı? ...

• quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

ama yinede bu yorumu yaparken test yaptığın sistemi, ortamı, kartı anlatıp ondan sonra bu kesin ve kati yorumunu yapsan yanlış anlamam... yani nasıl ve ne şekilde denediğini söylemeden ses kalıtesı cok kotu 5 liralık kolondan dınlıo gıbı ses gelıo basslar cok azaldı tavsıye etmıyorum demen bu konuyu okuyacak arkadaşarın kafasında ' işe yaramaz' birşeymiş gibi bir ifade oluşturmaz mı? ...
    haklısın ama bu kartı x fi audio gibi ses veremez audioda xfi çipi olmasada her kartın verecegı bır performans vardır paylasım ıcın saol ama sadece panel deısıor sesı ıyı yapmaya calısıp berbadetmıs 3 sıstemde denedım x-540 ta fazla bı fark olmuyo 5500 de dınlenmez hale gelıyor ortıte al 702 home teather da rahatsız edıyor

• anıl arkadaşım şimdiye kadar x-fi audio dinledin mi nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun anlamadım. ( bu kartı x fi audio gibi ses veremez ) ? nasıl bu kanıya vardın.
  • ben g500 ile kullanıyorum ve seste bariz değişim var ii yönde .Özellikle basslar daha tok çıkıyor ve güçlendi bass ayarını kısmak zorunda kaldım.Sorun yaşayanlar ayarları bi kurcalasın mutlaka...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -THIEF-

anıl arkadaşım şimdiye kadar x-fi audio dinledin mi nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun anlamadım. ( bu kartı x fi audio gibi ses veremez ) ? nasıl bu kanıya vardın.

ben x fi audio - x fi gamer kullandım gamere dıcem yok ses kalıtesı mukemmel ama basslarfı hosuma gıtmemıstı gerı ver audiodada audigy ıle arasında aman aman fark yok ama audigy x fi audio gıbı ses veremez sadece bıkac ozellıgı acıyor konsolda o kadar ve seste tızler cok artıyor ve cırtlak oluyor bassların derınlıgı gıdıyor herturlu ayarı denedım
  • arkadaşım belki kullandığın müziklerle alakalıdır sen tiz ses sevmiyor olabilirsin basları daha çok seviyorsundur ama bu modun kötü ses verdiği anlamına gelmez biz modumuzdan memnunuz arkadaşım sen audigy value ye devam ozaman
  • dava tiz deil tizler KALİTESİZ olduktan sonra olsa ne olur tiz var ama kalitesi hıc ıyı deıl siz begenıyorsanız bılemem ama muzıkten sogudum ole yapınca o kadar yanı herkesın zevkı baska kım nasıl ısterse ole kullanıyor
  • modu paylaşıma sunanalara çok teşşekür, hem seste hemde imzamda olumlu değişiklik oldu
  • neden basslar pörtlüyo :D bas frekans ayarlarını falan eksiksiz yaptım ama yine de pört pört ediyo.:D ama tizlere diyecek laf bulamıyorum şahane!!!
  • farkı komşularım bile farketti :D üst kattaki komşu geldi sistemi mi değiştirdin diye.bu arada sistem z2300 bassları kısarak çözümü buldum.şuanlık herşey şahane :D
  • X540 aldıkta yarın birde ses kartı alacağım, 40 liralık creative'lerden. Bunu kasaya pcı bağlantısına taktıktan sonra, anakart üzerindeki ses kartını nasıl iptal edeceğim, nerden ayar yapmam gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 22 Ağustos 2008; 22:53:15 >
  • denetim masasından eski onboard ses kartının driverini kaldır.sonra creativi kur.extra yapman gereken birşey yok
  • bios dan iptal edeceksin. belki iptal etmeye gerek kalmaz bir dene bakalım
  • Arkadaşın dediği gibi onboard ses kartının driverını silsem, crative'i yüklesem. Sonrada denetim masından ses ayarlarından hep creatşve ses kartını seçsem sorun olur mu? Bios şart mıdır, o sakat birşey yaa biosu açtıksan sonra yerini bilmiyorum onun.
  • sadece eski driveri kaldır.creative kur yeter başka bişey yapmana gerek yok...
  • bazen sorun olmuyor ama şayet sorun yaşarsan biostan kapatacaksın. ben ses kartı takmadan önce sonradan sorun yaşamamak için kapattım biostan ama nasıl yaptın dersen bilmiyorum nerden kapattığımı kurcalaya kurcalaya oluyor işte
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.