Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ses girişinden değilde çok büyük bir ihtimal evin elektrik tesisatıyla alakalı bir sorun gibi geliyor,voltaj düşmelerinde falan yaşıyorum sanırım bu sorunu,birde aynı pirize bağlı ufo ısıtıcı çalışıyor onunda büyük bir payı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anarchy

tolga arkadaşım vallahi bende x540 ile kullanıyorum aynı kartı fakat arasıra dediğim gibi pıtırtılar duyuyorum.. mp3 den kaynaklanmıyor çünkü daha önce onboard kartımla yaşamadığım bir sorun aynı mp3 ler üzerinde..

ben 44.1 khz ile 24 bitte kullanıyorum,zaten dinlediğimiz mp3 lerin hiçbirisi 96 khz değil hepsi 44..

ama eve gidince 96 ile deneyeceğim sana sonucu yazarım burdan... 24 bit ten 16 ya düşür diyorsunda 24 kullanamayacaksam benim ses kartı almamın ne anlamı kaldıki..?

ben sana kartını 44hz 16 bit kullan demedim.. sadece bu ayarlarda da dene ve aynı sesin gelip gelmediğini kontrol et edim... illaki 24 bit te kullan...

• tolga vallahi bit olarak 16 yıda denedim khz olarak 96 yıda denedim gene arada aradaa aynı pıtırtılar oluyor..
    ama bu müzik çaldığından değil normal stand by modundada oluyor onu anlamış değilim,eski driverlerinimi kursam naapsam sinir oldum hacı ya

quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

Orjinalden alıntı: Anarchy

tolga arkadaşım vallahi bende x540 ile kullanıyorum aynı kartı fakat arasıra dediğim gibi pıtırtılar duyuyorum.. mp3 den kaynaklanmıyor çünkü daha önce onboard kartımla yaşamadığım bir sorun aynı mp3 ler üzerinde..

ben 44.1 khz ile 24 bitte kullanıyorum,zaten dinlediğimiz mp3 lerin hiçbirisi 96 khz değil hepsi 44..

ama eve gidince 96 ile deneyeceğim sana sonucu yazarım burdan... 24 bit ten 16 ya düşür diyorsunda 24 kullanamayacaksam benim ses kartı almamın ne anlamı kaldıki..?

ben sana kartını 44hz 16 bit kullan demedim.. sadece bu ayarlarda da dene ve aynı sesin gelip gelmediğini kontrol et edim... illaki 24 bit te kullan...

• 44.1khz 16bit i denedin mi ben bu ayarlarda kullanıyorum sorunsuz yüksek ayarlarda ses gidip geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -THIEF- -- 31 Aralık 2008; 11:24:20 >
  • evet denedim,bu arada belirtmemde fayda var bu pıtırt sesi sadece centerdan geliyormuş bunuda yeni farkettim..
  • Centerı başka girişe takıp dene birde matrix modu açıksa kaptıp dene.
  • sevgili enigma,matrix kapalı zatende..

input ayarlarında mikrofon sesi açıkmış onu sessiz yaptım bi süredir ı pıtırtı gelmedi ama hadi hayırlısı

Az önce gene tekrarladı,centerdan takırtt diye bir ses geldi.. yaa sanırım evin elektrik tesisatından,çünkü tv dede buna benzer sesler oluyor arasıra :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchy -- 31 Aralık 2008; 12:13:06 >
  • Konuyu daha yeni gördüm, ilk sayfada iki farklı link var ikisinden birini mi indireceğiz acaba? Birde bu linktekilerin dışında başka bir şey yüklemeye gerek varmı? Yükledikten sonra karşılaştığımız arayüz sanırım ilk sayfadaki SS dakiler?

Kullandığım ses kartım Sound Blaster Audigy Value Linkteki ürün:http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=20253
  • 8. sayfadaki enigma arkadaşımızın koyduğu link yeni eklendi onu indir
  • arkadaşlar bu audigy value kartı bende bayadır var ama bu moddan bugun haberim oldu, nette yeni driver ararken şansa rastladım başka bi sitede neyse benim sorum şu, konsoldaki ayarları ne yapmam gerekir?? bende 2.1 creative hoparlörler var pek iyi deil ama idare edio beni cok müzik falanda dinlemiorum zaten ondan şimdilik iyiydir.ama dediim gibi bu bassmış tizmiş crystal,EAX falan iiice kafam karıştı benim hoparlörlere göre tüm menülerin bi ayarını sölerseniz cok sevinirim enigM@ arkadaş üstte bahsetmiş biraz onları ayarladım ama genede eksikler var. saolun...
  • Yeni driver için
    Başlığa Rapidshae mirror eklenmiştir. ilk mesajdan indirilebilir
  • ah be adminim hızlı davranmışın ben eklicektim rapidi yüklüodum gece sonra takıldı pc yarım kaldı uploadım
    bu arada benim sorunum devam edio ayarları nasıl yapmamız lazım creative sbs 380 (2.1) var bende hoparlör olarak ama ayar yapmayı bilmiorm önerileri bekliorum saolun
  • Ben şu an eski modu kullanıyorum. Yeni modla bariz farklar varmı, eskisini kaldırmaya değermi? Tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Ben de arkadaşımdan aldığım PCI-e X-FI Extreme Audio nun driverını bir türlü tanıtamayınca mecburen eski kartım Live 24bit ile devam etmek zorunda kaldım(yazık oldu güzelim karta).Modu deneme amaçlı kurdum ve sonuçlar mükemmel diyebilirim.
  • arkadaslar bendede x 540 var. bu ses kartıdan alsam yanni audigy value 7,1 seste ne kdar artış göröürüm? bir de kumandada 6/1 ses ayarında açtıgında hiç ses gelmiyo hoparlörlerden sizdede oyle birşey war mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: smhsyn666

arkadaslar bendede x 540 var. bu ses kartıdan alsam yanni audigy value 7,1 seste ne kdar artış göröürüm? bir de kumandada 6/1 ses ayarında açtıgında hiç ses gelmiyo hoparlörlerden sizdede oyle birşey war mı?

valla bende almak istediğin karttan ve x540 var,modlanmış yeni driverleriyle oldukça başarılı..

özellikle onboard realtekle karşılaştırırsam;
    metal ve türevleri dinliyorum,şarkılardaki bass drum sesinin bass gitara karışma sorunu çözüldü,bass drum tane tane ve tık tık diye istediğim gibi geliyor,bunda crystalizer özelliğininde payı büyük tabiki..
    tizleri zaten hiç sorma realtekte tiz diye bişey alamıyormuşum aslında..
    yani fiyat/perf olarak kesinlikle almana değecektir emin olabilirsin,bende ço karaştırdım almadan önce..
    2.elini 25 ytl ye dek getirip aldım ve çok memnunum..
    kumandadaki 6 da 1 açtığında ses çıkmama olayına gelcek olursak,bendede aynı şey mevcut ama bu bir sorun değil fabrika çıkışı default böyle geliyor sanırım..

• Aman Allahım mükemmel birşey bu. Ses kalitesi gerçekten çok arttı. Sesten sarhoş oldum desem yeridir.. Çok teşekkürler...
  • arkadaşlar çok merak ettiğim bir olay var;
    modlanmış driverda CMSS özelliğini açtığımız zaman 2 seçenek var,stereo surround da mp3 dinliyorum genelde,filmleri falanda sereo surroundda izliyordum fakat bugün indirmiş olduğum HD filmi stereo xpand de izleyim dedim ve ses 5.1 olarak geliyordu,yani centerdan sadece konuşma sesleri,rear lardan arkaplan müzik gibi sesler geliyordu hoşuma gitti,xpand ile stereo surroundun görevi nedir ve tam olarak ne işlere yarıyor ?
  • Courier New"]Anarchy çok teşekkür ediyorum ben aslında bass sorunu yaşıyordum ama sende bu sorun kalktıysa bende de kesin kalkar:)))) artık ilerde bu bolumde bende arkadaslara yardım ederim.şu kartı bi alıyımda :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: smhsyn666

Courier New"]Anarchy çok teşekkür ediyorum ben aslında bass sorunu yaşıyordum ama sende bu sorun kalktıysa bende de kesin kalkar:)))) artık ilerde bu bolumde bende arkadaslara yardım ederim.şu kartı bi alıyımda :))

önemli değil,umarım seninde dertlerine derman olur
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.