Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Vista64bit driverından sonra ses kartınun volume ayarını 50 den yukarı çekemiyorum. Ses çok gürledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak[Alper] -- 10 Ocak 2009; 11:40:53 >
  • arkadaşlar bende CREATIVE Sound BlasterLive 5,1 PCI 24Bit SES KARTI var.Kurayım dedim desteklemiyor hatası aldım. 7.1 lerimi destekliyor ?. Listede sb live var ama benim kartı neden desteklemedi acaba? şimdi 20-30 tl ye ikinci el bi creative 7.1 almayıp 43 liraya sıfır 5.1 aldığıma mı yanayım yani :D
  • Arkadaşlar merhaba.benim sorunuma çözüm bulursanız çok minnettar kalırım.Vistaya geçtikten sonra ses kartımı hiç verimli kullanamadım.driver sorunu yaşıyorum.yardım istediğimde sadece creative nin driver ların bulunduğu bir siteye yönlendiriliyorum ve çok kötü ve basit bir driver ile kullanmak zorunda kalıyorum

bana lütfen tavsiyede ve yardımcı olun.

teşekkürler

Creative Saund Blaster Audigy 2 Nx

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilengiz -- 10 Ocak 2009; 22:07:31 >
  • ses kartının modeli moddaki modeller ile uyuyorsa işini görür.
  • akşam gdince eve deneyeceğim.

olmazsada bana bir alternatif sunun lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

akşam gdince eve deneyeceğim.

olmazsada bana bir alternatif sunun lütfen.

OLMADI
  • Ses kartınız resimdeki ise olmaz çünkü bu driver sadece başlıkta yazan kartlar için geçerli.Creative in sitesine girip otomatik güncelleştirmleri al diye bir seçenek var.Onu seçersen bütün gerek driverlar çıkıyor orda vista için uygun driverı indir zaten otmatik indirip kuruyor.Ancak senin sorunun tam olarak ne verim alamıyorum dan kastın ne ses kalitesi mi yetersiz önceden daha kaliteliydide(xp de mi kullanıyordun) yada başka bir sorun mu var.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Ses kartınız resimdeki ise olmaz çünkü bu driver sadece başlıkta yazan kartlar için geçerli.Creative in sitesine girip otomatik güncelleştirmleri al diye bir seçenek var.Onu seçersen bütün gerek driverlar çıkıyor orda vista için uygun driverı indir zaten otmatik indirip kuruyor.Ancak senin sorunun tam olarak ne verim alamıyorum dan kastın ne ses kalitesi mi yetersiz önceden daha kaliteliydide(xp de mi kullanıyordun) yada başka bir sorun mu var.?

açtığım konuda birleşelim istersen.

sorunun ses kalitesi.söylediklerini yapıyorum.siteye bağlandım.bakalım ortaya neler çıkacak
  • arkadaşlar linki bikonturol edermisiniz modlu sürücüyü bitürlü indiremiyorum sanırım lingte bi sorunvar bilmiyorum belkide bende vardır
  •  AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

Bu driverı bu kart için kullanabiliyor muyuz _?
  • bu sürücüyü kullanmak yerine kartın kendi sürücüsünü kullansan daha iyi olur biz audigy kartlarımızı senin kartına modlamak için bu sürücüyü yüklüyoruz sen ne için yükleyeceksin zaten o karta sahipsin
  • acil cvp.arkadaslar pc ye ses kartını nsl takcaz bilmiyorum ltf yardım edin.resimli anlatabilirseniz çok sevinirim. resimsizde olur siz yeterki anlatın
  • slm arkadaşlar lütfen linke biri baksın çalışıp çalışmadığını biri bildirsin yaaaaa bitürlü indiremiyorum tam bağlanırken sayfa açılmıyor biriki gündür indirmeye çalışıyorum yeni indiren varmı acil yazarsa sevinirim
  • 2-3kez yazdım ama araya kaynadı hep... mecbur iri fontla yazıyorm.
    Bende creative marka 2+1 sistem var yeni mod yüklü ama konsoldaki ayarları yapamıyorum pek, özellikle EAXi açınca oyunlarda ses çok yankılı geliyor mecburen kapatıyorum eaxi. yani ses ayarlarını nasıl yapmam gerek deneyimlerinizi paylaşın biraz ltfn saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mohi

2-3kez yazdım ama araya kaynadı hep... mecbur iri fontla yazıyorm.
    Bende creative marka 2+1 sistem var yeni mod yüklü ama konsoldaki ayarları yapamıyorum pek, özellikle EAXi açınca oyunlarda ses çok yankılı geliyor mecburen kapatıyorum eaxi. yani ses ayarlarını nasıl yapmam gerek deneyimlerinizi paylaşın biraz ltfn saolun...

eax i zaten açmıycaksın oradan
    oyunlardaki eax efektleri farklı oyun destekliyorsa oyunun options audio menusunde çıkar ordan seçersin

onun haricinde konsoldaki eaxlar dinlediğim müziğe echo, reverb (yankı vs) vererek çevresel ses etkisi yaratmak içindir. ki pek kullanılmazlar zaten.

bunun dışındada yapacak çok bi ayar yok zaten. kristalleştiriciyi aç biraz, gerisi de kulak zevkine göre, deneme yanılma yap... bu işin oluru budur.

• arkadaslar bi cvp verin ltf. acil cvp.arkadaslar pc ye ses kartını nsl takcaz bilmiyorum ltf yardım edin.resimli anlatabilirseniz çok sevinirim. resimsizde olur siz yeterki anlatın
  • @umuti, cvp için teşekkürler, dediğin şekilde ayar çekerim.
    @smhsyn666, sana yardımcı olmak isteriz ama bilgisayarın ve ses kartın hakkında daha cok bilgi vermen lazım. normalde pci olan bi ses kartını anakartında pci slotuna takarsın sonrada windowsta sürücüsünü yüklersin çalışır ama eger bunları yapacak bilgin yoksa googleda arat bu sorunu yada bilen bi arkadaşından veya teknik servisten yardım istemen gerek eger ben takamam dersen. bunun dışında bi yardımımız pek olamaz kusura bakma...
  • bende cevap alamadım. SB live 5.1 i desteklemiyor mu bu driverlar ?
  • valla p17 chipsetli olacak işte kartın yani onu araştır googledan falan eger dogruysa çipsetin kullanırsın
    - Audigy Value
    - Audigy SE / Audigy 2 LS
    - Audigy LS
    - Live! 24-bite uyumlu driver
  • @MOHi saol benim sormak istediğim su an ögrenci oldugum içinde evde değilim. benim ögrenmek istediğim artık kartı aldım zaten :) ama pc de o slot mevcut oluyormu yoksa uzerinde olan mı çıkarılıp bu kart takılıyor. biliyorum tam anlatamadım ama inş. anlamışsıdır ? şimdiden herşey için saol
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.