Şimdi Ara

Audigy2 Zs nin yanına 5.1 Sistem Alıcam bir Sorum Olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben 5.1 ses sistemi almaya kadar verdim ses kartım şuan audigy 2 zs ileride x-fi kartta alabilirm.. neyse ses sistemleri hakkında araştırma yaparken (kafamda creative ve logitech var bu arada)
    ekşi sözlükte bir arkadaş eski üretimler ahşaptan olduğu için daha iyi ses veriyor şimdiler plastik fln demiş.

''''eski üretimlerinin woofer'ları ahşaptan yapıldığı için çok harikulade ses çıkarmaktadır. artık creative woofer üretiminde sertleştirilmiş plastik kullanmakta, sadece creative değil bu dalgayı logitech de kullanmakta...

eski üretim inspire 5200 kullanmaktaydım, bu ürünü kuzenime hediye edip kendime logitech x540 aldım. iki gün önce inspire 5200 set bana geri döndü.. ahşap olan woofer'ını logitech x540 uyduları ile kullanınca mükemmelden öte bir sese tanıklık ettim.
    ses kartı da creative olunca tadından yenmedi tabi.''''

böyle birşey varmı? alırken nerele dikkat etmek gerekir? bir de bana ses sistemi önerirmisiniz genelde rock electronic triphop jazz fln dinlerim oyun ve sinema çokta önemli değil müzik daha önemli benim için.. teşekkürler..

• bir allahın kulu cevap yazmaz mı kardeşim.. tamam daha önce bu konuları açanlar olabilir de kendinizi benim yerime koyun kararsızım ne var yani 2 kelime bişi yazsanız.. ne var yani bi defa daha şunu al deseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire starter -- 11 Temmuz 2010; 13:20:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.