Şimdi Ara

Audio Device Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

realtake hd audio sürücüsünü yükleyemiyorum ; güncel bi tane indirip denedim [-0001] hatası verdi

nasıl çözülür bu sorun??

• dostum anakart marka ve modelini yazarsan daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.
    kasayı açıp üstünden ya da everest ya da cpu-z gibi programlarla öğrenebilirsin.
    Saygılar
  • anakartım ASUS M3A AMD 770 sanırım bu sorun hep çıkıyormuş...asusta..
  • dostum öncelikle program ekle kaldırda görünüyor ise ses driverını kaldır.
    sonra
    işletim sistemin vista isehttp://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/RealtekALC883_Audio_V6015464_vista.zip bunu
    xp isehttp://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/RealtekALC883_Audio_V51005464.zip bunu
    indir ve kur
    sorun çıkarsa yükleme ve kaldırmalarda güvenli modda yapmayı dene.
    kolay gelsin

• saolasın dostum umarım işe yarar...
  • yarasa da yaramasa da buraya yazıp bizleri bilgilendirirsen çoksevinirim.
  • program ekle kaldır dan kaldırdım ama aygıt yönecisinde sürücü görünüyor hala ,o da kalkmıyor;sistem önyüklemesinde lazım olabilir diyo
    aynı hatayı verdi gene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmaker86 -- 9 Şubat 2008; 1:11:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek hd audio driver sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki oradan kaldırmadan sana linkini yolladığımdriverlarıkurmayı denedin mi?
  • hepsini denedim ama olmadı ,zaten senin yolladıgın link gelen cd dekiyle aynı sürümmüş ..daha güncelleri de denedim gene aynı hata verdi.
  • peki mevcut driverı kaldırmaya çalıştığında ne hata veriyor?tam olarak yazar mısın?
  • "Aygıt kaldırılamadı.Aygıt,bilgisayarın önyüklemesinde gerekli olabilir" diyor
  • dostum,aygıtı kaldırmayı deniyorsun herhalde.sağ tıklayarak o aygıta özelliklere tıkla ve üstteki sekmelerden sürücü sekmesine tıkla
    açılanlistede SÜRÜCÜYÜ kaldır a tıkla
    sonra kurmayı dene tekrar
  • aynı senin dedigin yerden yapıyorum ama
  • tamadır aygıtı kaldırdım regedit kısmından

sorun halloldu..eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainmaker86

tamadır aygıtı kaldırdım regedit kısmından

sorun halloldu..eyvallah

Aynı sorun bendede var, tam olarak nasıl yaptığını yazabilirmisin.
  • vistada sorun olmuor ancak sorun xp den kaynaklı...önce ses kartıının driverinini kurmadan önce xp yi güncellemek şart,sonra kb8.. şeklinde microsoftun sitesinde bu hd ile ilgili bi güncelleme var onu da kurmak lazım bunlardan sonra driveri kuruyoruz sorun olmuyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.