Şimdi Ara

AUDIOTRAK PRODIGY HD2 ADVANCE DE mi Creative Sound Blaster Zx mi? Bilgili Arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki ses kartından birini almak istiyorum lütfen bilgili müzik konusunda tecrübeli kişilerseniz yorum yaparsanız beni yanlış yönlendirmemiş olursunuz.

Amacım sadece Müzik dinlemek 1+1 Creative T20 güzel bir hoparlörüm var.Çoğunlukla kulaklıkla müzik dinliyorum.

Size göre hangisi alınmalı? arada 80 lira fark var iki ürün arasında..

• Yokmu bilgili bir arkadaş?
  • Hocam ben audiotrak kullandım bana pek keyif vermedi açıkçası. Çok methedilen bir kart olduğuna bakmayın özellikle rock pop elektronik konusunda bende iyi puan alamadı. Özellikle sormak istediğiniz birşey varsa aklımda kaldığı kadar yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stakanar

Hocam ben audiotrak kullandım bana pek keyif vermedi açıkçası. Çok methedilen bir kart olduğuna bakmayın özellikle rock pop elektronik konusunda bende iyi puan alamadı. Özellikle sormak istediğiniz birşey varsa aklımda kaldığı kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam dediğim modelimi kullandınız nasıl keyif vermedi nasıl bir ses sistemi ile kullandınız? Ben genelde rap hip hop tarzı müzikler dinlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeSioN -- 14 Nisan 2016; 16:58:46 >
  • Kulaklık ile kullandım hocam. Belki stereo sistemle çok daha farklı olacaktı. Hatırladığım hafif perdeli,cansız ve detaysız bir ses. Creative kendi hoparlörleri ile daha iyi olacaktır. Aklımdayken prodigy cube modelide çok farklı değil.

• quote:

Kulaklık ile kullandım hocam. Belki stereo sistemle çok daha farklı olacaktı. Hatırladığım hafif perdeli,cansız ve detaysız bir ses. Creative kendi hoparlörleri ile daha iyi olacaktır. Aklımdayken prodigy cube modelide çok farklı değil.

Yani hocam Zx almamımı öneriyorsunuz hocam? siz sanırım diğer arkadaş yorum yapmış bu konularda bilgili ve ses sistemleri kullanmış birisiniz.
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    Cube ve hd2 modelini kullandım. Creative kartlarda kullandım,kendi aktif hoparlörleri ile daha iyi sonuç veriyorlar. Z serisini kullanmadım onuda belirteyim. Tercih sizin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cube ve hd2 modelini kullandım. Creative kartlarda kullandım,kendi aktif hoparlörleri ile daha iyi sonuç veriyorlar. Z serisini kullanmadım onuda belirteyim. Tercih sizin.

Şuan hangi ses kartını kullanıyorsunuz hocam?
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    HRT HD kullanıyordum hocam ama bilgisayarı söküp kaldırdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.