Şimdi Ara

AUİDİ A3 1.6 2005 SATIN ALACAGIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaalar bugun bir aracı görmeye gittim arac temiz dıştan içten hiç yıpranma yok gibi duruyor. Aracın paspasları biraz aşınmış.
    AUİDİ A3 1.6 2005 SATIN ALACAGIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?ö
    AUİDİ A3 1.6 2005 SATIN ALACAGIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?n
    AUİDİ A3 1.6 2005 SATIN ALACAGIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?c
    AUİDİ A3 1.6 2005 SATIN ALACAGIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?a
    AUİDİ A3 1.6 2005 SATIN ALACAGIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?m
    AUİDİ A3 1.6 2005 SATIN ALACAGIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?ç

ön cam çatlaktı yani sağ taraf çatlamış öyle göze batmıyor cok ama yinede ben hoslanmadım yaptırırım sanırım alınca dıştan bakınca bir şey gözükmüyor cam filmli oldugu ıcın. İçten belli oluyor catlak hafif büyük yolxu koltugunda on camda.

Aracın içten tavanı sarktıgı ıcın tavan döşemesi değişmiş. Aracın kaputunu acınca yolcu oturma tarafında köşe tarafında işlem var macun var yani anladım satıcıda söyledi. Ön iki lastik sıfır taktırmıs arkalar eh işte.

Yalnız su canımı sıktı belki auidilerde vardır böyle bir şey ben hiç binmediğim için bilemiyorum.

Arac acık otoparkta duruyordu gittiğimde ve 2-3 saat kalmıs orada calısmadan bindim aracı calıstırdım, dırırır yaptı ve 1 saniyeden kısa sürede calıstı. Nyse kullandım biraz ısındı motor sonra tekrar kapattım kontagı tekrar calıstırdım sorunsuz hemen calıstı.

Daha sonra kenara cektim aracı kapadım kontagı kapadım yani. Kontak yarım acık kaldı yarım saat sonra fark ettim arkadas dedi aracı cekeyim suraya aldı cekmek için bastı marşa arac dırırırırııır yaptı hiç calısmadı. Bu yarım saat yarım kontak kaldıgından olabilir mi? Tekrar denedi ve calıstı.

Sizlerle bir kaç resim paylasıyorum. Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için arkadas yarın ıcın benden haber beklıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enesaskiin -- 29 Ocak 2017; 20:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AUİDİ A3 1.6 2005 SATIN ALACAGIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

• arkadaş niye ısrarla kaşınıyosun ? dostça arkadaşça soruyorum

• Merhaba. Yanlış anlamazsanız merakımdan soruyorum. Aracın orjinali kaç beygir güç üretiyordu acaba?

Sorunuzun cevabını ise malesef bilmiyorum, yardımcı olabilmek isterdim.

• çarpışan araba olmuş bu, alınmaz
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen bindin mi hiç bu marka araca bindiysen konuşabilir bana tavsiyelerini verebilirsin veya binmeyipte hakkında bilgin varsa yorum yapabilirsin. Bende size dostca soru sormuşum. Ben şimdiye kadar çok araba değiştim ve ağır hasarlı aracta aldım hasar kayıtsızda. Arabayı insan gibi düşünün en önemli yeri neresidir kalbi ve beyni bu aracında en önemli yeri motorudur sonra kaporta. İsterse her yeri orjinal olsun motor tırtlayabilir. Ben size şu şekil söyleyeyim benim bmwm vardı birisi 1.16 diğeri 3.20 - bir model ağır hasarlı aldım ama inanın sigorta resmen şişirmişte şişirmiş. Bu aracta temiz görünüyordu baktım gördüm arac gördüğünüz gibi tamamen servis bakımlı tüm parcaları değişenleri yetkili servis kaskodan değişmiş motoru ölctüm baktım %96 cıktı. Ama arabada tekleme var bu sorun ya benzin pompasından dolayı yada gercekten şans. Ama sogudum biraz arabadan.

• Su dyno sacmaligina guvenip 2005 model araba %96 diyorsun . %100den fazla deger bile alan var onlarda.

• Dyno testi ile ölcülen şeyler zaten garantili değil ben yazılımcıyım servislerde ki motor ölcüm cihazlarına yazılım atıyoruz. Yetkili bayide ki ölcüm cihazları %100 doğrudur. Anlatabildim? Aracın ilk sahibi bir almancı imiş araca cok iyi bakmıs motoruna bakımlarını aksatmadan yapmıs yaptırmıs kayıtları belli. Dyno myno hikaye

• HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    102 beygir bu modeller ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: Enesaskiin

Kardeşim sen bindin mi hiç bu marka araca bindiysen konuşabilir bana tavsiyelerini verebilirsin veya binmeyipte hakkında bilgin varsa yorum yapabilirsin. Bende size dostca soru sormuşum. Ben şimdiye kadar çok araba değiştim ve ağır hasarlı aracta aldım hasar kayıtsızda. Arabayı insan gibi düşünün en önemli yeri neresidir kalbi ve beyni bu aracında en önemli yeri motorudur sonra kaporta. İsterse her yeri orjinal olsun motor tırtlayabilir. Ben size şu şekil söyleyeyim benim bmwm vardı birisi 1.16 diğeri 3.20 - bir model ağır hasarlı aldım ama inanın sigorta resmen şişirmişte şişirmiş. Bu aracta temiz görünüyordu baktım gördüm arac gördüğünüz gibi tamamen servis bakımlı tüm parcaları değişenleri yetkili servis kaskodan değişmiş motoru ölctüm baktım %96 cıktı. Ama arabada tekleme var bu sorun ya benzin pompasından dolayı yada gercekten şans. Ama sogudum biraz arabadan.

kardeşim sen kafaya koymuşsun alıcan bize niye soruyosun ki ? 2005 model a3 ten bahsediyoruz binsem ne olacak binmesem ne olacak. sanki uçak alıyosun

bu araba yek kapı satılması zor hasarı çok satılması 2 kere zor. ben alıcam uğraşıcam başıma dert olsun canım sıkılıyo diyosan al

yemişim o dynoyu ayrıca

• Şimdi buraya araç alacağım deyip,hangi hasar grubuna girer bilmem;ama ağır hasarlı gibi her tarafı boyanmış değişmiş arabanın,bir takım test sonuçlarıyla aracın fotoğrafları da paylaşılmış.Sonra yorum yapanlara kızılmış.Eğer sadece tırlama/çalışmama/teklemeyle ilgili yorum isteniyorsa, o kadar şeyin(Test sonuçları,araç fotoğrafları) paylaşılmasına gerek yoktu.Sadece sorun yazılıp cevaplar istenebilirdi.

Konu başlığı nezaket içeriyor;ama yorum yapanlara karşı asi davranılmasını hoş bulmadım.

Asıl kısma gelecek olursak,marş motoru(Dinamosu) ile ilgili bir sıkıntı olabilir düşüncesindeyim...

• Kayıtlı olan 11 (yazıyla onbir) kaza.

Ön kaporta aksami komple değişmiş, (iç tarafı bilmiyoruz)

Direkler dahil boyalı.

BİR tek paspaslar aşınmış?

Bu araba çok güzel hazırlanmış, makyajını yapmış nikahına alacak kişiyi bekliyor...

Buraya sormak için konu açmışsın. Ben sana alma diyorum.

• Araç hurdaya ayrılmalik...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat uygunsa alın yoksa geçmişi kabarık

• Ben almazdım açıkçası o kadar işlem görmüş bir arabayı.

• Konu sahibi soyadı talip olduğu araçla uyuşmakta.

• Arabanın direkleri dahi boyalı, senin mideni bulandıran ön camdaki çatlak hemi?

10 yaşında Audi'nin tavanı mı sarkarmış? Direklerdeki boyayla bir alakası olabilir mi tavan sarkmasının bir düşün?

Ayrıca araba kaç km'de bilmiyorum ama 10 yaşında Audi tek marşta çalışmıyorsa pazarlık o anda bitmeli.
  • Piyasasından yarı fiyatına olursa anca alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.