Şimdi Ara

Aula F87 Graywood V3 Switch Kablolu/Kablosuz/Bluetooth RGB Hotswap Türkçe Mekanik Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Faizsiz 3 taksit ile 2258 TL. 2500 TL'ye tamamlarsanız Yapı Kredi World Card 250 TL puan veriyor. Mevcut fiyatı ile puan 150 TL.
    Ürünün tuşları cherry anahtarlara kıyasla daha güzel, yağ gibi bir basış hissi veriyor. Sesi çok güzel ve tok. Anahtarlar hotswap olduğundan farklı tür anahtar da takabilirsiniz. Ürünün şarj durumunu gösteren RGB led şerit gösterge de mevcut. Yanlarda da şerit şeklinde RGB aydınlatma mevcut ve bunları fn + sağ ve sol shift tuşları ile kapatabiliyorsunuz. Üründe Türkçe karakterler de eklenmiş. TKL özellikte olduğu için numerik tuşlar yok. Kutudan sert plastikte tozlanmaya karşı kullanabileceğiniz şeffaf kapak da çıkıyor. Yedek anahtarlar, type-c kablo ve tuş-anahtar çıkarıcı da mevcut. Yalnız RGB aydınlatma tuşlarda karakterlere yansımıyor.
    Ürünü daha önce almıştım. Fotoğrafını paylaşıyorum.
    Aula F87 Graywood V3 Switch Kablolu/Kablosuz/Bluetooth RGB Hotswap Türkçe Mekanik Klavye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 2 Mart 2025; 13:0:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Temudan 900 e almıştık 2-3 ay önce. güzel klavye.

• ISO layout klavye işini yaygınlaştırana kadar şu lanetleri almamaya söz verdim kendime. Yapacaksanız bir işi tam yapın, üzerine sonradan 3-5 Türkçe harf basmakla bitmiyor bu işler.

• Sıcak sayılmaz. Ederi o kadar bu klavyelerin. Ne daha az eder ne daha fazla.

Layout problemi gerçekten dikkat çekici.

• Aldık F75'i geçen sene. 300 liraya alanalar bile oldu. Aradaki farka değmez bu ürün. Türkçe yok, dönen tuş yok, numpad bile yok ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 pro olsa hoşuma giderdi bir ara aldım gümrükte takıldı :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.