Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Bled şehrinde sürdüren Galatasaray'da yeni transfer Aurelien Chedjou basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Hazirlik maclarini izledim hiç birinde bana suana kadar guven vermedi. Umarim düzelir ve takima zamanla uyum sağlar. Gordugum hatalari yerlesme ve kademe hatasi var. Hava toplarini kesemiyor. Kalibina gore cokda hizli gozukmuyor. Tam notunu Emirates cup ta veririz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
son zamanların popüler sözü
en korktugum adam. lan keşke ujfalusi 30'unda olsada oynasa dıyorum her gün
Bruno Alves ile ligin en iyi 2 stoperinden biri olacaktır muhtemelen.Sezon başı mühim değil,sezon sonunda karnede ne yazdığı mühim olan.
Tam performans can yakar.
Ujfalusinin yaptığı gibi bi liderlik beklemiyorum tabi ama umarım iyi performans gösterir.
Muslera da ilk geldiğinde çok kötü oynuyordu bu bir takım oyunu stoper tabiki başta yabancılık çeker kaldı ki tecrübesiz bir oyuncu zamanla bizim savunma hattına ve kaleciye alışır.
Adam gerçekçi konuşmak istemiş bu söylediği de fazla ön plana atılmış , tabi ki hazır olmayacak kamp sürecinin ortasında yüzde yüz hazırım diyen oyuncu var mı ? varsa da şirin gözükmek içindir...
Sezon başlayınca uyum süreci , lige ayak uydurmak gibi durumlar geçince daha da iyi performans verecektir
bu adamda mı liginde oynamıyordu ki hazır değil ?
quote:
Orijinalden alıntı: frenzy
hehe aynen, belki uyum süreci olabilir amma demedi demeyin bu adam da tırt çıkacak lig başladıktan 3-5 hafta sonra bunun yerine dany oynar bence
quote:
Orijinalden alıntı: alierke
quote:
Orijinalden alıntı: frenzy
hehe aynen, belki uyum süreci olabilir amma demedi demeyin bu adam da tırt çıkacak lig başladıktan 3-5 hafta sonra bunun yerine dany oynar bence
atem totem ben seni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme