Şimdi Ara

AURİS (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
95.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sert çukur ya da tümseklerde TAK! şeklinde ses duyuyorum, bunun normal oldugunu biliyorum.
    başka bir ses yok çok şükür.

siz de plaka çerçevesini ya da varsa spoileri kontrol edin. bagajdaki eşyalar ya da arka koltukta kemer tokalarına bir bakın.
    hatta stepne üzerindeki kumaşı kaldırarak kriko vs ıvır zıvırın olduğu kısımda boşta duran parçalar var mı bir kontrol edin.

ayrıca debriyajı kontrol ettim, pek sertlik hissetmedim, bize normal geliyor, benim 206 ile hemen hemen aynı..
  • aracınız hayırlı uğurlu olsun...
    bu resimleri inceledim, bu tip montajlar hemen her araçta vardır.
    bu montajın olmadığı araçların fiyatları da malum!
    bana kalırsa bunları ciddi sorun yapmamanız lazım, aracınız yola çıktı mı,
    sorunsuz ise, servis ücretleri gayet makul ise herşey çok çok yolundadır.
  • sağolasın murat,
    biz de öyle düşünüyoruz, sorunsuz bir araç istiyoruz.
    daha yazıcaktım ama konsantre olamıyorum kusura bakmayın, kısmetim otel var show'da, gülüyorum tuhaf esprilere :)

quote:

Orjinalden alıntı: murattanhu

aracınız hayırlı uğurlu olsun...
    bu resimleri inceledim, bu tip montajlar hemen her araçta vardır.
    bu montajın olmadığı araçların fiyatları da malum!
    bana kalırsa bunları ciddi sorun yapmamanız lazım, aracınız yola çıktı mı,
    sorunsuz ise, servis ücretleri gayet makul ise herşey çok çok yolundadır.
  • Resim
  • Arkadaşlar resim ekleyemedim !!!
  • Resim-1
  • resimler görünmüyor malesef..
    büyük boyutlu resimlerin sorun yarattığını hatırlıyorum.
    ees boyutları küçültüp tekrar dener misin?
  • OK o şekilde dener gönderirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ees

Arkadaşlar, çok büyük bir kararsızlık döneminden sonra auris siparişi verdim.

D4D 1.4 Comfort. 40.350 YTL

Henüz aracı teslim almadım.

Nasil olduda 40.350 ytlye aldiniz anlayamadim. Aracinizda ekstralarmi var?
    Bende bugun itibariyle yanı 14 temmuzda siparis verdim.
    D4D 1.4 Comfort +celik jant hediyesi :38.600 liste fiyati idi.
    Bu fiyatinda altina indiler +park sensoru hediye ettiler.

Arkadasimdanda bildigim icin ford focus hb dizel istiyordum ama babamın ısrarıyla bu aracı aldım.
    Gerçi icıne bınınce araca ısındım dış görünüşüde hoşuma gıttı.
    Bu arada yeni yarislerde güzel olmuş.
  • Benim araç otomatik. Onu eklememişim. Şuanki kampanyadan önce almştım. (2.000 YTL indirim kampanyası). Şuanda, 3000 YTL lik indirim benim araç için değil sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: gcinoglu

quote:

Arkadaşlar, çok büyük bir kararsızlık döneminden sonra auris siparişi verdim.

D4D 1.4 Comfort. 40.350 YTL

Henüz aracı teslim almadım.

Nasil olduda 40.350 ytlye aldiniz anlayamadim. Aracinizda ekstralarmi var?
    Bende bugun itibariyle yanı 14 temmuzda siparis verdim.
    D4D 1.4 Comfort +celik jant hediyesi :38.600 liste fiyati idi.
    Bu fiyatinda altina indiler +park sensoru hediye ettiler.

Arkadasimdanda bildigim icin ford focus hb dizel istiyordum ama babamın ısrarıyla bu aracı aldım.
    Gerçi icıne bınınce araca ısındım dış görünüşüde hoşuma gıttı.
    Bu arada yeni yarislerde güzel olmuş.

• Arkadaşlar,
    Başka auris alan yok mu?
  • valla daha gelmedi hocam :)
    bu arada koknar yesiliyle sedir mavisi bu aracin uzerinde nasil duruyor ,gören varmı?

quote:

Arkadaşlar,
    Başka auris alan yok mu?
  • Ben gümüş gri aldım. Bir dene derim. Ancak tüm renkler çok güzel duruyor Auris'de.

Bu arada şimdiden hayırlı olsun. Hangi modeli aldınız?
  • arkadaşlr bizim tanıdık aldı bn acıkcası hiç beğenmedim.hele o 100de 4000de çalışması ayrı bir komedi bugün 1000km bakımı wardı(oda neyse:D)bide arka plaka süper tangur tungur...bunları hep yazdık sabah bıraktık arabayı akşam aldık güwenlikten... plakayı yapmışlar 4000dewir olayını arayıp öğrencekmişiz..yrn arıcaz cok merak ediyorum nediceklerbence bu arabanın ederi en fazla 29mlyar filan.bu 29sa golf 100olması lazım bence..bu arada bn dedim herhal sorun war arabada bir baktım @esmerse arkadşda aynı sorundan şikayetçi bişey demiorumbnce arabada bi 6. wites daha istiio..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 18 Temmuz 2007; 23:19:05 >

• quote:

Ben gümüş gri aldım. Bir dene derim. Ancak tüm renkler çok güzel duruyor Auris'de.

Bu arada şimdiden hayırlı olsun. Hangi modeli aldınız?

Ben metalik gri aldim.
    1.4 D4D Comfort aldim.
    Yanliz dedigim renkleri canli olarak goremedigim icin merak ettim nasil duruyor diye
  • Hayırlı olsun, Kazasız belasız sürüşler...
  • c.tesi itibariyle Aurid d4d comfort aracimi teslim aldim. Su an aracta tek eksik hediye olarak verilen jantlar daha gelmedi.
    Arabayla yaklasik 150 km. yaptim ve 100 km. surati gecmedim o nedenle simdilik sadece ilk izlenimlerimi aktaricam :

Oncelikle aracin koltuklari rahat
    Motor oldukca sessiz (benım eskı arac golf daha gurultuluydu)
    On konsolu ve optıtron gostergelerı begendım oldukca sık duruyor
    bardaklıkların yerı cok ıyı ,cok kullanıslı olacak
    vıtes gecıslerı guzel ,vıtesın yerıde hosuma gıttı
    Oldukca serı
    torpıdonun ıkı ayrı parca olması hosuma gıttı

Bunun dısında begenmedıgım yanlar:
    sol kolumu koyacak yer bulamıyorum ,dırsek dayama yerı cok alcakta
    bagaj dar olmus ,daha buyuk olabılırdı
    belkı alısmadıgımdan bılmıyorum ama dıreksıyon cok hassas en ufak harekete tepkı verıyor ,suratlendıkce agırlasıyormus ama daha suratlenmedım hıc :)
    aracın onu hıc gozukmuyor (gercı bu benım ıcın hıc problem degıl yayılarak oturdugum ıcın oncekı araclarımdada arabanın onunu gormuyordum )

genel olarak aracı begendım ,aradıgım her ozellık var
    ınsanların tatmın derecelerı ve zevklerı farklıdır ama bu arac tam bana gore

• hayırlı olsun, güle güle kullan.
    her iki kol için de pek rahat değil arabamız malesef..
    ayrıca yukarıda resimde gösterdiğim şekilsizlikler senin araçta da var mı, bakar mısın?
    gerçi ben alarm taktırırken düzelttirdim, biraz şekle girdi.
  • Bu kol dayama uzun yolda çok önemli ve bence aracın en önemli eksikliklerinden biri.Ayrıca dediğiniz gibi bagajı bana da küçük gibi geldi bir de bence cam önündeki plastikten öte,vitesin bulunduğu konsolu çevreleyen uzun basit gri plastik daha can sıkıcı.Ayrıca vitesin altındaki o bölme kullanılabiliyor mu pek pratik gibi görünmüyor keşke bir kapak koysalardı oraya.Bunlar aslında halledilecek şeyler ve alıcı için asıl belirleyici konularda aurisin çok iyi bir araç olduğunu düşünüyorum,güzel günlerde kullanın.
    Benim asıl merak ettiğim aracın yüksek yapısının bir hatchback kullanıcısını tatmin edip etmediği yani o kadar para verip bir verso ya da scenic gibi yol tutuş ya da van kullanıyormuş hissi yaşamak istemem doğrusu.
  • ilk resimdeki sorun benim aractada var ama algilayabilmek icin bayagi baktim eger siz sormasaydiniz asla farketmezdim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.