Şimdi Ara

AURİS (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
95.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir çok kişi bu formdaki bilgilerle araç alımına karar veriyorlar. Ben ilk gördüğümde Auris deki beğenmediğim yönleri önceki forumlarda yazmıştım. Ancak genel olarak dizayn ve aracı uzun süre kullanmayı düşündüğüm için, Toyota sorunsuzluğu nedeniyle de bu aracı satın aldım ve beğenerekte şuan kullanıyorum.

Ancak, lütfen sıfır hata gibi söylemlerle, insanlarda samimiyetsizlik oluşturabilme ihtimali olan kelimelerden kaçınalım derim. Çünkü sıfır hata diye bir şey yok bence. Daha aracı alırken ve şuanda da kullanırken karşılaşılan hataları burada size sayabilirim. Ancak şununda bilincindeyim. Bu hatalardan her araçta olanıda olmayanı da var.

O nedenle, önemli olan aracınızı severek kullanmanızdır. Yoksa her güzelin bir kurusur vardır malum.
  • Topiklerde çokta mühim olmayan ufak hataların üzerine çok düşülmesi araç almak üzere olan arkadaşlarımızın aklını ciddi şekilde karıştırıyor.
  • hataları olabildiğince fotoğraflayarak göstermek lazım.
    böylece çok daha açıklayıcı olduğu kaçınılmaz.
    kimine göre hata olan diğerine göre olmayabilir. bazı şeyler göreceli.
    ama ben tekrar söylüyorum, ön plastik kalitesi ve konsolu elimle okşadığımda gıcırdamasından başka bi şikayetim yok :)
  • slm arkaadaşlar bence auris in tasarımı güsel ama honda civic hb ye yetişebileceğini düşünmüyorum
  • İşte bu yüzden sıfır hatalı araçlar üretiyoruz dememeli kimse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

cnn türkte tanıtımını izledim aurisin.gerçekten iç mekanda işcilik kalitesi süper ama avrupada satılan modeliydi tanıtılan.orda 33bine sattıkları arabayı %40 ötv ve %18 kdv bindikten sonra 40a satamıcaklarına göre geriye bi tek yol kalıyor.işcilikten ve malzemeden çalacaklar.türkiyeye özel içi boş aurisler türkiyedeki kullanıcıya kakalanacak.almayı düşünenler avrupadakiyle aynı arabayı almayı beklemesin.

avrupadakiyle aynı araba??auris zaten burda uretiliyo ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LTBA_36R

esmerce dediklerine katılıyorum.ama toyota madem auris de çok kaliteli plastik kullanmadı bari fiyatları 2-3 milyar daha ucuz olsaydı.çünkü auris karşılaştırmalı testlerde yeni araç olmasına rağmen 1. olamıyor.diyeceksinki onlarda siyasi etkenler var.evet olabilir ama bende kendi çapımda araçları incelediğim vakit auris i sınıfının en iyisi olarak belirtemem.yeni bir araç ama rakiplerinden üstün değil.yakında golf astra megane kasa değiştirecek ozaman auris iyice geriye düşecek

ama şu an golf,astra yada megane sahipleri aurise gıpta ile bakıyolar,ne zman bizimkinin yenisi çıkacak diyeee.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: mio

quote:

esmerce dediklerine katılıyorum.ama toyota madem auris de çok kaliteli plastik kullanmadı bari fiyatları 2-3 milyar daha ucuz olsaydı.çünkü auris karşılaştırmalı testlerde yeni araç olmasına rağmen 1. olamıyor.diyeceksinki onlarda siyasi etkenler var.evet olabilir ama bende kendi çapımda araçları incelediğim vakit auris i sınıfının en iyisi olarak belirtemem.yeni bir araç ama rakiplerinden üstün değil.yakında golf astra megane kasa değiştirecek ozaman auris iyice geriye düşecek

ama şu an golf,astra yada megane sahipleri aurise gıpta ile bakıyolar,ne zman bizimkinin yenisi çıkacak diyeee.........

ben arabayı mayıs ayında aldım elegant d4-d multimod halen arabayı tunalıya yada bahçeliye park ettiğimde ilgi odağı oluyor ... arabanın içini dışını inceleyenler havalanmayalım diye yan gözle arabayı süzenler oldukça fazla bunun sebebi kendi segmentindeki diğer araçlardan gerek içi gerek dışı tamamen farklı bir tasarıma sahip olması diğer modellerde yeni kasa çıkarıyor ama hep öncekinin devamı şeklinde laf aramızda bayanlarda çok beğeniyor bu aracı hiç yoktan almayı düşünen bi kaç kişiyle tanışıp gezdirdim bile

• Çapkın kardeşim benim aracı kötü amaçlar için kullanmak olmuyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Rainbow6

quote:

Orjinalden alıntı: mio

quote:

ben arabayı mayıs ayında aldım elegant d4-d multimod halen arabayı tunalıya yada bahçeliye park ettiğimde ilgi odağı oluyor ... arabanın içini dışını inceleyenler havalanmayalım diye yan gözle arabayı süzenler oldukça fazla bunun sebebi kendi segmentindeki diğer araçlardan gerek içi gerek dışı tamamen farklı bir tasarıma sahip olması diğer modellerde yeni kasa çıkarıyor ama hep öncekinin devamı şeklinde laf aramızda bayanlarda çok beğeniyor bu aracı hiç yoktan almayı düşünen bi kaç kişiyle tanışıp gezdirdim bile

• şu anda param olsa auris dizel alırdım bunda eminim...iç dizaynı golf'ümdeki gibi yatay gelıyor dik inmiyor(konsoll) ...ayrıca arkadaşlar araçlarınızla bir depoya kaç km yol yapabılıyorsunuz..tüketimi nasıll??
  • bizim benzinli çok yakıyo çok.
    ortalama 10,0 civarı görünüyor.
    ama çoğu şehiriçi, şehir dışı olanlar da 150km/h üstü...
    araba 2500km'de...

quote:

Orjinalden alıntı: mlh07

şu anda param olsa auris dizel alırdım bunda eminim...iç dizaynı golf'ümdeki gibi yatay gelıyor dik inmiyor(konsoll) ...ayrıca arkadaşlar araçlarınızla bir depoya kaç km yol yapabılıyorsunuz..tüketimi nasıll??
  • Depoyu fulllediğimden beri 670 km oldu. Hala 3 çizik var. Ancak ekonomik kullanıyorum.

Kesinlikle dizel derim. Gerçekten sessiz ve çekişi harika.

quote:

Orjinalden alıntı: mlh07

şu anda param olsa auris dizel alırdım bunda eminim...iç dizaynı golf'ümdeki gibi yatay gelıyor dik inmiyor(konsoll) ...ayrıca arkadaşlar araçlarınızla bir depoya kaç km yol yapabılıyorsunuz..tüketimi nasıll??
  • ogs yi nereye takıyoruz arkadaşlar?
    Dikiz aynasının oradaki siyah bölgeye mi?
    teşekkür ederim.
  • OGS için en uygun yer dikiz aynasının sağ kısmındaki (yolcu tarafı yani) siyah bölge. Tavsiye edilen yer orasıdır arkadaşlar.

Ref: TCK web sitesi
  • Teşekkür ederim, ben de oraya takmayı düşünüyordum zaten.
    Bu arada yeni OGS ler eskisine oranla gerçekten küçülmüş.
  • Arkadaşlar, emniyet kemerinin takıldığı yerden ses gelen kullanıcı var mı?
  • arkadaşlar ,
    golf derken Auris'e döndüm birden. ama 2.el alacağım.Auris olursa biraz daha masraflı olacak. ama bu Aurisde 2 el fiyatları nasıl .1.4 motor istiyorum. gerçi 2.el yok gibi daha.bulamadım elegant var ama 37-39 arası istiyorlar onada.

bilginiz var mı bu konuda? birde Golf Midline FSi ile kıyaslarsak hangisi dersiniz? Auris daha konfor sahibi ama....
  • arkadaşlar merhaba uzun araştırmalarımız sonucu toyota corolla yada auris dedik ama karar veremedık sizlerle paylaşmak istedik.

http://forum.donanimhaber.com/m_18006025/tm.htm Eğer yorumlarınızı buraya yaparsanız bizim için büyük kolaylık sağlayacaktır teşşekkür ediyorum saygılar
  • Merhaba benimde aynı konuda bir sorum olacak senede hesaplarıma göre 15000 Km.geçmeyeceğim bu şartlar altında DİZEL mi,BENZİNLİ mi?AyrıcaToyotanın dizel ve benzinli bakım farkı ne kadar?Örnek verecek olur isek şu anki liste fiyatlarına göre Auris 1.6 Comfort 34.600, Dizel fiyatı ise 39.600.arada 5000 YTL fark var.Şu anki şartlarda 95 Oktan:2,80 YTL,Euro Dizel 2,41 YTL. Yıllık 15000 km.kullandığımda Benzinli için 2982 YTL Dizel için 1807 YTL para harcamış olacağım.Aradaki fark 1175 Ytl.Şartların aynı gittiğini varsayar isek 30000 Km.olduğunda 2350 YTL,45000 Km.olduğunda 3525,60000 olduğunda 4700 YTL olacak.Sonuç itibari ile benim yıllık 15000 km.kullanacağım üzerine kurulu bu hesapta önceden ödediğim 5000 ytl ancak 60000 km.kullanır isem buda yaklaşık 4 yıla karşılık geliyor ancak ödediğim paranın karşılığını almaya başlayacağım.Bakım masraflarını bilmediğim için bu hesaplamaya katmadım.Siz ne dersiniz sizce hnagisini seçmeliyim Dizel mi,Benzinli mi?Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• auris tutmadı be
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.