Şimdi Ara

AURİS (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
95.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auris neden tuttmadı ki elde kesin var mı?
  • Kesin bilgi var mı?
  • bırakın tutmasın, Auris kullanan şanslı azınlık olarak kalalım..
  • Sana katılıyorum. Tutmadı diyenleri aracın içinde ne kadar süre geçirdiklerini de merak ediyorum.

Ayrıca anlamıyorum bir aracın tutmamasının kriteri nedir?

- Adet mi? Ferrari'de sokaklarda çok görülmüyor.
    - Fiyat mı? Şuanda binilebilecek bu seviyedeki araçların fiyatı hemen hemen aynı.
    - Sorunsuzluk mu? Toyata'nın üzerine daha sorunsuz bir marka varsa söyleyin.
    - Tip mi? Tip konusu kişisel zevke girer, bunun içinde araç tutmadı diyemezsin.

Bence durum bundan ibarettir.

quote:

Orjinalden alıntı: qherme

bırakın tutmasın, Auris kullanan şanslı azınlık olarak kalalım..
  • En dikkat çekici özelliği (hatta şaşırtıcı) : aracın ağırlık merkezinin yukarıda oluşu; c max, scenic veya verso kullanıyormuşsunuz hissine kapılıyorsunuz. Direksiyonu başında iken sportif bir hb havası değil çok amaçlı bir aile suv u hissiyatı yaratıyor en azından bende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qherme

bırakın tutmasın, Auris kullanan şanslı azınlık olarak kalalım..

Katılıyorum alkışlamak istiyorum
  • Tamam araba güzel lafımız yok.Bendede Verso havası yarattı onada eywallah.Ama fiyatları çok pahalı.Hemde yerli üretim olarak corolladan daha ucuz olması gerekirken ondan bile pahalı.Bu yüzden tutmadı diyebiliriz.Ancak 90 hp full dizel modeline biçilen 46500lük fiyata peugeot 407 bile almak mümkün.
  • Soruma cevap vercek kimse yok mu?
  • son 6 aydır bende toyota tutkunları arasına girdim.
    bir hatchback tutkunu olarak corolla hb hemde yeni çıkan auris i çok beğendim.
    özellikle auris in iç dizaynı mükemmel olmuş. içine girdiğinizde klasik otomobillerden farklı bir kokpit sizi karşılıyo.
    hem işçilik hem de dizayn kalitesi.
    yalnız diğer arkadaşlar gibi benim de olumsuz olarak gördüğüm tek özellik fiyatın biraz aşırıya kaçmış olması.

Bu fiyatlarla bu arabayı ancak 2-3 yaşını doldurduğunda alma şansım olabilir

• Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var auris dizel comfort kullanıyorum sorum şu olucak farlarda mercek varmı yani mercekli far mı takılı araçta ve ne tür ampul kullanılıyor araçta uzun kısa far tiplerini bilen varmı yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

oruma cevap vercek kimse yok mu?

kendiniz cevabını vermişsiniz. benzinli almanız uygundur.
  • Merhaba Arkadaşlar;Ben İzmit'te oturuyorum akşam 6 civarı mesai bitiyor.Bu esnada E-5'ten aynı saatlerde yüklü en az 7-8 Tır geçiyor.Hepside Auris bazen içinde bir kaç tane Verso oluyor.Muhtemelen ihraç oluyor diye düşünüyorum.Çünkü Körfez'den çıkıp Derince Limanına gidiyorlar.
  • evet fiyatlar yüksek .

auris iç olarak hak,katen iyi

fakat araba sanki 124 bg değil gibi ilk kalkışlarda biraz hantal

sizde de aynı şey oldu mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

evet fiyatlar yüksek .

auris iç olarak hak,katen iyi

fakat araba sanki 124 bg değil gibi ilk kalkışlarda biraz hantal

sizde de aynı şey oldu mu ?

Selam,
    Sen tereddüt etmişsindir kalkışta :)
    Alışınca şu yazdıklarına bakıp gülersin...
  • Bu arabayı gordukce Toyotaya kızıyorum. Gül gibi Corolla HB'yi bunla değiştirdiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: phaon

Bu arabayı gordukce Toyotaya kızıyorum. Gül gibi Corolla HB'yi bunla değiştirdiler

aynı görüşü paylaşıyorum...
    keşke eski hatchback i biraz makyajlayıp, teknolojisini değiştirip öyle çıkarsalardı piyasaya.
    hoş ona da bi bahane bulurduk ya neyse
  • benim 1.0mm 2006 40.000km takasta 18.500 saydılar. 37.350ye yarın obur gun 1.6comfort mm siyah geliyo.buyuk bi kararsızlıktan sonra almaya karar verdim. nolursa olsun sorunsuzluk en onemlisi bence. bide dikkatimi cekti toyotanın modelleri gun gectikce guzel gorunmeye baslıyo. ilk basta honda civic sedan corolladan daha gusel diyodum simdi corolla her turlu daha ii diyorum.
  • arkadaslar herseyi bi kenera bırakırsal dizelmi benzinlimi. yakıt masrafını faln dusunmezsek eger hangi motor daha ii
  • Bu arabaya iki kere binme fırsatım oldu begenmedigim özelikleri el frenini çok çirkin yapmışlar acayip çirkin duruyo vites de bi okadar öyle iç olarak vites ve el freni hariç gayet güzel bi konsola sahip arabanin dışı güzel
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.