bnim 1.6 comfort mm dün aldım ama frenlerden cikleme die tabir edilen durmaya yakın ses gelio napmam lazım arkadaslar???? bu aurislerde var olan bi sorunmu yoksa bnamı denk geldi. acaip bi sinir bozucu ses
ARAÇ tutulmadı ve sonunda fiyatlarıda indi ( 30,900 YTL den) ,sokaklarda pek görmüyorum,açıkcası tipini ve iç malzeme kalitesini beğenmiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: alibekir
ARAÇ tutulmadı ve sonunda fiyatlarıda indi ( 30,900 YTL den) ,sokaklarda pek görmüyorum,açıkcası tipini ve iç malzeme kalitesini beğenmiyorum...
şimdi alma zamanı geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: qherme
bırakın tutmasın, Auris kullanan şanslı azınlık olarak kalalım..
arkadaşlar auris 1.4 d4d comfort mu astra 1.3 cdti enjoy mu*?*CEVAP BEKLİYORUM.auris biraz fiyatları benzer şekilde.......
quote:
arkadaşlar auris 1.4 d4d comfort mu astra 1.3 cdti enjoy mu*?*CEVAP BEKLİYORUM.auris biraz fiyatları benzer şekilde.......
1.Volvo C30 2.Mart2008 makyajlı Focus..
YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER TENOGRAT AMA ASTRA ALMAYA KARAR VERDİM
1.3 cdti astra alma alt devirlerde çok cansız. pişman olursun
eğer arabadan performans istiyorsan focus dizel al ama şindi değil mart 2008 de makyajlı olanı
ford dizel hem ekonomik hemde perforamnsı yüksek.
ARKADAŞLAR acil yardıma ihitiyacım var indirimlerle beraber auris 1.6 m/m confort modelini 33400 ytl anlaştım parksensörüde hediye sizce fiyat nasıl alınırmı birde yakıt sarfiyatı nasıldır beni çok üzermi
nasıl oluyorda ikinci eli sıfırdan pahalı??
drmete arabanın kampanyalı fiyatı 34.450 gözüküyor.yalnız ne comfort donanımında nede opsiyonel olarak park sensörüne dair bir fiyat bulamadım. aracı nerden alıyosun bence fiyat çok uygun gözüküyor.renk seçeneğin beyaz mı ayrıca peşin alım mı yapıosun yada peşinde indirim yapıyolarmı ? bende almayı düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun.
Arkadaşlar az önce satın aldım. 33.400 gümüş gri. 1.6 comfort mm cliomu üzülerek takasa verdim üstünede kredi çektim. park sensörünü , bagaj havuzunu ve kauçuk paspas setini hediye olarak verdiler tabi isteyerek vermediler ben zorladım. kampanya üzerindende indirim herzaman oluyor. parksensörünü orjinal olarak toyota takıyor. işçilik dahil normal fiyatı 384 ytl.
ya bana performans lazım deil .1.3 90 hp daha ne olsun benim 1 aralık 2007 aldıgım 1.4 90 hp corolla ile eş bir performansı var bide focus dizeli traktör gibi ses cıkarıyo
quote:
Orjinalden alıntı: drmete
Arkadaşlar az önce satın aldım. 33.400 gümüş gri. 1.6 comfort mm cliomu üzülerek takasa verdim üstünede kredi çektim. park sensörünü , bagaj havuzunu ve kauçuk paspas setini hediye olarak verdiler tabi isteyerek vermediler ben zorladım. kampanya üzerindende indirim herzaman oluyor. parksensörünü orjinal olarak toyota takıyor. işçilik dahil normal fiyatı 384 ytl.
araba hakkında yorumlarınız nedir? memnunmusunuz?
satın aldım ama henüz elime ulaşmadı sanırım 49. hafta içinde ancak ulaşacak. tüm forumlarda yazan arkadaşların aksine auris okadar az satsa idi sanırım daha çabuk teslim alırdım. ayrıca bir eleştirimde üye arkadaşlara olucak. yazılan bir mesaja cevap günler sonra geliyor kimse deneyimlerini paylaşmıyor. böyle olursa satmaz tabi auris. onlarca kötü yoruma karşın kullananlardan ses çıkmıyor. aralıgın ilk haftası elimde olur deneyimlerimi paylaşırım şimdilik cevap veremiyorum kusura bakma PROFUZMAN
drmete iiyi fiyat almışsın listsi 34.400 hemde park sensörü almışşsın hangi bayi
İsim vermek çok hoş olmuyacak ama bursadan aldım diyim bilenler bilir bursada zaten iki tane toyota bayisi var.
quote:
Orjinalden alıntı: oguzdag
drmete iiyi fiyat almışsın listsi 34.400 hemde park sensörü almışşsın hangi bayi
aurisin tipi bence cok kötümü desem iyi hiç değil güzelde değil .neye benzetmişler anlayamadım eski kasa hatcbak corolla daha iyi idi .bence tutmadı ve o yüzden satılmıyor.dikkat edin sedan corollalar daha fazla onlara diyecek bir şeyim yok güzel yapmışlar.merak etmeyin 1,2 sene ye kalmaz aurisin tipini değiştirirler
corolla ilk çıktığında da forumda tasarımını beğenmeyen çok kişi vardı, ama araç beklentilerinin üstünde satıldı. auris ilk 9 ayda golf kadar satılmış, yani satış rakamı çokta az değil, ancak hb ler genelde Türkiye'de çok satılmıyor. eski corolla hb de adı (corolla adına duyulan güven) ve aurise nazaran uygun fiyatı nedeniyle çok satılmış olabilir ama sedanı çok daha fazla satmıştı.
bu gün toyotaya gittik auris için masaya oturduk adamlar 1 ytl bile aşağı inmedi bende dedimki internette forumlarda 33.400 alanlar var dedim.adamda bana dediki onlar istanbul dışında olanlar dedi.ben burda 90 adam çalıştırıyorum onlar 10 adam çalıştıryor dedi fiyatı bu yüzden indiremiyoruz dedi
Beyler aylardır kullanıyorsunuz, şimdi daha iyi değerlendirebilirsiniz. Yeni yol tecrübelerinizi alalım zahmet olmazsa....