Şimdi Ara

AURİS (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
95.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aldığımda da memnundum şimdide çok memnunum. Sadece kemeri taktığım yerden bazen bir gıcırtı sesi geliyor. Servise soracağım.

Özellikle servis mükemmel. Tavanda sadece aynı hizada olmayan bir plastik aksam vardı. Değiştirilmesini istedim. 2. bir soru gelmeden hemen değiştirdiler.

Yol tutuşu ve sürüş özellikleri benim için gayet yeterli. İstediğiniz spesifik bir özellik varsa onu cevaplandıralım.

quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Beyler aylardır kullanıyorsunuz, şimdi daha iyi değerlendirebilirsiniz.
    Yeni yol tecrübelerinizi alalım zahmet olmazsa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ees

Benim araç yaklaşık 8.000 km ye geldi.

Aldığımda da memnundum şimdide çok memnunum. Sadece kemeri taktığım yerden bazen bir gıcırtı sesi geliyor. Servise soracağım.

Özellikle servis mükemmel. Tavanda sadece aynı hizada olmayan bir plastik aksam vardı. Değiştirilmesini istedim. 2. bir soru gelmeden hemen değiştirdiler.

Yol tutuşu ve sürüş özellikleri benim için gayet yeterli. İstediğiniz spesifik bir özellik varsa onu cevaplandıralım.

quote:

Bu kemer takılan yerden gelen gıcırtı geçen gün test sürüşü yaptığım auriste de vardı, ilginçtir o da d4d comfort m/m du.

• benim araçtada o gıçırtı var. kötü yolda çok sarsılınca oluyor.
  • Servise gittiniz mi?

quote:

Orjinalden alıntı: RicCo

benim araçtada o gıçırtı var. kötü yolda çok sarsılınca oluyor.
  • hangi servis bu?

quote:

Benim araç yaklaşık 8.000 km ye geldi.

quote:

• 2004 peu 307 dizel kullanıyorum. arabamdan sikayetlerim yol ve rüzgar sesi ayrıca yoldaki bozuklukları çok hissettiriyor.
    sizce auris ve corolla benim şikayet ettiğim konularda tatmin edici mi, ses yalıtımından memnun musunuz
    çünkü jetta yı da kullandım hiç farklı gelmedi
  • Ben yaklaşık 5 aydır Auris kullanıyorum. Dizel olmasına rağmen oldukça sessiz. En iyisi test etmeniz.

quote:

Orjinalden alıntı: erdalt

2004 peu 307 dizel kullanıyorum. arabamdan sikayetlerim yol ve rüzgar sesi ayrıca yoldaki bozuklukları çok hissettiriyor.
    sizce auris ve corolla benim şikayet ettiğim konularda tatmin edici mi, ses yalıtımından memnun musunuz
  • auris dizel alt devirlerde cansız diye biliyoruz.

sizce performans açısından auris dize sizi mutlu ediyor mu ?

keşke 1.6 olsaydı torku 250 olsaydı gibi şeyler düşünüyormusunuz

quote:

Ben yaklaşık 5 aydır Auris kullanıyorum. Dizel olmasına rağmen oldukça sessiz. En iyisi test etmeniz.

quote:

2004 peu 307 dizel kullanıyorum. arabamdan sikayetlerim yol ve rüzgar sesi ayrıca yoldaki bozuklukları çok hissettiriyor.

• Sanırım bütün dizeller bu şekilde. Alt devirlerde biraz cansız diyebiliriz. Ancak her dizelde turbo devreye girene kadar bu cansızlık oluyor diye biliyorum(tam ilgi alanım olmadığı için bilenlere saygısızlık etmek istemem). Dizelin dez avantajı bu. Ancak, aracın kilosu belli ve 90 HB 1.4 motor var. Açıkcası bana yetiyor. Hızlanmasından da memnunum. Bunun 2.0 Lt lisi olsa nasıl olurdu diye de kendime soruyorum açıkcası. Ancak yakıt tüketimi istediğim gibi değil şuanda.

quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

auris dizel alt devirlerde cansız diye biliyoruz.

sizce performans açısından auris dize sizi mutlu ediyor mu ?

keşke 1.6 olsaydı torku 250 olsaydı gibi şeyler düşünüyormusunuz

quote:

Ben yaklaşık 5 aydır Auris kullanıyorum. Dizel olmasına rağmen oldukça sessiz. En iyisi test etmeniz.

quote:

• arkadaşlar auris 1,6 comfort m/m kullanan arkadaşların yakıt tüketimi degerleri nedir. Arabayı teslim almadım daha aralıgın 3-6 arası elimde olcak.
    Birde aklıma takılan aralıkta toyota yeni bir kampanya yaparmı beklesemmi teslimat için, duyumları olan arkadaşlar varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmete

arkadaşlar auris 1,6 comfort m/m kullanan arkadaşların yakıt tüketimi degerleri nedir. Arabayı teslim almadım daha aralıgın 3-6 arası elimde olcak.
    Birde aklıma takılan aralıkta toyota yeni bir kampanya yaparmı beklesemmi teslimat için, duyumları olan arkadaşlar varmı?

Ben geçen hafta Comfort Dizel düz vites için 37000 ye anlaştım. Park sensörü ve alarm hediye bu hafta içinde teslim edeceklerini söylüyorlar. Ellerindeki stoklar bitince kampanya biteceğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drersoy -- 26 Kasım 2007; 23:59:36 >
  • quote:

arkadaşlar auris 1,6 comfort m/m kullanan arkadaşların yakıt tüketimi degerleri nedir. Arabayı teslim almadım daha aralıgın 3-6 arası elimde olcak.

drmete bende dün itibariyle 1.6 elegant mmt aldım.bursadan aldım bende. zaten iki bayi var. banada söylenen 48. hafta içinde geleceği idi. hatta en geç aralık 1 de teslim edebileceklerini söylediler. bakalım noolcak. ama garip olan diger bayinin ise aracların 49. hafta sonunda geleceği idi. noolduu belli diil valla. hayırlı olsun herkeze
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamel

quote:

drmete bende dün itibariyle 1.6 elegant mmt aldım.bursadan aldım bende. zaten iki bayi var. banada söylenen 48. hafta içinde geleceği idi. hatta en geç aralık 1 de teslim edebileceklerini söylediler. bakalım noolcak. ama garip olan diger bayinin ise aracların 49. hafta sonunda geleceği idi. noolduu belli diil valla. hayırlı olsun herkeze

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. banada 48 hafta elinizde olur dediler anlaşma yaotıktan sonra olmadı en iyi ihtimalle aralık başı dediler.
    kaça anlaştınız

• bayinin biri 38000 + 360 koruma bandları dedi . digeri ise 38500 + 350 koruma banttı dedi. ben 38500 olanı aldım. metalik gri geçiyor kül gri si yani. zenon olayı nasıl olur yaparlarmı acaba. sen kaça aldın . bide bu tavan icin spoiler var. o nekadar bileniniz varmı
  • Arkadaşlar,

Alan herkese kazasız belasız kullanım dilerim.
    quote:

bayinin biri 38000 + 360 koruma bandları dedi . digeri ise 38500 + 350 koruma banttı dedi. ben 38500 olanı aldım. metalik gri geçiyor kül gri si yani. zenon olayı nasıl olur yaparlarmı acaba. sen kaça aldın . bide bu tavan icin spoiler var. o nekadar bileniniz varmı
  • quote:

bayinin biri 38000 + 360 koruma bandları dedi . digeri ise 38500 + 350 koruma banttı dedi. ben 38500 olanı aldım. metalik gri geçiyor kül gri si yani. zenon olayı nasıl olur yaparlarmı acaba. sen kaça aldın . bide bu tavan icin spoiler var. o nekadar bileniniz varmı

Ben 33400'e +park sensörü+bagaj havuzu+orjinal kauçuk paspas 1.6 comfort mm aldım. xenon farsistemi opsiyonel degil sanırım sonradan taktıramıyorsun aksesuarlarda geçmiyor ama emindegilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmete -- 27 Kasım 2007; 19:01:16 >
  • arkadaşlar, forumu tümüyle okumak çok zamanımı alacak, Auris dizel comfort almayı düşünüyorum...kısaca fikirlerinizi alabilirmiyim...artıları ve eksileri ile birlikte samimi olarak, çünkü kimse aldığı arabaya toz kondurmaz...benim öğrenmek istediğim beklentilerinizi karşıladı mı?
  • drmete araçlar dün itibariyle geldi bursaya. sen naptın teslim alabildinmi. ben plakanın cıkmasını bekliyorum büyük ihtimal salı gününe kaldı beni is.
  • quote:

drmete araçlar dün itibariyle geldi bursaya. sen naptın teslim alabildinmi. ben plakanın cıkmasını bekliyorum büyük ihtimal salı gününe kaldı beni is.

benimkinden bir haber yok hala haftaya bekliyorum
  • herkese kazasiz belasiz hayirli yolculuklar diliyorum oncelikle...

arabami 3 gun once aldim...auris 1.6 benzinli elegant...araba su ana kadar iyi bir problem yok..
    sadece kafami karistiran tek bir konu var..su akilli vites olayi..
    eger arabayi dinlersem sehir icinde 60 km. hizda 5 vitese ulasiyorum...bana surekli yukselt diyor..sonucta bu oluyor..

bir bilgisi olan varsa paylasmasini isterim...
    tesekkurler..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.