Şimdi Ara

AURİS (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
95.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karamel geçen gün yağmurda benim frenlerdende vıyklama sesi geldi sonra kesildi. Benimkinde yolcu koltuğu altında gizli bölme var sürü koltuğu altında yok. Kapı kilitleme dügmesine dikkat etmedim

Teslim aldığımda 50 YTL lik eurodizel aldım. 238 inci kmde low fuel düğmesi yandı. (8.3 lt den az kalınca yanıyormuş) Ortalama yakıt tüketimi 6.3 lt / 100 km gösteriyor. Full şehir içi kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drersoy -- 12 Aralık 2007; 0:41:08 >
  • merhaba arkadaşlar..
    ben 1ay önce auris d-4d elegant düz vites bir araç aldım. yakıt tüketimi konusunda beklediğim değerleri görüyorum. istanbulda karşıdan karşıya geçen biri olarak 6.5 ila 7.0 arasında ortalamam değişiyor. fakat benim problemim başka türlü. aracın içinde sürekli bir tıkırtı sesi mevcut. bu ses en ufak bir bozuk yola girmeyle kendini bir hayli hissettiriyor.sağ arka koltuğun oradan geldiğini düşünüyorum fakat sürerken kontrol edemiyorum malum:) bazen de üst torpido gözünün oralardan aynı tıkırtı geliyor. hele ki baya bozuk bir yola girdim mi arabayı bırakıp inesim geliyor,o derece rahatsız edici sesler:)
    sorum şu: aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı? yoksa bana mı çattı bu :)
    iyi günler dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: levantino70

quote:

arkadaşlar, forumu tümüyle okumak çok zamanımı alacak, Auris dizel comfort almayı düşünüyorum...kısaca fikirlerinizi alabilirmiyim...artıları ve eksileri ile birlikte samimi olarak, çünkü kimse aldığı arabaya toz kondurmaz...benim öğrenmek istediğim beklentilerinizi karşıladı mı?

cevap veren yok mu?

kardeşim 5 aydır auris comfort kullanıyorum çokta memnunum fiyat düştü eğer fiyat konusunda problem yaşamıyorsan al derim işçilikte ufak tefek problemler her arabada olduğu gibi var eğer bu tür şeylere takıyorsan çok fazla rahatsız olabilirsin teyp ve orta konsolda biraz açıklık var başka bi problem yok onun haricinde motor mükemmel ses yok denecek kadar az sende kendini araç içinde huzurlu buluyosan şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Nicoty1905

merhaba arkadaşlar..
    ben 1ay önce auris d-4d elegant düz vites bir araç aldım. yakıt tüketimi konusunda beklediğim değerleri görüyorum. istanbulda karşıdan karşıya geçen biri olarak 6.5 ila 7.0 arasında ortalamam değişiyor. fakat benim problemim başka türlü. aracın içinde sürekli bir tıkırtı sesi mevcut. bu ses en ufak bir bozuk yola girmeyle kendini bir hayli hissettiriyor.sağ arka koltuğun oradan geldiğini düşünüyorum fakat sürerken kontrol edemiyorum malum:) bazen de üst torpido gözünün oralardan aynı tıkırtı geliyor. hele ki baya bozuk bir yola girdim mi arabayı bırakıp inesim geliyor,o derece rahatsız edici sesler:)
    sorum şu: aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı? yoksa bana mı çattı bu :)
    iyi günler dilerim

Ben de aracı yeni aldım. Bahsettiğiniz gibi ben de aynı yerden sesler duydum. Biraz araştırınca arkada bagaj üstü tablanın yerine oturmadığını farkettim. Yerine oturtunca sesler de kesildi. Bazen de boşta kalan emniyet kemerlerinden ses geliyor. Onları da olması gerektiği yerlere yerleştirince sesler kesiliyor.
    Aracın km'si 900'ü geçti. Orlama yakıt tüketimi 6,1 lt/km. (Toyota Auris D-4D Comfort) Bu değerler karma değerlerdir. Benim sizlerden öğrenmek istediğim konu, 1000 km bakımını aracı aldığımız yerde mi yaptırmalıyız? Bu bakımda neler kontrol edilmektedir?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• sağolasın tavsiyelerini denicem..
    ben 1000km bakımımı aldığım yerde yaptırdım..kısa sürüyor 1saat kadar.fabrikadan çıktıktan sonra bu süre içerisinde beklenmeyen bir durum olup olmadığına bakıyorlar..bir de arabanı ücretsiz yıkıyorlar:)
  • Arkadaşlar merhaba 4 gün uzaklaştırmadan sonra tekrar aranızdayım. bu pejocularla kapışınca banladılar beni.
    Bu aradada arabama kavuştum uzun bekleyişlerden sonra. 1.6 comfort auris m/m
    3 gün oldu bugün deneyimlerimi paylaşmak istedim.
    Uzun zamandır otomatik vites kullanan biri olarak bu arabayı kullanmak daha zor özelliklede bayanlar için.
    Araba yokuşlarda mutlaka geri kaçıyor düz vitesten farkı yok.
    Vites geçişlerini çok fazla hissediyorsunuz ama pek zararı yok hızlanması gayet iyi
    Ben ön konsoldan hafif bir tıkırtı dışında pek ses duymadım şimdilik.
    Diğer arkadaşlarda görülen ön konsolda ve teyp üstünde herhangi bir açıklık yok, plazada inceledigim arabada da vardı ama bana gelende yok.
    Şimdilik karma yakıt tüketimim 8.1 lt.
  • Konsoldaki açıklığı servisde gideriyorlar biliginiz olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: ospeedyo

quote:

quote:

arkadaşlar, forumu tümüyle okumak çok zamanımı alacak, Auris dizel comfort almayı düşünüyorum...kısaca fikirlerinizi alabilirmiyim...artıları ve eksileri ile birlikte samimi olarak, çünkü kimse aldığı arabaya toz kondurmaz...benim öğrenmek istediğim beklentilerinizi karşıladı mı?

cevap veren yok mu?

kardeşim 5 aydır auris comfort kullanıyorum çokta memnunum fiyat düştü eğer fiyat konusunda problem yaşamıyorsan al derim işçilikte ufak tefek problemler her arabada olduğu gibi var eğer bu tür şeylere takıyorsan çok fazla rahatsız olabilirsin teyp ve orta konsolda biraz açıklık var başka bi problem yok onun haricinde motor mükemmel ses yok denecek kadar az sende kendini araç içinde huzurlu buluyosan şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyeyim

• hoşgeldin, geçmiş olsun. ziyaretine gelecektim, işlerim yoğundu.
    quote:

Orjinalden alıntı: drmete

Arkadaşlar merhaba 4 gün uzaklaştırmadan sonra tekrar aranızdayım. bu pejocularla kapışınca banladılar beni.
    Bu aradada arabama kavuştum uzun bekleyişlerden sonra. 1.6 comfort auris m/m
    3 gün oldu bugün deneyimlerimi paylaşmak istedim.
    Uzun zamandır otomatik vites kullanan biri olarak bu arabayı kullanmak daha zor özelliklede bayanlar için.
    Araba yokuşlarda mutlaka geri kaçıyor düz vitesten farkı yok.
    Vites geçişlerini çok fazla hissediyorsunuz ama pek zararı yok hızlanması gayet iyi
    Ben ön konsoldan hafif bir tıkırtı dışında pek ses duymadım şimdilik.
    Diğer arkadaşlarda görülen ön konsolda ve teyp üstünde herhangi bir açıklık yok, plazada inceledigim arabada da vardı ama bana gelende yok.
    Şimdilik karma yakıt tüketimim 8.1 lt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 18 Aralık 2007; 2:23:21 >

• Arkadaşlar 2 gün önce auris 1.6 comfort m/m aldım kampanyalı fiyattan. Genel olarak izlenimlerin olumlu fakat sizinde tahmin edeceğiniz gibi tek sorun şimdilik multimode vitese alışmak, düşük hızlarda hafif frene basıp tekrar hızlanmak istediğimde neredeyse 2-3 saniye bir gecikme oluyor ve buda ani hızlanma ile şerit değiştirmek istediğimde inanılmaz sorun yaşatıyor bana, kaza yapmazsam iyidir.
    SAygılar
  • vitesin arka kisminda arabayi spor kullanmak icin bi tus var ya,(vites gecis araliklarini uzatiyo, biraz daha fazla yakiyo ama daha seri kullanim oluyo) onu nasil devreye sokuyoruz?!? ben normal giderken bastim tusa ama hicbisi farketmedim en azindan bi isik flan yansa acik oldugunu anlasak...
  • Özellikle dur kalklarda spor tuşunun farkını daha iyi anlıyorsunuz. Araba daha devirli vites degiştiriyor bana göre daha keyifli oluyor. yakıt tüketimini nekadar arttırdıgını bilmiyorum ama bursada şehir içinde özellikle yokuş yukarı gayet konforu arttırıyor araba geriye daha az kaçıyor ve vites geçişleri daha çabuk olduğu için o sendeleme pek hissedilmiyor.
    TUŞA BASTIĞINDA SOL TARAFTAKİ EKRANDA E YAZISININ YANINDA KÜÇÜK BİR S BELİRİYOR ORADAN ANLIYORSUNUZ
  • merhabalar
    benim bir problemim var.auris dizel elegant aracımın aldığım günden 1hafta sonra frenlere basınca ciyykk diye ses geliyordu(bilirsiniz yollarda hep duyulan ses:) ).1000bakım olmadan gittim temizlediler,düzeldi.1hafta geçmedi ki tekrarlasın.1000bakımda fren balataları problemliymiş değiştirdik dediler.şimdi 10gün geçti yine başladı.nedir bu?anlamış değilim.yoksa disklerden gelen bu ses normal mi?ıslakken olabileceğini duydum ama kuruyken de geliyor.yardımcı olursanız sevinirim...
  • Sadece sikayetvar.com girin ve arama motoruna toyota ve peugoet yazın aradaki farkı kendiniz görün
    pejoda mağdur ordusu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmete

Sadece sikayetvar.com girin ve arama motoruna toyota ve peugoet yazın aradaki farkı kendiniz görün
    pejoda mağdur ordusu var

• Gereksiz tartışma olmasın lütfen.
  • benimde frenlerimden aynı cıyaklama sesi geliodu. balatalar komple degişti şimdi gelmio.. temizleme veya torpulemeyle gitmio o ses anlican
  • arabanız kaç model, yeni kasa mı??
    quote:

Orjinalden alıntı: yilli

benimde frenlerimden aynı cıyaklama sesi geliodu. balatalar komple degişti şimdi gelmio.. temizleme veya torpulemeyle gitmio o ses anlican
  • bende auris d4d mmt elegant var araba ilk 10000 bakımını yaptırdım 180 ytl tuttu yanlız gıcık olduğum bi olay oldu ilk servise gittiğinizde bakımdan önce şikayet ettiğiniz bi husus var mı diye soruyolar bende mevcut olan şeyleri söyledim bunlardan biride aldığım aracın kısa bir süre sonra sileceğinin iyi silmediği (yalnızca şoför tarafındaki silecek diğerleri düzgün çalışıyo ne hikmetse) yazın aldığım için sileceği fazla kullanmadığımı 5 ytl ye palio aracıma aldığım sileceğin bundan daha iyi sildiğini belirttim onlarda bakalım dediler bi süre sonra eleman gelip sileceğin eskidiğini 20 ytl karşılığında (sadece lastik) değiştirebileceklerini söylediler (garanti kapsamı dışındaymış bu parça) bende neredeyse doğru düzgün hiç kullanamadığım sileceğin parasını mı istiyorsunuz dedim neyse eleman ben bi müdüre sorayım dedi sordu geldi evet para istiyoruz yapacak bişi yok dedi tabi ben olayın parasında değilim yaklaşık 200 ytl ye bakım yaptırıyoruz 20 ytl çok değil bunun yanında

birincisi bizde bi çok marka araba var yani gittiğim servis sayısı fazla en dandik markada bile adamlar ilk servise gittiğimde markanın kötülenmemesi adına ufak tefek şeyler için hiç ses etmeden değiştiriyolar

ikincisi olay müdüre gidiyo ama müdürün kendisi ortada yok müşteriyle görüşmeye tenezzül etmiyor kral falan heralde arkadaş bi in aşşağı bak bakalım bu müşterinin derdi nedir bizzat sorup olayı öğren izahatını yap öyle değil mi

üçüncüsü bu silecek lastiği kullanmadığınız halde bozuluyosa benim palioya taktığım lastikten daha adi bi ürün 20 ytl etmez

dördüncüsü ve en sinir olduğum olay bana garanti kapsamına girmediğini söylediklerinde bende onlara olayın nasıl olduğunu izah ettiğimi durumun normal bir durum olmadığını belirttiğimde ... biz sizin nasıl kullandığınızı bilemeyiz diyerek bana YALANCI demeye getirmeleri oldu

evet biliyorum olay ufacık bir olay ama sinekte ufacıktır

sonuçta silecek lastiğiyle beraber bakım 201 ytl tuttu arkadaşların bilgisine yalnız 20 bin bakımı daha fazla tutacaktır sonuçta hava filitresi falanda değişiyor hava filitresinin fiyatı servisde 48 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 20 Aralık 2007; 4:40:02 >

• Bütün arkadaşların kurban bayramını kutlarım.
    Herkese kazasız belasız hayırlı bayramlar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.