Şimdi Ara

AURİS (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
96.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auris i ilk çıktığında tuhaf bulmuştum ama şuan gözüme yalın ama modern-tok bir araç olarak gözüküyor.

Keşke ön konsoldaki sert plastik Corolla daki gibi olsaymış,teorik olarak çok önemli değil gibi ama pratikte ne gibi dezavantajları var bilemem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

tayfa ipot icin kit donanim olarak satiyo 350 mln ama mp3 destekli bi teyibi war ve sanirim 6 kolonlu bi ses sistemi ile bagli ben de taktiriyorum kiti ama sacma geldi zaten destekledigi icin mp3 u gereksiz .

bu arada benim aracim dizel ve zenon sis ve kisa far taktiriyorum aracta siyah yanio resmen :D nasip olmadi araba yarin gelicek ama olsun resimleri cekip izlenimlerimle birlikte bi arac inceleme yapip yazmayi dusunuyorum

senin arabanın resimleri gördükten sonra sanırım bende koşa koşa gidip alırım bu arada birden civic Hblerede merak salmaya başladım özellikle sedanlardan daha az yakıt harcadıkalrını öğrenince kafama yatmaya başladı işallah karar vericem artık bende. auris hakkında güzel yorumların yanında o kadar kötü yorumlarda okudumki kararsız kalmamak içten değil

• arkadaşlar kol dayama sorununu çözdüm

AURİS
  • arkadaşlar; geçen hafta acil bir hasta götürmek zorunda kaldım. üç şeritli yol da yaklaşık 40 km. gittim, 6-7 adet ışık da vardı, akşam saatleri bilirsiniz. 140 -160 km arası çıkabildim ancak, yolun kalabalıklığından dolayı.(142 ile de radara girmişim bu arada) izlenimlerim; sağa sola kaçmada çok iyi ki araçlardan dolayı sık sık sağ sol yaptım. firenlerde hiç problem yaşamadım. hızlanmada biraz yavaş kalıyor. haliyle dizel olduğundan. Şu ana kadar ne frenler de ne de başka bi sorun yaşamadık. Hız sevenleri bilmem ama rahatlık olarak çok iyi bence.
  • beyler 2006,2007 model corolla HB otomatikleri tam otomatikmi yoksa multimodemu bilen varmı?
  • m/m olanıda var tam otomatik olanıda var
  • ya arakdaslar ben aracimi aldim 2 gun oldu fakat frenlerden ses gelio cogu kisi yeni arabada normal dio arkadasimin babasi bmw 5 serisi aldi ondada ayni problem war acaba bu bizimki kronik bisimi yoksa yeni arac oldugundan mi bole yapio 1000km bakimina goturdugumde baktircam

bu arada arabanin altini malesef bi kac kere surttum bu aracina ltinda koruma demiri plaka falan bisi warmi acaba ?
  • Kabuto aracın henüz çok yeni ben alalı 10 ay civarı oluyor daha 2 kere altını vurdum!!

Frenden gelen sesler ne yazık ki kronik. Benim aracımdada mevcuttu garanti kapsamında değiştirdim ancak garanti kapsamında çok değişim yapıldığından bu işlem için biraz bekletebiliyorlar.
  • kabuto artık resim koysan bizde görsek siyah aurisini
  • ya hala söylüyorum en sonunda benim de başıma gelicek. benim aracım 1100 km de hala frenlerden ses yok. bu nasıl kronik oluyor?? benim araç özel üretim mi yoksa
  • abi 230 km de yarin arabayi bi yikatim gunduz ve aksam zenonlar acikken cekip resimlerle birlikte izlenimleri paylasicam tamamen meraklanmayin . bu frenden gelen sesi kesmenin yontemi warmi degisimdi falan yoksa hayatimizi bu seslemi degistirices benim 2004 cliomdaada ayni ses war ama balatalar bitik o yuzden gelio:D

bu arada zenonlar 1220ytl tuttu sisler we kisalar ama degdi bence siyah aurise aksamlari sislerle birlikte fari acinca araba acayip bi karizma oluo sagdan yavas yavas gidip birasda muzigin sesini acip keyfini cikartiyorum falla:D

gorgusuzluk yapiyorum yada amalelik ama hosuma gidiyo kendimi durduramiyorum napim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 16 Şubat 2008; 0:58:05 >
  • Arkadaşlar, Auris 1.4 dizel Blue ve Comfort için bayilerden minimum ne kadar fiyat alabilirim?
  • auris i dış görünüm olarak çok beğeniyorum. zaten motor ve yürüyen aksama laf yok.

yalnız gözlemlediğim bir şey var : auris pek tutulmadı gibi ?
  • valla ne yalan söliyim bende aynısını düşünyorm auris tutmadı. ben almayı gerçekten düşünüyordum ama iyi yanlarından çok kötü yanları konuşuldu ve dizelini almaktan vazgeçersem o zaman auris yerine benzinli honda civic almak daha mantıklı geldi.araba yok satıyo herkes kullanıyo memnun.sahibindende civic satan çok insan var ewt ama maksimum 30-40 araç olsun.auris satansa 15 kişi var diyelim.dakat hondanın satış rakamlarına göre bu kadar satan insan olması bence çok normal.dolayısıyla honda civic aurisi geçti diyebilirz bu konulardan dolayı
  • Fiyat konusunda yardımcı olacak yok mu?
  • malesef bence de auris tutmadı.ben bi ara beğeniyordum ama artık iyice soğudum.yol bilgisayarının yeri çok saçma bunu maliyeti düşürmek için yaptıklarını sanıyorum.ayrıca tam otomatik olmayan camlar ve aynı şekilde tam otomatik olmayan ve gerş kaydırma yapan bi otomatik vites seçeneği.hepsi maliyet kaygısıyla hazırlanmış geliyo bana.geçen bi testte okumuştum tasarruf tedbirleriyle yapılmış golf yazıyodu auris için.malesef bu sınıfa sadece megane ve C4 den daha iyi olduğunu düşünüyorum auris in o da sadece marka farkından dolayı
  • Auris Elegant sahibi olarak kendimi şanslı hissediyorum. Piyasada tutulmayan bir aracım var. İlerleyen yıllarda satıyormusun? Kaç para istiyorsun? gibi sorulara muhatap olmayacağım. Tipi beğenilmediği için çocuklar üstüne çıkmayacaklar. Çizmek isteyen olmayacak. Nazar değmeyecek. Bunun gibi çok şeyden kurtardı auris beni. Auris için Toyota'ya sonsuz teşekkürler.
    Anlamadığım konu şu arkadaşlar, benimde beğenmediğim birçok araç var ama ben o araçla ilgili foruma gidipte saçma sapan yazılar yazmıyorum. Sonuçta o araçlarıda beğenip alanlar var. Kargaya yavrusu şahin görürnür. Bıktım ya bu auris tutmadı lafından. Tutmadıysa almayın kardeşim. Gidin kuş serisine devam edin. Alışmış gözleriniz onlara değişik bir araç görünce tabi beğenmezsiniz.
  • arkadaşım burda bi konu hakkında bilgi paylaşıyoruz ben futbol konusunda ve çok ilgilendiğim araba konusunda kimseyle tartışmam.insanları tuttuğum takım için kırmaya değmez derim.bur da da araba konularında bazen atışma çıkıyo bunun içinde bi insanı kırmaya değmez diye düşünüyorum.seni kızdırdıysam pardon özür dilerim ama ben cidden bir toyota sahibi olarak aurisde almayı düşünen biri olarak bu arabanın eleştirilcek yönleri var dedim. malesef tutmadı bence.bak sende incelersen bu araçta ciddi tasarruflar yapılmış rakiplerine göre.ama konfor olarak ve sessizlik olarakda oda bence rakiplerinde iyi.ben sadece düşüncemi paylaşmak istedim.auris alanlara ne kötü yaptınız aldınız demeye getirmedim ki zaten almakla hata ettiğinizi düşünmüyorum.
  • sacma bi konu tartisilio bence bu herkesin kendi secimi sole solim ben bu arabyi alirken bi cok markayi arastirdim sonuclar sole

golf : cok saglam cok guzel ama eskidi 2008 ortasinda kasasi degisicek ( yeni kasalari cok dandik bence )

pejo 308: arka koltuklar cok dar yedek parcasi cok pahali

volvo c30 : arkadasi cok garip duruyo ic mekani cok sadece

ford focus : tek alternatifi ama ayni paraya daha az donanima sahip oluyoruz

honca cıvıc : harbicen cok civik sadece benzinli modellerinin bulunmasi kotu o kadar zengin degilim dizel olsa atlardim
    auris su anda akla gelen en mantikli cozum oluo haliyle.

tutulmasina gelince ya arkadaslar yukardaki arabalar yillardir piyasada daha 1 yasini doldurmadi auris cok fazla satilmasini beklemek hata olur . ama sonuc olarak cogumuz biliyoruzki toyota toyotadir sevis te insanlari uzmeyen sayili markalardan bi tanesi . diger bi konu herkesin kendi secimi ben mutluyum arabamda umarim sizde mutlusunuzdur ve iciniz rahat ederek binebiliyosunus onemli olan bu bence

• quote:

Orjinalden alıntı: mertcee

Auris Elegant sahibi olarak kendimi şanslı hissediyorum. Piyasada tutulmayan bir aracım var. İlerleyen yıllarda satıyormusun? Kaç para istiyorsun? gibi sorulara muhatap olmayacağım. Tipi beğenilmediği için çocuklar üstüne çıkmayacaklar. Çizmek isteyen olmayacak. Nazar değmeyecek. Bunun gibi çok şeyden kurtardı auris beni. Auris için Toyota'ya sonsuz teşekkürler.
    Anlamadığım konu şu arkadaşlar, benimde beğenmediğim birçok araç var ama ben o araçla ilgili foruma gidipte saçma sapan yazılar yazmıyorum. Sonuçta o araçlarıda beğenip alanlar var. Kargaya yavrusu şahin görürnür. Bıktım ya bu auris tutmadı lafından. Tutmadıysa almayın kardeşim. Gidin kuş serisine devam edin. Alışmış gözleriniz onlara değişik bir araç görünce tabi beğenmezsiniz.

bir auris elegant sahibi olarak katilmaktan baska bir sey diyemiyorum...++++++ repler senin...:)

frenlerdeki ciyklama halen devam etmesine karsin bugun olsa gene bu arabayi alirim...(yakit su anda sehir ici..8.2 oldu...)

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.