Şimdi Ara

AURİS (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
95.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auris için senenin başlarına doğru burada " bu araba çok çirkin, asla tutmaz, satılmaz" diyenler, şimdi ortalık auris dolunca, nedenini anlayamadığım bir şekilde ( hiç araca binmeden, sürmeden, hatta görmeden ) saçma sapan bahanelerle araca çamur atıyorlar. Bir arabnın tutulmasının, çok satmasının kime ne zararı olabilir ki?
    gerçekten harika bir araç Auris, 5000 km ye geldi aracım, aracıma bayılıyorum. Arkadaşlarım da çok beğeniyor, çünkü çok farklı bir araç. Bence bu segmentteki en farklı araç. Farklı olmayı sevenler için, bir de toyota kalitesi ile birleşince, alınabilecek en iyi araçlardan...
    Kesinlikle tavsiye ederim, ama fanatiklik yaparak illa ki arusi alın diyemem. Sadece önerebilirim...
    Saygılar,
  • Aurisin bırakın tasarım performans ve sorunsuzluğunu, sadece yakıt ekonomisi yeter. Az önce bi hesap yaptım. Aralık da teslim aldığım aracımla 6 ayda 10.500 km yaptım. Kredi kartı ekstrelerimden çıkardığıma göre yakıta toplam 1.600 lira harcamışım. Opetin sitesinden geçmiş tarihli pompa fiyatlarının ortalamasını aldım ve yaptığım hesaba göre km de 15 kuruş, 100 km de 5.3 lt yakmışım. Üstelik bu 10 bin km nin sadece 3 bini şehir dışı.
  • Katılıyorum,
    Benim araç 5000 de, sadece istanbul'da kullanıyorum. Her depoda 5.3 ile 5.4 arasında bir ortalama çıkıyor. İstanbul trafiğinde bu verileri tutturabilecek, bu sınıfta, bir araç olduğuna inanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: drersoy

Aurisin bırakın tasarım performans ve sorunsuzluğunu, sadece yakıt ekonomisi yeter. Az önce bi hesap yaptım. Aralık da teslim aldığım aracımla 6 ayda 10.500 km yaptım. Kredi kartı ekstrelerimden çıkardığıma göre yakıta toplam 1.600 lira harcamışım. Opetin sitesinden geçmiş tarihli pompa fiyatlarının ortalamasını aldım ve yaptığım hesaba göre km de 15 kuruş, 100 km de 5.3 lt yakmışım. Üstelik bu 10 bin km nin sadece 3 bini şehir dışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 15 Haziran 2008; 1:16:30 >
  • toyota dan aldğım bilgiye göre 2009 da herhangi bir değişiklik yok modellerde.

quote:

Orjinalden alıntı: yasar53

2009 modellerde donanımda herhangi bir fark varmı acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: attagun

toyota dan aldğım bilgiye göre 2009 da herhangi bir değişiklik yok modellerde.

quote:

Orjinalden alıntı: yasar53

2009 modellerde donanımda herhangi bir fark varmı acaba ??

Tskler..
  • dün aracımı ankaradan aldım ve antalyaya yola çıktım. performansı gayet iyiydi.4,6 ortalama yakıtla gelmişim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: apolet78

dün aracımı ankaradan aldım ve antalyaya yola çıktım. performansı gayet iyiydi.4,6 ortalama yakıtla gelmişim....

Hayırlı olsun yeni arabanız. yakıt olarak da çok iyi bir değer yakalamışsınız. Antalya bayisinde araba mı yoktu ondan dolayı mı ankaradan aldınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnreaCHaBLe

quote:

dün aracımı ankaradan aldım ve antalyaya yola çıktım. performansı gayet iyiydi.4,6 ortalama yakıtla gelmişim....

Hayırlı olsun yeni arabanız. yakıt olarak da çok iyi bir değer yakalamışsınız. Antalya bayisinde araba mı yoktu ondan dolayı mı ankaradan aldınız?

o sırada ankaradaydım daha düşük fiyat da verince ordan aldım
  • quote:

quote:

quote:

hangi bayiden aldınız.akota dan mı?
    hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz.
    quote:

• aracı kapattıktan sonra camlar açık kalınca bir daha kapatamıyorum. illaki kontak açmam gerekiyor. başka bir yol varda benmi beceremedim acaba. çok sinirim bozuluyo yaw. ayrıca kumandadan da kapıtılması gerekiyordu ama koymamışlar malesef. cam kaldırma modülü taktırmak lazım aslında kapılar kitlenince direk bütün camlar otomatık kapanıyor. bunu hangi servis yapar acaba...

birde yeni almış arkadaşlar kaça nereden aldıklarınıda yazarlarsa iyi olur. teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamel

aracı kapattıktan sonra camlar açık kalınca bir daha kapatamıyorum. illaki kontak açmam gerekiyor. başka bir yol varda benmi beceremedim acaba. çok sinirim bozuluyo yaw. ayrıca kumandadan da kapıtılması gerekiyordu ama koymamışlar malesef. cam kaldırma modülü taktırmak lazım aslında kapılar kitlenince direk bütün camlar otomatık kapanıyor. bunu hangi servis yapar acaba...

birde yeni almış arkadaşlar kaça nereden aldıklarınıda yazarlarsa iyi olur. teşekkürler.

Aracı kapadıktan sonra eger kapıyı acmazsan belli bir süre elektrik sistemi calısıyor diye biliyorum..Otomatik cam kapama modülünü bende düşündüm ama arastırmaya fırsatım olmadı henüz

• bugun bisey farkettim simdi bizim surucu kabinindeki camlari 1 tik yukari kaldrinca otomatik kapaniyoya . tam bastim cam kapanirken ufak bi cukura girdim araba sarsildi cam kapanmadi . tekrar basmak zorunda kaldim acaba bu aletler o kadar hassasmi ya
  • evet akota'dan aldım
    quote:

Orjinalden alıntı: bucegu60

quote:

quote:

quote:

hangi bayiden aldınız.akota dan mı?
    hayırlı olsun.

• Bugün bende bir şey farkettim arkamda çok yakın takip eden bir araç vardı. Ayağım gazdayken sol ayağımın ucuyla frene dokundum. Amacım stop lambalarını gösterip arkadakini yavaşlatıp arayı açmaktı. Ama benim auris birdenbire sert bir fren yaptı arkadaki az daha çarpıyordu. Şu fren destek sistemi devreye girdi galiba, olayın mantığını anladım. Gazdan ayağın çekip frene basıncaya kadar olan süre kısalınca fren destek devreye giriyor, tabi hem sağ ayak gazda hemde sol ayak frende olunca süre 0 oluyor. Trafğe kapalı alanda denemeniz tavsiye olunur :)
  • Aynı olayı ben bundan önceki aracımda yaşamıştım ( pug 206 ). Sol ayağımla frene basayım demiştim, araç çivi gibi yapıştı yola, arkadan kornalar...
    Ama ben orantısız bastığımı düşünmüştüm o zaman, demek ki sebebi buymuş.
    quote:

Orjinalden alıntı: drersoy

Bugün bende bir şey farkettim arkamda çok yakın takip eden bir araç vardı. Ayağım gazdayken sol ayağımın ucuyla frene dokundum. Amacım stop lambalarını gösterip arkadakini yavaşlatıp arayı açmaktı. Ama benim auris birdenbire sert bir fren yaptı arkadaki az daha çarpıyordu. Şu fren destek sistemi devreye girdi galiba, olayın mantığını anladım. Gazdan ayağın çekip frene basıncaya kadar olan süre kısalınca fren destek devreye giriyor, tabi hem sağ ayak gazda hemde sol ayak frende olunca süre 0 oluyor. Trafğe kapalı alanda denemeniz tavsiye olunur :)

• bu arada arkadaslar 2. ayda aracimi aldim o zamanalr piyasada pek fazla yoktu cok nadir gorebiliyodum ama su anda bakinca 5 dakikada 1 auris le karsilasiyorum saniyorum baya tuttu son satis rakamlarindan haberi olan warmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 18 Haziran 2008; 0:46:59 >
  • Evet, araç çok tuttu. Ben de sürekli yollarda görüyorum. Nisan ayı satış rakamlarını birisi açıklamıştı. Astra hb birinci, auris ise ikinciydi. Ben de nisan ayında almıştım.
    quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

bu arada arkadaslar 2. ayda aracimi aldim o zamanalr piyasada pek fazla yoktu cok nadir gorebiliyodum ama su anda bakinca 5 dakikada 1 auris le karsilasiyorum saniyorum baya tuttu son satis rakamlarindan haberi olan warmi?
  • Arkadaşlar geçenlerde aracımı inceliyordum nerede ne var diye. Yolcu koltuğunun önündeki topridonun altına baktım ne göreyim. Sanki torpidoda fare varmış gibi. Yolcunun ayagının geldigi yerin hemen üstünde plastik bir levha gibi bir şey ve onun içinde dışarı taşmış pamuk yada sünger gibi maddeler var. Ayrıca koltuğun altında bir sürü kablo ve basit şekilde bantlarla birbirine tutturulmuş. Hani şu elektrikçilerin kullandığı siyah bantlardan. Motor bölümündede bazı kablolar o bantlarla tutturulmuş. Şimdi aklıma şu geldi. Görünen yerler güzelde görünmeyen yerler çakma galiba. Şahsen ben beğenmedim bu olayı.
  • toyotanın tavsiye ettiği bir yakıt varmı(shell,bp,gibi) 95,97 farkediyormu bu konudada tavsiye edilen birşey varmı ayrıca lastiklerin ideal havası hangi değerlerde olmalı, portatif tavan bagajı aracı olumsuz etkilermi
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.