Ozellikle geri vitesle yokusta kalkislarda, balata kokusu abartili geliyo, ayni sorunu yasayan var mi ?
Bir de kapi banti sordum servise, 125 dedi, boyasiyla filan 175 i bulur dedi, sonradan taktiran arkadaslar var mi acaba?
Evet aynı sorun bende de var malesef. Sanırım dizel olmasından kaynaklanıyor. Eğer balatalara çok zararı yoksa problem değil ama diğer türlü ise vay halimize
quote:
Orjinalden alıntı: darXide
Herkese selam,
Ozellikle geri vitesle yokusta kalkislarda, balata kokusu abartili geliyo, ayni sorunu yasayan var mi ?
Bir de kapi banti sordum servise, 125 dedi, boyasiyla filan 175 i bulur dedi, sonradan taktiran arkadaslar var mi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: karamel
bu iç hava sirkilasyonu dügmesi neden açık kalıyor sürekli ,kapatıyorsunuz aracı tekrar çalıştırdığınızda yine açılıyor. neden böyle oluyor. bi nedeni var ama çözemedim
klimanızı autoda mı çalıştırıyorsunuz?
Aynen katılıyorum süper olur
quote:
Orjinalden alıntı: Pis@gor
Süper olur
quote:
Orjinalden alıntı: attagun
Bu kulüp logomuzu stikır haline getirip :) araçlarımıza mı yapıştırsak ne yapsak :D hehe
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Aracınızı plazaya sipariş verirken ilave ettirdiğimiz aksesuarlar fabrikadan montaj yapılıp ta mı geliyor? aracımıza sonradan ilave etttirdiğimiz aksesuarların boyası toyota servis tarafından yapıldığında renk tonunda farklılık olur diye değerlendiriyorum. bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sağlıcakla
http://img388.imageshack.us/img388/664/cml2494fx1.jpg Bu arkadaşımızın aracındaki aksesuarlar plazaya verilen sipariş neticesinde fabrika çıkışlı sanırım. O nedenle renk tonunda farklılık olmadığından sağlıklı bir seçim bence. Sizler de bu konuda düşünceşlerinizi aktarırsanınız sevinirim. Sağlıcakla.
Siparis de verilse o aksesuarlar serviste takiliyorlar. Fabrikadan oyle cikmasi gibi bir durum soz konusu degil. Renk tonu eger arac renginde cok solma vs. yoksa farkedilmeyecek derecede farkli olur sadece
Serviste boyasalar da orjinal boyadaki parlak kum taneciklerinin olacağını sanmıyorum. Boya rengi tutsa da kum tanecikleri olması mümkün değil arkadaşlar. Aksesuar taktırıken bunu gözönünde bulundrmanız dileği ile sağlıcakla kalın.
Ben almadan spoilerli siparis ettim. Boyada hafif bi farklilik var ama o dediginiz tanecikler mevcut boyada
Yukarıda dizelde 8.0 ortalamadan bahsedilmiş, nasıl iş arkadaşlar bu Benim benzinli 1.6 multimode 8.0 yakıyor şehir içinde, klima sürekli açık.
arkadaşlar , bizde kulübe üye olalım artık, yeni bir aurisimiz oldu, 2008 gümüş gri comfort...
saygılar
aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileği ile. Sen de araç konusunda doğru seçim yapanlardansın
quote:
Orjinalden alıntı: levent--
Kaça taktırdınız birde jantlar 17" mi 16" mi?
herşey dahil 4300 e taktırdım. jantlar 16''.
Forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum, çok güzel bir tecrübe paylaşım ortamı..Yaklaşık 1 yıldır Auris i araştırıyordum ve fiyatları takip ediyordum..Forumda yazılanları da değerlendirdiğimde geçen ayki Auris kampanyasından Siyah 1.4 Dizel Elegant M/M aldım. Araç kısmetse bu hafta teslim edilecek. Forumda karşılaşılan tüm sorunları bir kenara not ettim, aracımı teslim alırken sizlerin karşılaştığı sorunlar var mı teker teker kontrol edeceğim. Bundan sonra da umarım ben de bu ortama edineceğim tecrübelerle katkıda bulunacağım.
Herkese Merhabalar..
iglo
Bu arada 23 Temmuz'a kadar olan kampanyadan aracımı 39600 a aldım..(2009 1.4 Elegant M/M) (39500 veren yerler de vardı.)
Aralıktan beri takip ettiğim bazı modellerin fiyat listesini de sizinle paylaşayım..
Auris 6 aydır düşüyor, Astra HB değişmiyor, Yeni Corsa bu ay düşmeye başladı. Bundan sonra da düşmeye devam edecektir tahminimce..Ama Auris'in bundan sonra düşmeyeceğini tahmin ediyorum..
Not: Bu mesaja jpg dosyası olarak fiyatları ekledim, önizlemede attachment görünmüyor, umarım mesajı gönderdikten sonra sayfada görünür..
Arkadaşlar merhaba bende auris formu daha önceleride takip ediyordum ama bi türlü üye olmamıştım şimdi herşey tamam. benim de 2008 model 1.4 D-4D Elegant M/M Siyah var.şimdilik herşey güzel