Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.418
Cevap
105
Favori
1.227.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu forumu basindan beri takip edenler bilir, yeni model arabalarda motorun acilip acilmama konusu tartisilmisti..
    simdi hem yeni katilan arkadaslar icin hem de bu olaya son noktayi koymak icin sunu belirtmek istiyorum..kesinlikle motorun acilmasi diye bir sey var..

yaklasik 2400 km uzun yol yaptiktan sonra (ve gercekten devirli kullandim arabayi)
    su anda sehir icinde kullanirken hissettigim atakligi daha once hissetmiyordum..
    araba muthis derecede atak oldu..herkese bunu tavsiye ederim..gerci yakiti biraz yukseltiyor ama o arabanin atakligi buna deyiyor emin olabilirsiniz..

bu arada kardesim levent...
    hayallerimin ulkesindesin..tadini cikar...yedigin ictigin senin olsun..hele bi anlat oralari...:)
  • arkadaşlar aracımın park sensörlerinin iç taraftaki kısmını kendini bilmezin biri parmağıyla içeri ittirmiş. Servis bulunduğum yere 100km uzaklıkta. Servise gitmeden bunu düzelttirebilirmiyim acaba? sanırım komple tamponun sökülmesi gerekiyor:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: u8k

arkadaşlar aracımın park sensörlerinin iç taraftaki kısmını kendini bilmezin biri parmağıyla içeri ittirmiş. Servis bulunduğum yere 100km uzaklıkta. Servise gitmeden bunu düzelttirebilirmiyim acaba? sanırım komple tamponun sökülmesi gerekiyor:(

aslinda yapani bulup, tamponun icine girenler kadarini onun bi tarafina sokacan...
    yaw biz ne zaman medeni bir toplum olacagiz?
  • Herkese selam bende yeni 2009 Comport Dizel aldım.Sizin burdaki paylaşımlarınızıda incelemiştim.Herkese teşekkür ederim.
    Paylaşımlara devam diyorum.
    İlk izlenimlerimi aktarmak isterim,Şöyleki
    1999 Corolla Luna vardı bende.Altı yere yakın olanlardan.Şimdi biraz yukarda gibi hissettim.
    Önünü görmeye çalışıyorum,koltugu falan yukselttim falan nafile artık alışana kadar dikkat edeceğiz.
    Rahat kullanamadım daha alışıyoruz.Aradan ses geliyor galiba plakayı tam takamamışlar,birde
    tumseklerde falan yada yolda ki en ufak bir şeyde araçta hissediyorsunuz
    yaya şeridi çizgileri gibi şeyleri.Shellden az yakıt aldım.Satıcılar Opet önerdiler.Fikirlerinizi öğrenmek isterim.
    Akaşm park ederken hafif yokuş aşağı idi.Geri vitesle geriye doğru çıkmaya çalıştım araç sanki zorlandı
    birde balata kokusu çıktı.Normalmi diye sormak isterim.
    Şİmdilik bu kadar.
    Herkese selamve saygılar.

• Muserdoğan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binesin.
    Bende hep opet den alıyorum dizeli bi sorun yaşamadım diğerlerini denemedim.
  • Bende hiç görmedim başkasında

quote:

Orjinalden alıntı: levent--

Türkiye' de sunrooflu tek auris sahibi olabilrsin dostum bu arada

• quote:

Orjinalden alıntı: designedbyimac

arkadaslar bu forumu basindan beri takip edenler bilir, yeni model arabalarda motorun acilip acilmama konusu tartisilmisti..
    simdi hem yeni katilan arkadaslar icin hem de bu olaya son noktayi koymak icin sunu belirtmek istiyorum..kesinlikle motorun acilmasi diye bir sey var..

yaklasik 2400 km uzun yol yaptiktan sonra (ve gercekten devirli kullandim arabayi)
    su anda sehir icinde kullanirken hissettigim atakligi daha once hissetmiyordum..
    araba muthis derecede atak oldu..herkese bunu tavsiye ederim..gerci yakiti biraz yukseltiyor ama o arabanin atakligi buna deyiyor emin olabilirsiniz..

hayallerimin ulkesindesin..tadini cikar...yedigin ictigin senin olsun..hele bi anlat oralari...:)

Sen sor ben anlatıyım dostum
    Ama hakikaten hayran kalınacak güzellikte, düzende bir ülke...
    Amerika nın bütün fırsatlarını barındıran ancak ondan çok daha güvenli ve düzenli olan bir ülke...
    Sağol iyi dileklerin için kardeşim.. İşallah en kısa zamanda sende gelme fırsatı bulursun(daha önce geldin mi bilmiyorum ama gelmediysen de mutlaka gelmelisin )

• quote:

quote:

arkadaslar bu forumu basindan beri takip edenler bilir, yeni model arabalarda motorun acilip acilmama konusu tartisilmisti..

Amerika nın bütün fırsatlarını barındıran ancak ondan çok daha güvenli ve düzenli olan bir ülke...
    Sağol iyi dileklerin için kardeşim.. İşallah en kısa zamanda sende gelme fırsatı bulursun(daha önce geldin mi bilmiyorum ama gelmediysen de mutlaka gelmelisin )

kardesim levent;
    benim niyetim maden muhendisi olarak gocmenlige basvurmakti..son sinifta cok arastirdim..madencilige cok onem veriyorlar, fakat hem mesleki dilden hemde universite den kaybettik..
    sonra amerikaya niyetlendim master hesabi o zamanda 11 eylul oldu o da yatti..velhasil kaldik memleketimizde...

kanunlar karsisinda herkesin esit oldugu, cezalarin cok iyi ve caydirici oldugu, soguk ama duzenli bir ulke oldugunu biliyorum..
    kadinlari guzel degilmis ama..( bizim universitedeki hoca nin deyimi, gerci kendisinin o taraklarda bezi oldugunu da sanmiyorum ya neyse:) )

ama dedigin gibi insallah bir gun oralara gezmek icin bile olsa gitmek isterim...insallah..
    hadi iyi bak kendine...

• quote:

quote:

quote:

kardesim levent;
    benim niyetim maden muhendisi olarak gocmenlige basvurmakti..son sinifta cok arastirdim..madencilige cok onem veriyorlar, fakat hem mesleki dilden hemde universite den kaybettik..
    sonra amerikaya niyetlendim master hesabi o zamanda 11 eylul oldu o da yatti..velhasil kaldik memleketimizde...

kanunlar karsisinda herkesin esit oldugu, cezalarin cok iyi ve caydirici oldugu, soguk ama duzenli bir ulke oldugunu biliyorum..
    kadinlari guzel degilmis ama..( bizim universitedeki hoca nin deyimi, gerci kendisinin o taraklarda bezi oldugunu da sanmiyorum ya neyse:) )

ama dedigin gibi insallah bir gun oralara gezmek icin bile olsa gitmek isterim...insallah..
    hadi iyi bak kendine...

Universitedeki hocana saygılarımı iletiyorum ve ekliyorum bugüne kadar gördüğüm o konuda en başarılı ülke(malum soğuk ülkeler de dahildir bu genellememe
    )
    Her işte bir hayır vardır demekki kısmetinde yokmuş dostum boşver

• üzülme levent bende de kapı kuşakları yok pek hoşumada gitmiyo açıkçası ama renkler ve zevkler tartışılmaz
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

İşte benim araç

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

Maşallah çok şık ama bir tek spoiler eksik
    Bir de forumda şu koruma bantlarını bir tek ben taktırmadım galiba

• Aranıza kabul edermisiniz ne demek kardeşim biz gelene git gidene kal demeyiz aramıza hoşgeldin.
    quote:

Orjinalden alıntı: SONBAY

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza kabul ederseniz bende katılmak istiyorum.Benim aracım 2008 model 1.6 benzinli Siyah Elegant M/M AURİS.Şu ana kadar 23.000 km yaptım ve tık yok saat gibi çalışıyor ve her şeyiyle çok memnunum...

• Tamponun altına eğil sensör ucunu görüceksin elinle alttan yerine oturttur benimde çıkmıştı elimi uzatıp taktım onun tamponu sökmeye gerek yok
    quote:

Orjinalden alıntı: u8k

arkadaşlar aracımın park sensörlerinin iç taraftaki kısmını kendini bilmezin biri parmağıyla içeri ittirmiş. Servis bulunduğum yere 100km uzaklıkta. Servise gitmeden bunu düzelttirebilirmiyim acaba? sanırım komple tamponun sökülmesi gerekiyor:(
  • Arkadaşlar merhaba
    bende sayenizde bende auris sahibi oldum. 2008 model 1.4 D-4D Elegant gümüş gri.
    teşekküler..
  • Çok teşekkurler arkadaşım opet bayağı çok duydum bende ordan alacağım heralde shell ciydim benzinde iken
    saygılar
  • Selam arkadaşlar tatilden yeni döndüm. Toplam 3126 km yaptım kullandığım yakıt 170 lt benim hesabıma göre 100 km de 5.4 yakmışım. Yol bilgisayarıda aynı rakamı verdi. Yolun %80 i şehirler arası geri kalanı şehir içi, uzun yolda araçta 4 kişi ve bagaj full doluydu. Klima herzaman son seviyede fanda 3 veya 4 üncü seviyede açıktı. Lastik havaları ön 33 arka 34 de tuttum. Normal yollarda 90 - 110 otobanlarda 120 - 150 arası seyrettim.
  • Sn,
    @SONBAY
    @muserdogan
    @skilincaslan

sizleri de listemize ekledim. aramıza hoşgeldiniz.

Arkadaşlar,
    Bu aralar tatil olayını abarttım biraz. Araba da güzel olunca uzun yol yapıp duruyorum. 10.000 i geçti aracım. İstanbul'a gidince bakıma götürücem. ( Sorularınız varsa sorabilirim. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 9 Ağustos 2008; 21:10:59 >
  • merhaba arkadaslar
    bugun 1.6 auris blue düz vites icin 36.000 lira fiyat verdiler, park sensörüde hediye edecekler. fiyat için ne dersiniz? yakın zamanlar da kim ne kadara aldı acaba auris lerini? otomatik vites alıp almama konusunda ise düşünceliyim? diğer bir olasılık olarak da golf tsi düşünüyorum? bu konularda fikirleriniz nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: reisomer

merhaba arkadaslar
    bugun 1.6 auris blue düz vites icin 36.000 lira fiyat verdiler, park sensörüde hediye edecekler. fiyat için ne dersiniz? yakın zamanlar da kim ne kadara aldı acaba auris lerini? otomatik vites alıp almama konusunda ise düşünceliyim? diğer bir olasılık olarak da golf tsi düşünüyorum? bu konularda fikirleriniz nedir?

bence fiyatı biraz daha düşürtebilirsiniz. ben 3 hafta önce aldım. aldığımda liste fiyatı 34.900 dü 34 e bırakıp park sensörü hediye ettiler. şuan bahsettiğiniz aracın liste fiyatı 36.550. biraz daha pazarlık edin derim ben
  • Aracınız hayırlı olsun. Ben de dizel konusunda opet önerildiği için arabayı aldığımdan beri opetten alıyorum. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. Bir de opet kartı aldım. Sene sonuna kadar arçelik kampanyası var...
    Geri viteste yokuş yukarı çıkmaya çalışınca araç zorlanıyor. Balata kokusu çıkıyor. Bu hepimizde var sanırım. 1.4 motorlu bir dizel araç için ormal olduğunu söylüyorlar...

quote:

Orjinalden alıntı: muserdogan

Herkese selam bende yeni 2009 Comport Dizel aldım.Sizin burdaki paylaşımlarınızıda incelemiştim.Herkese teşekkür ederim.
    Paylaşımlara devam diyorum.
    İlk izlenimlerimi aktarmak isterim,Şöyleki
    1999 Corolla Luna vardı bende.Altı yere yakın olanlardan.Şimdi biraz yukarda gibi hissettim.
    Önünü görmeye çalışıyorum,koltugu falan yukselttim falan nafile artık alışana kadar dikkat edeceğiz.
    Rahat kullanamadım daha alışıyoruz.Aradan ses geliyor galiba plakayı tam takamamışlar,birde
    tumseklerde falan yada yolda ki en ufak bir şeyde araçta hissediyorsunuz
    yaya şeridi çizgileri gibi şeyleri.Shellden az yakıt aldım.Satıcılar Opet önerdiler.Fikirlerinizi öğrenmek isterim.
    Akaşm park ederken hafif yokuş aşağı idi.Geri vitesle geriye doğru çıkmaya çalıştım araç sanki zorlandı
    birde balata kokusu çıktı.Normalmi diye sormak isterim.
    Şİmdilik bu kadar.
    Herkese selamve saygılar.

• Selam arkadaşlar,
    Ben de AURIS almayı düşünüyorum. Aklımda bir kaç tercih vardı ama bu forumu okuyunca AURIS'te karar kıldım. Sormak istediğim ise şu: Acaba aracına LCD ekranlı park sensörü taktıran var mı? Bu LCD ekranları nereye takıyorlar? Fotoğraf gönderebilirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.