Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.418
Cevap
105
Favori
1.227.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: deniz48.5

Arkadaşlar merhaba
    bende auris formu daha önceleride takip ediyordum ama bi türlü üye olmamıştım şimdi herşey tamam.
    benim de 2008 model 1.4 D-4D Elegant M/M Siyah var.şimdilik herşey güzel

hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın.

bugün ilk defa break assist i deniyeyim dedim. bu kadar sert fren yapacağını tahmin etmiyordum valla. allahtan arkamda araç yoktu.
  • Break Asist ne oluyor acaba :) ?? el freni için özel bi fren sistemi falanmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcem06

Break Asist ne oluyor acaba :) ?? el freni için özel bi fren sistemi falanmı ?

break assist panik frenlemelerde, fren pedalına yeterli basınç uygulanmadığında, fren pedalına kendiliğinden fazladan güç uygulayan bir sistem.
  • bütün aurislerde bu sistem varmı acaba ?
  • hayırlı olsu kazasız belasız güle güle kullan kardeş

quote:

Arkadaşlar merhaba
    bende auris formu daha önceleride takip ediyordum ama bi türlü üye olmamıştım şimdi herşey tamam.
    benim de 2008 model 1.4 D-4D Elegant M/M Siyah var.şimdilik herşey güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcem06

bütün aurislerde bu sistem varmı acaba ?

evet bütün auris modellerinde standart
  • Eyvallah kardeşler sağolasınız hepiniz.Ben de herkesin dileklerine katılıyorum kazasız belasız inşallah
  • Arkadaşlar kafama bişey takıldı gerçe daha önceleride bu soru sorulmuş ama yanıt verilmemiş veyaben göremedim epeyden beri servise uğramıyorumda bu bizim lastiklerin hava basıncı(205 R16) kaç olacaktı?
  • quote:

Arkadaşlar kafama bişey takıldı gerçe daha önceleride bu soru sorulmuş ama yanıt verilmemiş veyaben göremedim epeyden beri servise uğramıyorumda bu bizim lastiklerin hava basıncı(205 R16) kaç olacaktı?

Dostum şu an ülke dışında olduğum için bakıp yanıtlayamıyorum ama sen kullanma kılavuzuna bak son sayfalara doğru bu bilgiler mevcuttu ordan tam bilgiyi alırsın
    bu arada hayırlı olsun tekrar aracın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 6 Ağustos 2008; 15:48:50 >
  • quote:

Arkadaşlar kafama bişey takıldı gerçe daha önceleride bu soru sorulmuş ama yanıt verilmemiş veyaben göremedim epeyden beri servise uğramıyorumda bu bizim lastiklerin hava basıncı(205 R16) kaç olacaktı?

bana serviste 32 psi demişlerdi.
  • Selam arkadaşlar,

Bugün baktım Auris'lere 1000YTL gibi bir zam yapmışlar. Benim merak ettiğim şu: acaba 2009'lara yeni bir özellik eklediler mi? eskiden ufak tefek bir kaç havayastığı falan eklerlerdi (hoş 9 hava yastığına daha ne ekleyeceklerse:) ya da ufak tefek tasarım değişiklikleri yaparlardı (sanırım 2004ten 2005 modellere arka lambaları değiştirmişlerdi)

Kendinize iyi bakın
  • önler 32 arkalar 33 hava olucaktı kardeşim galiba yanlış değilse.bende hava bastırdım dört tekerede 32 hava bastılar problem sarsma falan yok
    quote:

• Auris daha çok yeni bir araç 2007 üretimli bir araba şuan 2009 modellerin falan havada uçuşması aklını karıştırmasın eğer sen bir araba satarken en az 3 sene geçmeden ufak tefekte olsa makyajlama yaparsan o modelin kullanıcıları markayı topa tutar.Toyota da bunun farkında yani makyaj falan bekliyen varsa boşuna beklemesin 2010 ağustosa kadar bişey olacağı kanaatinde değilim araç sahibi kardeşlerimde doya doya kullanmaya gönül rahatlığıyla devam etsinler. Saygılarımla Kaan GÖKBAŞ.
    quote:

Orjinalden alıntı: bcs

Selam arkadaşlar,

Bugün baktım Auris'lere 1000YTL gibi bir zam yapmışlar. Benim merak ettiğim şu: acaba 2009'lara yeni bir özellik eklediler mi? eskiden ufak tefek bir kaç havayastığı falan eklerlerdi (hoş 9 hava yastığına daha ne ekleyeceklerse:) ya da ufak tefek tasarım değişiklikleri yaparlardı (sanırım 2004ten 2005 modellere arka lambaları değiştirmişlerdi)

Kendinize iyi bakın

• Levent nerelerdesin çabuk dön aramıza forumda özletme kendini

quote:

Orjinalden alıntı: levent--

quote:

Dostum şu an ülke dışında olduğum için bakıp yanıtlayamıyorum ama sen kullanma kılavuzuna bak son sayfalara doğru bu bilgiler mevcuttu ordan tam bilgiyi alırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: ospeedyo

Levent nerelerdesin çabuk dön aramıza forumda özletme kendini

quote:

Orjinalden alıntı: levent--

quote:

Oooo çok uzaktayım

sizle gene burdan görüşebiliyoruz az da olsa ama arabamı özledim

• İşte benim araç

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

• quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

İşte benim araç

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

Maşallah çok şık ama bir tek spoiler eksik
    Bir de forumda şu koruma bantlarını bir tek ben taktırmadım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 6 Ağustos 2008; 21:32:54 >

• Hocam ben diğer çok kişinin aksine spoiler ı yakıştırmıyorum bu araca.
  • Türkiye' de sunrooflu tek auris sahibi olabilrsin dostum bu arada
    Hakikaten isterdim bende bi sunroof
  • Merhaba arkadaşlar,

Aranıza kabul ederseniz bende katılmak istiyorum.Benim aracım 2008 model 1.6 benzinli Siyah Elegant M/M AURİS.Şu ana kadar 23.000 km yaptım ve tık yok saat gibi çalışıyor ve her şeyiyle çok memnunum...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.