Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.418
Cevap
104
Favori
1.227.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklasik 2 aydir yurtdisinda oldugumdan dolayi foruma giremiyordum ve grubumuzu yeni gordum ve imzama hemen ekledim.

Emegi gecen herkese cok tesekkurler...

Bu arada 2 tane kazali blue janti buldum bir yerden. Ankara'dan yada Istanbuldan cikma blue janti bulabilirmiyim sizce?Tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?

Orjinal xenon taktiran oldu mu hic?Tecrubelerini bildirirse sevinirim. Bende taktirmayi dusunuyorum.

Simdiden tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnreaCHaBLe -- 23 Ağustos 2008; 0:47:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanko

Cevaplar için herkese teşekkürler. Bu arada ben de bir auris sahibi olarak fan clubun üyesi olmak isterim. .
    Araç 2008 1.6 elegant+vsc+xenon siyah renk. Hayırlı akşamlar herkese..

Sizi listemize ekliyorum. Fan kulübümüzün ilk sayfasında imza kodumuz var, onu da imzanıza yapıştırırsanız işlem tamam. Hoşgeldiniz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnreaCHaBLe

Merhaba tum auris sevenler;

Yaklasik 2 aydir yurtdisinda oldugumdan dolayi foruma giremiyordum ve grubumuzu yeni gordum ve imzama hemen ekledim.

Bu arada 2 tane kazali blue janti buldum bir yerden. Ankara'dan yada Istanbuldan cikma blue janti bulabilirmiyim sizce?Tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?

Orjinal xenon taktiran oldu mu hic?Tecrubelerini bildirirse sevinirim. Bende taktirmayi dusunuyorum.

Simdiden tesekkurler...

Dostum hoşgeldin. Sen yokken birhayli çoğaldık.
    Bu arada imza kodunu eksik kopyaladığın için biraz kötü çıkmış. Kodu tam kopyalayıp bir daha yapıştır istersen...

• quote:

Orjinalden alıntı: Pis@gor

quote:

Orjinalden alıntı: UnreaCHaBLe

Merhaba tum auris sevenler;

Simdiden tesekkurler...

Dostum hoşgeldin. Sen yokken birhayli çoğaldık.
    Bu arada imza kodunu eksik kopyaladığın için biraz kötü çıkmış. Kodu tam kopyalayıp bir daha yapıştır istersen...

Hosbulduk dostum .Gercekten cok katilim olmus buyuk bir grup olma yolunda ilerliyoruz galiba

Imza da gercekten cok guzel olmus kim yaptiysa eline saglik.

• attagun arkadaşımız yaptı. çok yardımcı oldu sağolsun, ama bu aralar pek görünmüyor.
  • Merhabalar arkadaşlar

Potansiyel bir Auris sahibi olarak bu grubu keşfettiğimden beri her gün takip ediyorum çok yararlı oldu benim için, bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler,

Yakın zamanda, 2009 Auris comfort yada elegant benzinli almayı düşünüyorum Comfort için 35.000, elegant için 39.500 gibi rakamlar aldım, Ekim başında yapılacak Autoshow 2008'de daha uygun fiyatlara alınabilir mi acaba sizce, bir ay beklenebilir, eğer ciddi indirim söz konusu olursa.

bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: insaatforumu

Merhabalar arkadaşlar

Potansiyel bir Auris sahibi olarak bu grubu keşfettiğimden beri her gün takip ediyorum çok yararlı oldu benim için, bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler,

Yakın zamanda, 2009 Auris comfort yada elegant benzinli almayı düşünüyorum Comfort için 35.000, elegant için 39.500 gibi rakamlar aldım, Ekim başında yapılacak Autoshow 2008'de daha uygun fiyatlara alınabilir mi acaba sizce, bir ay beklenebilir, eğer ciddi indirim söz konusu olursa.

bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler,

Valla, fiyatlar nasıl olur bilemem ama eğer imkanınız varsa comfort değil de elegant alın. Benzinli modellerde comfort ile elegant arasında büyük farklılıklar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 23 Ağustos 2008; 2:13:22 >

• Herkese tekrardan selamlar,

Benim bir sorum daha olacak izninizle. Bildiğiniz gibi araçlarımız elektronik motora sahip bir direksiyona sahip. Benim sorunum yolda düz gitmek için direksiyonun hafif sola kırık şekilde tutmak zorunda kalmamdı. Servise gittim direksiyon simidi ayarını düzelttik dediler. Direksiyonda gözle görülür bir düzelme oldu. Fakat geçen gün çok dikkatlice baktığımda yine çok hafif bir sola doğru eğrilik tesbit ettim. Bazıları yollar sağa doğru eğimli yapıldıkları için bu direksiyonlarda hafif bir eğriliğin normal olduğunu söylüyorlar. Benim sorum acaba hafif bir sola eğrilik tesbit eden arkadaşlar oldu mu yoksa benim araca yine servis yolu mu gözüktü? Yardımlar ve cevaplar için şididen teşekkürler.
  • arkadaşlar bugün benzin göstergem tek kademede yanıp sönüyordu, yol bilgisayarında da low fuel uyarısı yazıyordu tam benzinliğe gireceğim anda kademe 2 çubuğa çıktı ve uyarı gtti bende girmeyip biraz daha dolandım ama düşmedi benzinlikten korktu sanırsam bizimki...
  • quote:

Herkese tekrardan selamlar,

Benim bir sorum daha olacak izninizle. Bildiğiniz gibi araçlarımız elektronik motora sahip bir direksiyona sahip. Benim sorunum yolda düz gitmek için direksiyonun hafif sola kırık şekilde tutmak zorunda kalmamdı. Servise gittim direksiyon simidi ayarını düzelttik dediler. Direksiyonda gözle görülür bir düzelme oldu. Fakat geçen gün çok dikkatlice baktığımda yine çok hafif bir sola doğru eğrilik tesbit ettim. Bazıları yollar sağa doğru eğimli yapıldıkları için bu direksiyonlarda hafif bir eğriliğin normal olduğunu söylüyorlar. Benim sorum acaba hafif bir sola eğrilik tesbit eden arkadaşlar oldu mu yoksa benim araca yine servis yolu mu gözüktü? Yardımlar ve cevaplar için şididen teşekkürler.

Evet, benim direksiyon da hafif sola doğru eğik. Servise gitmeden önce aklımdaydı ama unuttum sormayı...

• quote:

Orjinalden alıntı: erincar

arkadaşlar bugün benzin göstergem tek kademede yanıp sönüyordu, yol bilgisayarında da low fuel uyarısı yazıyordu tam benzinliğe gireceğim anda kademe 2 çubuğa çıktı ve uyarı gtti bende girmeyip biraz daha dolandım ama düşmedi benzinlikten korktu sanırsam bizimki...

oluyor öyle bazen. yoldaki eğimlere göre artıp azalabiliyor.
  • quote:

quote:

Evet, benim direksiyon da hafif sola doğru eğik. Servise gitmeden önce aklımdaydı ama unuttum sormayı...

O zaman sanırım yollardan kaynaklanan bir şey hafif sola eğriliği ya da ben saçmalıyorum; Pisa@gor ve benim direksiyonda eğrilik var. Başka karşılaşan var mı direksiyon eğriliği sola doğru?

• quote:

quote:

Aynen benim Direksiyon da hafif sola eğik duruyor düz giderken

• herkese selamlar

daha once fren ıle ılgılı ses sorunum oldugunu bahsetmıstım

aracım elegant dizel m/m 2008.

dumankaya pendikten aldım. servise goturdum ve servis gorevlisi ile surus yaptık, sorunu gorduler ve 1 saat icinde teslim ettiler. ozel bir solusyon surduklerını soyledıler. su an boyle bır sıkıntım kalmadı.

ayrıca benzın sarfıyatı ıle ılgılı bır kac yazı okudum, bende bu konuda elimden geldigince bilgi vermek istiyorum.

4 temmuzda aracımı aldım onda once palio multijet kullanıyordum. sarfıyat olara ortalama 4,8 lt cıvarı gerceklesıyordu. beylıkduzunde oturuyorum ve kozyatagında ısyerım. hergun tem otobanını kullanıyorum. aurıs ıle ılgılılı ızlenımım soyledır:

gunluk gıdıs gelısım ev-ofıs 68X2= 136 km. bu mesafenın yaklasık 20 25 kmsı sıkısık trafıkte, hız olarak 100-110 km arası cok nadır de eger gec kalma durumu varsa 140-160 aralıgında kullanıyorum. aracımı herzaman maslak opet ten dolduruyorum ve yol bılgısayarı kalan km 80 ıle 50 arasına gelene kadar kullanıyorum, yanı low fuel uyarısı olmadan. aracım su an 8400 km de, ve son 4 depo ıle tuketımım sırası ıle soyledır:
    1) 12 agustosta doldurdum - 47,51 lt - 982 km
    2) 4 agustosta doldurdum - 45,83 lt - 936 km
    3) 26 temmuzda doldurdum - 51,47 lt - 1.022 km
    4) 18 temmuzda doldurdum - 49,64 lt - 967 km

surus ızlenımlerımı de soyle anlatayım:

aracla ıkı defa uzun yol yaptım. kastamonu taskopruye bır kez, bır kezde ankara odtu ye gıttık ailecek.

ankara otobanında her ıkı yolculuktada max 205-210 gosterge aralıgına ulastım. 3 nolu sarfıyatta kı bılgıler ankara yolculugum sırasında elde ettıgım bılgılerdır. aracın dengesı ve yol tutusunu cok begendık. bızım ıcın en onmelısı ıse genıs ve konforlu olmasıdır. klımanın performansı cok ıyı bence. e mode da kullanmaktayım, cok sıkısık trafıkte ıse m mode a gecmekteyım. vıtes gecıslerı e modda 1. vıtesten 2. vıtese gecerken hıssettırmekte olup vıtes gecısınde gaz pedalı ıle uyum saglarsanız vıtes gecısını cok az hıssedebılıraınız. 2. vıtesten sonrası ıse hıssettırmemekte cok fazla. sıkısık trafıkte m modda kullanım cok daha rahat olup e modda kullanırsam cok fazla vıtes gecıslerı olup cok fazla hıssedıyorum ondan dolayı m modda kullanıyorum. ısıklarda ve yokus ta duruslarda bosa alıp el frenını cekıyorum, ısık yanınca m mode a alıp gaza ayagımı goturdukten sonra el frenını cekıyorum ve motoru hıc bagırtmadan rahat bır sekılde kalkısı gerceklestırıyorum.

genel anlamda aurısten cok memnunum, ve sanırım bu aracımı 3 yıl kullandıktan sonra yıne aurıs yenı versıon alacagım, genelde cok yol yapmakta olup 3. yıl sonunda hedefım 90.000 - 100.000 km cıvarında ıken ve muayene tarıhı gelmeden aracı satmak istıyorum.

umarım bu bılgıler ısınıze yarar.

herkese cok sevgıler.

hakan

• Sn. hmisirlioglu

Mesajınızı ilgiyle okudum. Çok açıklayıcı olmuş, teşekkürler. Ayrıca yakıt verileriniz de oldukça güzel.
  • Arkadaşlar önceden sormuştum,sizdeki aurislerin arka kapılarını aracın dışındayken kapatıktan yaklaşık 1 saniye sonra bagaj yanlarından ses gelmiyor mu?Bugün arkadaşın aurisinde de aynı sorunla karşılaştım,arkadaşın ilk defa dikkatini çekti ve şaşırdı.Plazalardaki incelediğim aurislerde de vardı bu sorun.
    Nihayetinde küçük bir kusur fakat aracımın arka kapılarını her dışarıdan kapattığımda iyice sinir oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan.kafsinkaf

Arkadaşlar önceden sormuştum,sizdeki aurislerin arka kapılarını aracın dışındayken kapatıktan yaklaşık 1 saniye sonra bagaj yanlarından ses gelmiyor mu?Bugün arkadaşın aurisinde de aynı sorunla karşılaştım,arkadaşın ilk defa dikkatini çekti ve şaşırdı.Plazalardaki incelediğim aurislerde de vardı bu sorun.
    Nihayetinde küçük bir kusur fakat aracımın arka kapılarını her dışarıdan kapattığımda iyice sinir oluyorum.

Aklıma ilk gelen arka tamponun altında hava çıkış kanalları var. Kapıyı kapattıgınızda acaba araç içerisinde sıkışan hava bu tahliyeden atılıyor olabilirmi?
  • Merhaba Arkadaşım,

Yıllık iznimde istanbul'daydım, geçen pazar ankara'ya döndüm. Bende 1.6 manuel benzinli auris var ve abbas waffle'ın oradan etiler'e, fulya caddesi shell'den şişli halaskargazi'ye ve de feriköy içindeki dik ara sokaklarda dolapdere'den baruthane caddesi boyunca ve çevresindeki ara sokalarda yokuş yukarı aracımı sürekli kullandım. Bu kadar performanslı sürüş elde edeceğime inanamazdım. Ancak, her yokuşun dik rampanın, dur-kalk'ların hakkını fazlasıyla verdi. Sorun dizel içindi sanırım ancak benzinli için sorusu olanlara fikir sahibi olamlarında yardımcı olacağı kanaatindeyim.

Sevgiler&Selamlar.
  • Merhaba Arkadaşım,

Yıllık iznimde istanbul'daydım, geçen pazar ankara'ya döndüm. Bende 1.6 manuel benzinli auris var ve abbas waffle'ın oradan etiler'e, fulya caddesi shell'den şişli halaskargazi'ye ve de feriköy içindeki dik ara sokaklarda dolapdere'den baruthane caddesi boyunca ve çevresindeki ara sokalarda yokuş yukarı aracımı sürekli kullandım. Bu kadar performanslı sürüş elde edeceğime inanamazdım. Ancak, her yokuşun dik rampanın, dur-kalk'ların hakkını fazlasıyla verdi. Sorun dizel içindi sanırım ancak benzinli için sorusu olanlara fikir sahibi olamlarında yardımcı olacağı kanaatindeyim.

Sevgiler&Selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: NateHuffman

Cumartesi günü toyota auris d-4d mmt test ettim.Dizel ve otomatik olması, yeni lanse edilmiş bir araç olması içinin ferahlığı vs ile beğenimi kazandı ve niyetlendim açıkçası.Ancak sormak istediğim bir kaç şey var.
    -Araçla 90-100 km ile giderken orta dikiz aynasına baktığımda aynanın çok ilginç şekilde titrediğini gördüm. Böyle sorunla karşılaşan kullanıcılar var mı? Var ise servislerde çözüm üretilebiliyor mu?
    -290 usd ödediğinizde aracın garantisinin 5 yıla uzatıldığını öğrendim. Ancak bakımlar 10bin kmde bir. Bakım fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
    -Son olarak çok çok dik bir yokuşta aracın çekişi konusunda bilgi verebilecek birisini arıyorum. (Örneğin bebek abbas karşısından etilere çıkmış ya da fulyadan mecidiyeköye çıkan dik yokuştan çıkmış bir d-4d mmt kullanıcısının görüşleri benim için çok önemli.)
    Cevaplarınızı merakla bekliyorum.Teşekkürler

• arkadaşlaar aracımı çok dikkatli kullanmama rağmen içinden gelen sesler canımı çok sıkıyor. Aracın göğsünden , bardak tutucudan, el fren düğmesinden, bagajdan sesler geliyor. 15000 km deki bir araç için cok can sıkıcı bir durum...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.