Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.418
Cevap
104
Favori
1.227.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef bu tıkırtılar var. Özellikle uzun yol yaptığında daha fazla can sıkıyor. Bence Audi gibi araçların da farkı burada çıkıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: u8k

arkadaşlaar aracımı çok dikkatli kullanmama rağmen içinden gelen sesler canımı çok sıkıyor. Aracın göğsünden , bardak tutucudan, el fren düğmesinden, bagajdan sesler geliyor. 15000 km deki bir araç için cok can sıkıcı bir durum...
  • Bende hiç tıkırtı yok.. Aslında bu konuda çok da dikkatliyimdir sesleri dinlerim ama sadece çok çok sıcak havalarda teybin ordan tıkırtı geliyor o da geçiyor bir süre sonra aracın içi soğuduktan sonra..
  • Arkadaşlar son zamanlarda dizele de lpg takma operasyonuna başlamışlar.Bunun hakkında görüşleriniz nedir?Ayrıca aurislerine tüp taktıranlar varsa yakıt ve performans hakkında bilgi verebilirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan.kafsinkaf

Arkadaşlar son zamanlarda dizele de lpg takma operasyonuna başlamışlar.Bunun hakkında görüşleriniz nedir?Ayrıca aurislerine tüp taktıranlar varsa yakıt ve performans hakkında bilgi verebilirler mi?

Dizele lpg taktıran varmı cok merak ettim acıkcası
    Lpg de sıralı sıstem kullanan arkadaslarım var,hepsi gayet memnun ve benzinli kadar performans alıyolar
    Eskiden taksilerin arkasından gidemezdik gaz kokusundan
  • bende de arka kapıları kapatınca bagajdan ses geliyor ama rahatsız edici değil.
  • arkadaşlar en ucuz multi mode benzinli comfort sanırım kaça alabilirim, duruma göre honda dream otomatik alıcam, fiayat biraz bağlayıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcim

arkadaşlar en ucuz multi mode benzinli comfort sanırım kaça alabilirim, duruma göre honda dream otomatik alıcam, fiayat biraz bağlayıcı

1.6 comfort multimode şuan ki liste fiyatı 37.150. fiyatı düşürmeniz sizin pazarlık becerinize kalmış.
  • çok denkmiş fiyatlar
    1.6 civic dream otom. 37.350 nerdeyse aynı fiyat ama 36 civarına alabilirim sanıyorum,
    toyota bayileri birşey yaparlar mı onu bilemiyorum, hiç ahbabım yok
    yakıt sarfiyatı açısından M/M yoksa normal otomatik mi daha avantajlı?
    sanki honda bu konuda 1 adım daha ilerde gibi duruyor, kime sorsam otomatik alacaksan honda
    diyor ekseriyet. Ama ben aurisin de iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum,
    honda nın trimi ve kokpiti bana pek güven vermedi, fazlaca süslü ama
    test sürüşünde motoruna bayıldım açıkçası , resmen uçuyor, bu haftasonu da Aurisi deneyeceğim kısmetse
    bütçeme göre en iyisini ve en "sorunsuzunu" almak istiyorum.
    2001 comfort polom ve 15.000 ytl param var biraz daha da bulabilirim ama mühim olan bana en uygun olanı alabilmem. İstanbul da otomatik haricinde bir daha araç alacağımı sanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: erincar

quote:

arkadaşlar en ucuz multi mode benzinli comfort sanırım kaça alabilirim, duruma göre honda dream otomatik alıcam, fiayat biraz bağlayıcı

1.6 comfort multimode şuan ki liste fiyatı 37.150. fiyatı düşürmeniz sizin pazarlık becerinize kalmış.

• quote:

çok denkmiş fiyatlar
    1.6 civic dream otom. 37.350 nerdeyse aynı fiyat ama 36 civarına alabilirim sanıyorum,
    sanki honda bu konuda 1 adım daha ilerde gibi duruyor, kime sorsam otomatik alacaksan honda
    test sürüşünde motoruna bayıldım açıkçası , resmen uçuyor, bu haftasonu da Aurisi deneyeceğim kısmetse
    2001 comfort polom ve 15.000 ytl param var biraz daha da bulabilirim ama mühim olan bana en uygun olanı alabilmem. İstanbul da otomatik haricinde bir daha araç alacağımı sanmıyorum.

quote:

quote:

pazarlıkla aurisinde fiyatını düşürürsünüz. iyi pazarlık ederseniz 36 500 lere düşürebilirsiniz diye tahmin ediyorum. onun dışında bende 1.6 auris kullanıyorum ve motorundan gayet memnunum. önceki aracım efsane kasa 1.6 gli di beni de en çok motor düşündürüyordu ama gayet memnunum şuan performansından multimodun düz vitese göre daha az yaktığını biliyorum ama honda civic otomatiğe göre ne yakar bilemicem. sorunsuzluğa gelince 4 yıl efsane kasa corolla kullandım ve bu 2. toyotam. hiç bir şekilde her 2 aracımdada bir sorun yaşamadım.

• M/mode ile bir test sürüşü yaptıktan sonra karar vericem, sorunsuzluk ve parça fiyatı açısından
    auris daha önde duruyor. Ama tüketime, sürüş pozisyonuna ve aracın genel havasına mutlaka bakmam lazım

quote:

quote:

çok denkmiş fiyatlar

quote:

quote:

pazarlıkla aurisinde fiyatını düşürürsünüz. iyi pazarlık ederseniz 36 500 lere düşürebilirsiniz diye tahmin ediyorum. onun dışında bende 1.6 auris kullanıyorum ve motorundan gayet memnunum. önceki aracım efsane kasa 1.6 gli di beni de en çok motor düşündürüyordu ama gayet memnunum şuan performansından multimodun düz vitese göre daha az yaktığını biliyorum ama honda civic otomatiğe göre ne yakar bilemicem. sorunsuzluğa gelince 4 yıl efsane kasa corolla kullandım ve bu 2. toyotam. hiç bir şekilde her 2 aracımdada bir sorun yaşamadım.

• Benim en çok istediğim araçlardandır honda civic sedan. Fakat dizeli olmadığı için auris'e yönlenmiştim. Şu an çok memnunum. Civic kullanan arkadaşım da aracından çok memnun olduğunu yalnız konforlu olmadığını söylüyor. Uzun yolculuklarda işkence çekiyormuş. Onun aracı da en full donanımlı ( sunrooflu ) olanı.
    Siz auris'i bir test edin. MM şanzıman, otomatik şanzımana göre daha az yaktığı söyleniyor. Belki bu bir avantaj olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 25 Ağustos 2008; 19:17:15 >
  • Arkadaşlar xenon resimlerini ekledim yorumlarınızı bekliyorum. SIRADA ZİEBART CAM FİLMİ VAR...
     ►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

• ospeedyo paylaşım için teşekkürler. araca çok yakışmış xenon. kısalar orjinal xenon mu?
  • quote:

ospeedyo paylaşım için teşekkürler. araca çok yakışmış xenon. kısalar orjinal xenon mu?

Yok kardeşim xenon ları geçen hafta salı dışarıdan taktırdım.
  • yine yükseklik ayarını yapabiliyorsunuz değil mi?
  • Tabiki bazıları yükseklik ayarı falan bozuluyo diyolar inanma hepsi hurafe tek fark görüşün 3 kat daha fazla artıyor ve araca hoş bi hava veriyor. Orjinal h11 xenon kiti ile yaptıkları sadece ampulü değiştirip balans eklemek onun dışında herşey tüm ayarlarda dahil olmak üzere aynı.
  • Çok yakışmış..kazasız belasız gecelerde aydınlatsın...Zaten Aurislerimize yakışmayan hiçbir aksesuar yok
  • @ ospeedyo ,

Dostum farlar çok hoş olmuş. Güle güle kullan. Auris'lerimizin farları mercekli olduğu için xenon ayrı bir güzel oluyor. Mesela yeni corollanın farları mercekli değilmiş. Bu yüzden şanslıyız sanırım.
    Sana kaça mal oldu acaba? Nerede yaptırdığını da söyleyebilir misin?
  • herkese merhaba,
    ben foruma yeni üye oldum. bende 2 hafta önce 2008 model gümüş gri 1.6 auris m/m elegant benzinli aldım. genel anlamda araçtan memnunum. elegant modelinin iç döşemeleri ve rengini çok sevdim.fakat 5 yıldır easytronic şanzıman kullanan biri olarak m/m vitese alışmak biraz zaman alacak. ilk başta aracın dış görünüşünü pek sevmiyordum ama şu anda çok hoşuma gidiyor. bilhassa büyük kasası ve önü çok güzel.kesinlikle yan bant taktırılmalı. ben ayrıca arka spoyler taktıracağım.fakat maddi açıdan bir ay sonra olacak gibi. aracı çok fazla sürme imkanım olmadı bu yüzden bazı sorularım var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    araç neredeyse düz yolda bile geriye kaçırıyor. bunun bir ayarı varmıdır?? mecidiyeköy, beşiktaş,ortaköy civarında çok dik yokuşlar vardır buralarda kullandım.motor performansı çok çok iyi.ama durup kalkınca önce geriye gidiyor gaza fazla yüklenince motor topluyor.çok dik yokuş olmasına rağmen neredeyse öndeki arabaya çarpacaktım:)motor performansı mükemmel.fakat şöyle bir durum var.ruhsatta ve toyotanın verdiği araç uygunluk belgesinde motor gücü 91 kw yazıyor ancak borşürde ve alırken aracın 124 beygir olduğunu söylemişlerdi.bunlar farklı şeyler mi acaba.bu konuda bilgim yokta.sanırım tsi motorlarda 124 beygir.ama tsi daki fark turbo motor olması?? şimdilik:) son sorum ise vitesin orada MM/ES düğmesi var.bu düğme ne işe yarıyor?? çok teşekkür ederim.
    hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: bravenwise

herkese merhaba,
    ben foruma yeni üye oldum. bende 2 hafta önce 2008 model gümüş gri 1.6 auris m/m elegant benzinli aldım. genel anlamda araçtan memnunum. elegant modelinin iç döşemeleri ve rengini çok sevdim.fakat 5 yıldır easytronic şanzıman kullanan biri olarak m/m vitese alışmak biraz zaman alacak. ilk başta aracın dış görünüşünü pek sevmiyordum ama şu anda çok hoşuma gidiyor. bilhassa büyük kasası ve önü çok güzel.kesinlikle yan bant taktırılmalı. ben ayrıca arka spoyler taktıracağım.fakat maddi açıdan bir ay sonra olacak gibi. aracı çok fazla sürme imkanım olmadı bu yüzden bazı sorularım var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    araç neredeyse düz yolda bile geriye kaçırıyor. bunun bir ayarı varmıdır?? mecidiyeköy, beşiktaş,ortaköy civarında çok dik yokuşlar vardır buralarda kullandım.motor performansı çok çok iyi.ama durup kalkınca önce geriye gidiyor gaza fazla yüklenince motor topluyor.çok dik yokuş olmasına rağmen neredeyse öndeki arabaya çarpacaktım:)motor performansı mükemmel.fakat şöyle bir durum var.ruhsatta ve toyotanın verdiği araç uygunluk belgesinde motor gücü 91 kw yazıyor ancak borşürde ve alırken aracın 124 beygir olduğunu söylemişlerdi.bunlar farklı şeyler mi acaba.bu konuda bilgim yokta.sanırım tsi motorlarda 124 beygir.ama tsi daki fark turbo motor olması?? şimdilik:) son sorum ise vitesin orada MM/ES düğmesi var.bu düğme ne işe yarıyor?? çok teşekkür ederim.
    hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Aracınız hayırlı olsun. Aracın 124 beygir olduğu doğru o kw hakkında açıkcası çok bilgim yok benim ruhsatta yazmıyor yanlış hatırlamıyorsam öyle birşey.
    Maalesef easytronic lerin bazılarında hill holder var ancak auriste olmadığı için geriye kaçırma mevcut ancak zamanla göreceksiniz(2-3 hafta max.) bu soruna alışacaksınız ve asla geriye kaçırmayacaksınız. Şimdilik el freniyle kalkmanızı öneririm.
    MM/ES tuşu spor vites yani daha yüksek devirlerde aracın vites değiştirmesini sağlar. Performanslı kullanım ya da dik yokuşlarda kullanmanızı öneririm.
    Başka sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.

@ospeedyo
    xenonların çok güzel. Bilmiyorum belki fotoğraftan dolayı ancak benimkilerden daha mavi duruyor. Bende iyi bir fotoğraf makinası alacağım bu ara alınca işallah ekliyeceğim fotoğrafları. 3-4 aydır foto eklicem ama bir türlü kısmet olmadı.. Pisagora sözüm vardı ekliycem diye ama ayıp oldu onada

ama affeder o beni dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 27 Ağustos 2008; 0:09:42 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.