Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.418
Cevap
104
Favori
1.227.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim kusura bakma epeydir foruma zaman ayıramaım xenonları kadıköy vişne sok. mert tuning de suat abiye taktırdık mtec park ampulleriyle birlikte 330 ytl ye geldi. bir foto daha yükledim şimdi araç içinden yolun nasıl göründüğü hakkında hiç yoksa bir fikir verebilirse ne mutlu bana

@ Levent--
    Levent çok sağolasın kardeşim epeydir yoktum sen de en son amerikalarda takılıyordun kopuk kaldık biraz senin xenon resimlerinide bekliyorum bu arada pisagor da anlayışlıdır sen yeterki ekle resimlerini

Araç içi bir görünüm sizlere

►  AURIS FAN CLUB  ◄

quote:

Orjinalden alıntı: Pis@gor

@ ospeedyo ,

Dostum farlar çok hoş olmuş. Güle güle kullan. Auris'lerimizin farları mercekli olduğu için xenon ayrı bir güzel oluyor. Mesela yeni corollanın farları mercekli değilmiş. Bu yüzden şanslıyız sanırım.
    Sana kaça mal oldu acaba? Nerede yaptırdığını da söyleyebilir misin?

• merhaba arkadaşlar,

Auris elegant modeli sahiplerine sormak istiyorum,

Araç teslim edilirken orjinal anahtarla birlikte yedek anahtar olarak çivili anahtar veriliyormuş, elegant modeli anahtarsız düğmeli olarak çalıştırıldığı için sadece çivili yedek anahtar aracı çalıştırmaz, ayrıca orjinal alarmlı modellerde yedek anahtar kapıyı açar ama alarmı devre dışı bırakmaz.

bu durumla karşılaşan yada deneyen elegant kullanıcısı var mı acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ospeedyo

@ Pis@gor
    Kardeşim kusura bakma epeydir foruma zaman ayıramaım xenonları kadıköy vişne sok. mert tuning de suat abiye taktırdık mtec park ampulleriyle birlikte 330 ytl ye geldi. bir foto daha yükledim şimdi araç içinden yolun nasıl göründüğü hakkında hiç yoksa bir fikir verebilirse ne mutlu bana

@ Levent--
    Levent çok sağolasın kardeşim epeydir yoktum sen de en son amerikalarda takılıyordun kopuk kaldık biraz senin xenon resimlerinide bekliyorum bu arada pisagor da anlayışlıdır sen yeterki ekle resimlerini

►  AURIS FAN CLUB  ◄

quote:

@ ospeedyo ,

Dostum farlar çok hoş olmuş. Güle güle kullan. Auris'lerimizin farları mercekli olduğu için xenon ayrı bir güzel oluyor. Mesela yeni corollanın farları mercekli değilmiş. Bu yüzden şanslıyız sanırım.

Bende bi park ampüllerini taktıramadım aylardır.. Dostum hakkaten bidaha baktımda çok şık olmuş xenonlar güle güle kullan

• quote:

@ Pis@gor

@ Levent--

►  AURIS FAN CLUB  ◄

Dostum gerçekten çok hoş duruyor, ben de biraz ertelemek zorunda kaldım. Birkaç ay içinde inşallah yaptırmayı düşünüyorum. Tekrar hayırlı olsun. Ben bu ışığı gördükçe kendi ampullerimden soğuyorum valla...

• @ Levent--
    Taktırırsın kardeşim paraylamı ya 8 ytl bişey ama alırsan phılıps in parklarını bulmaya çalış dayının c4 ü servise götürdüğümüzde gördüm çok hoştu fiyatını soramadım bilgi veremiyorum o yüzden valla sana ne desem yalan olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: levent--

quote:

@ Pis@gor

@ Levent--

►  AURIS FAN CLUB  ◄

quote:

@ ospeedyo ,

Bende bi park ampüllerini taktıramadım aylardır.. Dostum hakkaten bidaha baktımda çok şık olmuş xenonlar güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ospeedyo -- 30 Ağustos 2008; 0:54:56 >

• @ Pis@gor
    Üzme kendini dostum herkes anasından xenon lu çıkmıyor herkes sonradan alıyor geç olsun farketmez yeterki içine sinsin seve seve kullanmayı nasip etsin allah. inşallah benimkinden daha güzellerini daha yüksek kelvinlerini nasip etsin sizlere allah
    quote:

quote:

@ Pis@gor

@ Levent--

►  AURIS FAN CLUB  ◄

Dostum gerçekten çok hoş duruyor, ben de biraz ertelemek zorunda kaldım. Birkaç ay içinde inşallah yaptırmayı düşünüyorum. Tekrar hayırlı olsun. Ben bu ışığı gördükçe kendi ampullerimden soğuyorum valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ospeedyo -- 30 Ağustos 2008; 0:53:59 >

• Bu arada arkadaşlar dvd navigasyon sistemi düşünenler daha öncede bahsettiğim pioneer avic f 900 bt modeli tr de satışa sunulduwww.eliftuning.com da şu an satılıyor fiyatı 2.600 ytl bakıp fikir edinebilirsiniz.
  • @ospeedyo
    Dostum parasından değilde bir türlü vakit bulamadım.. yoksa dediğin gibi çok ucuz birşey Bende parklar sarı sarı olduğu için takım olsun diye sisleri de açıp geziorum:D Sisler parklar sarı farlar xenon
    Bu bahsettiğin pioneer güzel de ben o para elime geçince bi jant istiyorum 17 ya da 18 inç... Bu aralar biraz sıkışığım.. Artık bi sonraki yaza doğru anca taktırabilicem jant+lastik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 30 Ağustos 2008; 2:53:04 >
  • Walla jant konusunda 18' den asagı düşünmeyin derim cünkü bizim camurluklar cok geniş 17' boş bırakıyor..
  • arkadaşlar bi soru sormuştum da xenon olayı arasında kaynadı sanırım

Elegant sahipleri yardımcı olursa çok sevinirim,

Araç teslim edilirken orjinal anahtarla birlikte yedek anahtar olarak çivili anahtar veriliyormuş, elegant modeli anahtarsız düğmeli olarak çalıştırıldığı için sadece çivili yedek anahtar aracı çalıştırmaz, ayrıca orjinal alarmlı modellerde yedek anahtar kapıyı açar ama alarmı devre dışı bırakmaz.

.
  • arkadaşlar herkese merhaba.dün 2.el 10.000km de auris elegant multimod benzinli siyah ilk toyotamı aldım.Fakat araba ilk harekette titreme yapıyor.En önemlisi yokuşta iki raba arasına park etmek istedim fakat arac kaydığından ve titreme yaptığından çok zorlandım az daha çarpmak üzereydim.Dahası aracın 10.000km bakımı varmış kartal e-5 üzerindeki servistende randevu aldım.BU konularda aydınlatan arkadaşlara şimdiden teşekkürederim.Servise gitmeden önce uyanmam gereken konular varsa lütfen aydınlatın.teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruse75

arkadaşlar herkese merhaba.dün 2.el 10.000km de auris elegant multimod benzinli siyah ilk toyotamı aldım.Fakat araba ilk harekette titreme yapıyor.En önemlisi yokuşta iki raba arasına park etmek istedim fakat arac kaydığından ve titreme yaptığından çok zorlandım az daha çarpmak üzereydim.Dahası aracın 10.000km bakımı varmış kartal e-5 üzerindeki servistende randevu aldım.BU konularda aydınlatan arkadaşlara şimdiden teşekkürederim.Servise gitmeden önce uyanmam gereken konular varsa lütfen aydınlatın.teşekkürler.

Merhabalar, aramıza hoş geldiniz. Sizi de listeye ekledim.
    Bu probleminiz için yardımcı olamıyorum, arkadaşlar yardımcı olacaklardır. Ama MM şanzımana alışana kadar biraz problem yaşamışlardı sanırım.

Edit: Bir de forumda toyota başlığı altında MM vites kullanımıyla ilgili bir başlık vardı. Orayı da incelemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 30 Ağustos 2008; 15:40:09 >

• ilgine teşekkürederim bahsettiğin yeri hemen inceliyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruse75

ilgine teşekkürederim bahsettiğin yeri hemen inceliyeceğim.

Rica ederim, bu da konunun linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_18289404/mpage_1/key_/tm.htm
  • arkadaşlar toyotanın orjinal 16'lik ve 17' lik jantlarının fiyatlarını bileniniz var mı? bu fiyatlar her bayide aynı mı oluyor yoksa bir indirim yaptırabilir miyim sizce? teşekkürler.
  • Aracınız hayırlı olsun.M/M konusunda bir şey diyemeyeceğim ama KArtalda E-5 kenarı derken Derindere den mi bahsediyorsun Dumankaya pendikten mi
    Kartal E-5 yanyol da derindere var .Servistem Önderi tavsiye ederim.Çpk iyi arkadaştır.Kesinlikle yardımcı olur.
    Kazasız belasız Güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: insaatforumu

arkadaşlar bi soru sormuştum da xenon olayı arasında kaynadı sanırım

.

Hoşgeldiniz.. Ben elegant sahibi değilim ancak kullanım kılavuzunda elegant ile ilgili de bilgi var yarın bakıp sizi bilgilendirmeye çalışıcam.
    Ancak eminim bir şey düşünülmüştür..
    Şu an yanımda olmadığı için kullanım kılavuzu yardımcı olamıyorum ancak yarın büyük ihtimalle sorunuzu cevaplayabilirim

• quote:

Araç teslim edilirken iki anahtar verildi ikiside aynı, ikiside aracı çalıştırıyor. Çivili anahtar nedir onu bilimiyorum.
  • Saolasın Levent kardeş,

kısmetse inş. yakında auris elegant sahibi olarak aranıza katılcam, ama merak ettığım bı konu çünkü malum yedek anahtarla arabayı çalıştırmak zorunda kaldığımız durumlar çok oluo...

yardımların için şimdiden teşekkürler.....

.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcee

quote:

Araç teslim edilirken iki anahtar verildi ikiside aynı, ikiside aracı çalıştırıyor. Çivili anahtar nedir onu bilimiyorum.

Elegant modellerde anahtarsız çalıştırma sistemi olduğundan dolayı orjinal anahtar, bildiğimiz alarm kumandasına benzeyen uzerinde iki düğmesi olan bi cihaz,
    aurislerle verilen yedek anahtarın ise orjinal anahtarın aynısı olmayıp eski usul klasik metal bir kısmı olan anahtar olduğunu duydum,
    bu durumda sadece yedek anahtar(elegant modelinde anahtarı sokacak bir yer olmadığı için) aracı çalıştıramaz sadece kapıları açar, alarmlı modellerde ise alarmı da devre dışı bırakmaz...

teorik olarak boyle bır problem gorunuyor pratikte boyle bir sorun yaşanıyor mu acaba??

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.