Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.418
Cevap
104
Favori
1.227.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elegant dizel var bende , bıtane uzaktan kumandalı anahtar verdıler bır tanede normal anahtar verdıler uzaktan kumandasız , uzaktan kumandalı ıkıncıbır anahtar ıcın 300 YTL cıvarında para ıstıyorlar
  • quote:

Elegant modellerde anahtarsız çalıştırma sistemi olduğundan dolayı orjinal anahtar, bildiğimiz alarm kumandasına benzeyen uzerinde iki düğmesi olan bi cihaz,
    aurislerle verilen yedek anahtarın ise orjinal anahtarın aynısı olmayıp eski usul klasik metal bir kısmı olan anahtar olduğunu duydum,
    bu durumda sadece yedek anahtar(elegant modelinde anahtarı sokacak bir yer olmadığı için) aracı çalıştıramaz sadece kapıları açar, alarmlı modellerde ise alarmı da devre dışı bırakmaz...

teorik olarak boyle bır problem gorunuyor pratikte boyle bir sorun yaşanıyor mu acaba??

Elegantta iki anahtar veriyorlar ikiside orjinal anahtar, İkiside uzaktan kumandalı. İkiside araci çalıştırıyor anahtar için ek ücret istenmiyor. İçin rahat olsun arkadaşım. Auris almaya hele birde elegant almaya karar verdiysen hiç durma al güle güle kullan. Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: akita

elegant dizel var bende , bıtane uzaktan kumandalı anahtar verdıler bır tanede normal anahtar verdıler uzaktan kumandasız , uzaktan kumandalı ıkıncıbır anahtar ıcın 300 YTL cıvarında para ıstıyorlar

bu iste bir yanlislik olmasi lazim..mertce nin de dedigi gibi iki tane anahtar verilir elegant alindiginda ikiside uzaktan kumandali..
    diyelimki uzaktan kumanaliyi kaybettin..digeri ile arabayi nasil acabilrisin ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: designedbyimac

digeri ile arabayi nasil acabilrisin ki?

diğer yedek anahtar, kapıyı da açar kontağı da
    yani bi sorun yok, tek eksiği uzaktan kumanda edememesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: insaatforumu

Saolasın Levent kardeş,

kısmetse inş. yakında auris elegant sahibi olarak aranıza katılcam, ama merak ettığım bı konu çünkü malum yedek anahtarla arabayı çalıştırmak zorunda kaldığımız durumlar çok oluo...

yardımların için şimdiden teşekkürler.....

.

Kullanım kılavuzuna da baktım verdikleri anahtar normal anahtardan daha değişik galiba. Yani arkadaşların dediği gibi hem kontağı hem kapıyı açıyor.
    Herhangi bir sorun yok Ancak şu numaradan daha detaylı bilgi alabilirsin 0800 211 61 66 .. Şimdiden hayırlı olsun aracın dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: designedbyimac

digeri ile arabayi nasil acabilrisin ki?

diğer yedek anahtar, kapıyı da açar kontağı da
    yani bi sorun yok, tek eksiği uzaktan kumanda edememesi

hic usenmeden asagiya indim ve baktim..akilli anahtar sistemine o kadar alismisimki
    kapi kolu uzerindeki normal anahtar yerini bugune kadar fark etmemisim...pardon:)
  • Saolasınız arkadaşlar,
    kafamı meşgul eden önemli bi soruydu yardımlarınız için çok teşekkürler...
    Toyota!da herşey düşünülmüş,
    Auris doğru bir seçenek olacak sanırım...

.
  • quote:

Orjinalden alıntı: insaatforumu

Saolasınız arkadaşlar,
    kafamı meşgul eden önemli bi soruydu yardımlarınız için çok teşekkürler...
    Toyota!da herşey düşünülmüş,
    Auris doğru bir seçenek olacak sanırım...

.

beliyoruz
  • ben yeni kasası için para biriktirmeye başladım bile..
  • herkese merhaba,
    Uzun incelemelerden sonra Auris tamamdır..ay başında arabamı alıyorum.ancak hiç biryerde beyaz auris göremedim henüz..teslim süresi 1 ay olur dediler umurumda değil beklerim ölümüne :D

https://store.donanimhaber.com/f3/2f/dc/f32fdc329ad7949517605cdfd43e84c5.jpg

SR180 olarak bildiğim bu arabanın standart aurislerden jant dışında GÖRSEL OLARAK ne farkı vardır..bir kitmi var üstünde..bu kadar muhteşem görünen fatoğrafa aldanıp yanmayalım sonradan :)
    ben hiç bir spor aksesuar farkedemedim arka spoiler dışında ki oda gayet standart bir donanım..nedir bu arabayı bu kadar güzel gösteren

►  AURIS FAN CLUB  ◄

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microbe__ -- 2 Eylül 2008; 16:29:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: microbe__

herkese merhaba,
    Uzun incelemelerden sonra Auris tamamdır..ay başında arabamı alıyorum.ancak hiç biryerde beyaz auris göremedim henüz..teslim süresi 1 ay olur dediler umurumda değil beklerim ölümüne :D

SR180 olarak bildiğim bu arabanın standart aurislerden jant dışında GÖRSEL OLARAK ne farkı vardır..bir kitmi var üstünde..bu kadar muhteşem görünen fatoğrafa aldanıp yanmayalım sonradan :)
    ben hiç bir spor aksesuar farkedemedim arka spoiler dışında ki oda gayet standart bir donanım..nedir bu arabayı bu kadar güzel gösteren

saygılar

Selam,

İç güzelliği dışına vurmuş ondandır

Starting from January 2008, Toyota will enhance its European line-up with the addition of the the all-new Auris SR180. Just to set things clear, the SR180 is in no way a successor to the Corolla TS. The SR180 is powered 2.2-litre D-4D diesel engine that generates 175bhp and a maximum 400Nm of torque from 2,000rpm. Power is driven to the front wheels through a six-speed manual transmission. The top-notch Auris sprints from nought to 62mph (100 km/h) in 8.1 seconds, while the D-4D engine’s fuel efficiency returns an official 38.0 mpg (6.2 lt/100 km) in combined cycle driving. -Continued after the jump

The new flagship Auris also features a Toyota Motorsport lowered suspension springs and a new rear spoiler positioned atop the tailgate. Dark-tinted rear privacy glass and five-spoke 17-inch alloys add further to the style factor, while the choice of body colors includes a Pure White.

Referans:

• buradan anlaşılan arka spoiler ve 17 inch jant ki bunların hepsi mevcut..umarım 2.2 olmadığı için beyaz satmıyoruz demezler..hakikaten çok heveslendim
    bu tür kötü süprizlere de çok aşinayım hele de araba alırken :(
  • Arkadaşlar 18 litreyle 220 km. gittiğimi yazmıştım önceden.Busefer biraz daha sakin kullanımla 16 litre eurodizelle 225 km. gittim şehiriçinde.Sanırım yinede fazla tüketior değil mi nekadar şehiriçi olsada.
    Ek olarak sormak istediklerim var:
    Dizel için söylüyorum. Gaza köklediğimde araç, 3saniye sonra falan jetlenmeye başlıor.Buna sanırım turbo boşluğu denior.Bu olay tüm dizellerde aynı mı acaba?Yüksek motorlu,yüksek hp li dizellerde de aynı saniye kadar boşluk oluyor mu?Yani gaza bastın mı anında hızlanan dizeller var mı?
  • hmısıcıoğlu na
    yakıt değerlerin epey iyiymiş merak ettim aurisin Multimod mu yoksa düz vitesmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan.kafsinkaf

Arkadaşlar 18 litreyle 220 km. gittiğimi yazmıştım önceden.Busefer biraz daha sakin kullanımla 16 litre eurodizelle 225 km. gittim şehiriçinde.Sanırım yinede fazla tüketior değil mi nekadar şehiriçi olsada.
    Ek olarak sormak istediklerim var:
    Dizel için söylüyorum. Gaza köklediğimde araç, 3saniye sonra falan jetlenmeye başlıor.Buna sanırım turbo boşluğu denior.Bu olay tüm dizellerde aynı mı acaba?Yüksek motorlu,yüksek hp li dizellerde de aynı saniye kadar boşluk oluyor mu?Yani gaza bastın mı anında hızlanan dizeller var mı?

sizin dediğiniz geçikme kalkışlarda olur normal bişey.turbo devreye girince toplar kendini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: microbe__

buradan anlaşılan arka spoiler ve 17 inch jant ki bunların hepsi mevcut..umarım 2.2 olmadığı için beyaz satmıyoruz demezler..hakikaten çok heveslendim
    bu tür kötü süprizlere de çok aşinayım hele de araba alırken :(

Ben beyaz auris görmüştüm maslak sanayide resimdeki kadar ilgi cekmiyor..Bende beyazı beklerim demiştim ama sonra dayanamadım
  • Arkadaşlar boya koruma işlemi boyaya bi zarar veriyormu? belli başlı firmalar varmı tavsiye edebileceğiniz?
  • arkadaşlar ben daha önce otomatik toyota kulanıyordum sonra auris aldım açıksası fazla alışamadım
    1- yokuşlarda araba geri kaçıyor
    2- yine yokuşta eğer durursan araba kendini zor topluyor
    3- vites geçimleri sırasında belli olan bir kasılma yaşanıyor
    kısacası pek memnun değilim
    model :2007 1.6 comfort M/M
  • quote:

Orjinalden alıntı: aa1

arkadaşlar ben daha önce otomatik toyota kulanıyordum sonra auris aldım açıksası fazla alışamadım
    1- yokuşlarda araba geri kaçıyor
    2- yine yokuşta eğer durursan araba kendini zor topluyor
    3- vites geçimleri sırasında belli olan bir kasılma yaşanıyor
    kısacası pek memnun değilim
    model :2007 1.6 comfort M/M

1- Bu hill holder olmamasından kaynaklı el freniyle kalkabilirsiniz ayağınız alışana kadar
    2- Bende 1.6 MM kullanıyorum ancak benimkindede beygirin çok olmasından yokuşta kalkışta resmen arkasını sallıyor Size tavsiyem dik yokuşlarda spor vitese alın..
    3- 1. ve 2. vites arasındaki geçişlerde hissedersiniz daha çok bunu da ayağınızı hafifçe gazdan çekerseniz halledersiniz vites değişimi sırasında.. Eğer yakıt biraz daha önemsizse sizin için spor viteste kullandığınızda bu geçişi çok daha az hissedersiniz..
    Yinede memnun değilseniz klasik otomatik şanzımana geçmenizi öneririm. Yeni nesil bu sınıf araçlarda bu tip şanzımanların hepsinde bu yaşadıklarınızı aşşağı yukarı aynı derecede yaşarsınız çünkü..
    @deniz
    Bu arada boya korumanın boyaya herhangi bir zararı yoktur tam tersine çok faydası vardı.. Ancak işinin ehli insanlar yaparsa çok daha iyi olur
    Tavsiyem ziebart ya da sonax dır.. İkiside başarılılar bu konuda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 5 Eylül 2008; 19:11:19 >

• Ben geçen sene Ziabartdan boya ve kaput koruyucu yaptırdım.Çok pahalı bir şey değildi tabi ama pişman oldum yaptırdığıma.
    Örnek:Duvara yakın mesafede park yapmıştım,aracın kapısını unutarak iyice açtığımda kapı duvara çarptı.Hem hafif bir ezik oldu hem de boyası çıktı.Bana kalırsa faydası bu konuda devreye girmeliydi...Kaput koruyucusunda kesinlikle fırça kullanılmamasına rağmen,hava püskürtmeli suyla yıkanmasına rağmen kaputta , koruyucu film kabardı.Yani koruma adı altındaki uygulamalardan yarar değil zarar gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.