Şimdi Ara

auris- jetta takas fikirlerinizi alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2008 otomatik dizel auris mi 2010 jetta comfortline otomatik dizel ile takas dusunuyorum.
    Uzerine 14 ile 17 arasinda fark istiyorlar.
    Sormak istedigim 2010 jetta larin otomatik dizelleri nasildir. Auris degistirmeme degermi ?
    Aurislerin oto. Dizeleri ortada cabuk isiniyor falan filan.
    2010 jetta alsam garanti uzatma falan oluyormu.
    Dsg şanzıman cabuk bozuluyormu. Nasildir.
    Araştıriyorum ama net bir sonus bulamadim birde sizlere sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMIKRON -- 2 Temmuz 2013; 22:00:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• JETTA YERİNE AVENSİS NEDEN BAKMIYORSUN.
    HA AMAÇ OTOMATİK VE DİZEL OLMASI GEREKİYORSA DÜŞÜNÜLEBİLİR AMA JETTA 1.5 AURİS EDİYOR MU ÖNCE BUNU SORUN KENDİNİZE ??? 34000 SİZİN ARAÇ OLSA 50000 JETTA OLUYOR. JETTA = 1.5 AURİS. BANA PEK MANTIKLI GÖRÜNMÜYOR.
    İLK TAVSİYEM GİBİ 2010 JETTA YERİNEDE 2011 AVENSİS ÇOK RAHAT ALABİLİRSİN.BELKİ 1.8 CVT AVENSİS BİLE. LPG İLEDE MUAZZAM EKONOMİ YAPABİLİRSİN.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-model-toyota-avensis-1.8-elegance-otomatik-124227407/detay
    DAHA 22000KM DE SIFIR SAYILABİLECEK BİR AVENSİS ÖRNEĞİ VERİYORUM. 1.8 147 HP. BENCE AVENSİSE EN İDEAL MOTOR.(ŞEHİR İÇİ 8.6) LİTRE YAKIT TÜKETİMİ.GÜCÜNE GÖRE OLDUKÇA İDEAL. ÜSTELİK KENDİNİ KANITLAMIŞ CVT ŞANZIMANA SAHİP. VİTEŞ GEÇİŞİ HİSSEDİLMEZ.PERFORMANSTAN ÇALMAZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtı_ts

JETTA YERİNE AVENSİS NEDEN BAKMIYORSUN.
    HA AMAÇ OTOMATİK VE DİZEL OLMASI GEREKİYORSA DÜŞÜNÜLEBİLİR AMA JETTA 1.5 AURİS EDİYOR MU ÖNCE BUNU SORUN KENDİNİZE ??? 34000 SİZİN ARAÇ OLSA 50000 JETTA OLUYOR. JETTA = 1.5 AURİS. BANA PEK MANTIKLI GÖRÜNMÜYOR.
    İLK TAVSİYEM GİBİ 2010 JETTA YERİNEDE 2011 AVENSİS ÇOK RAHAT ALABİLİRSİN.BELKİ 1.8 CVT AVENSİS BİLE. LPG İLEDE MUAZZAM EKONOMİ YAPABİLİRSİN.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-model-toyota-avensis-1.8-elegance-otomatik-124227407/detay
    DAHA 22000KM DE SIFIR SAYILABİLECEK BİR AVENSİS ÖRNEĞİ VERİYORUM. 1.8 147 HP. BENCE AVENSİSE EN İDEAL MOTOR.(ŞEHİR İÇİ 8.6) LİTRE YAKIT TÜKETİMİ.GÜCÜNE GÖRE OLDUKÇA İDEAL. ÜSTELİK KENDİNİ KANITLAMIŞ CVT ŞANZIMANA SAHİP. VİTEŞ GEÇİŞİ HİSSEDİLMEZ.PERFORMANSTAN ÇALMAZ.

Otomatik dizel istiyorum
    Lpg istemiyorum acikcasi
    Avensis otomatik dizeli olsa hic dusunmeden alirim.
    Sol ayagimda sorun oldugu icin manuel vites de cok agri yapiyor birde cok yol yapiyorum.
    Onun icin oto. Dizel sart
    Cok arac baktim karar veremedim.
    3008 - 508 -jetta
    Iclerinde jetta mantikli geldi ama dsg den emin olamadim iste.
    Benim arac 33000 ile 34000 arasi
    Jetta lar 47 basliyor 52 kadar gidiyor.
    Cok kararsiz kaldim. Hiz tutkum yoj tek derdim konfor ve guvenlik (2 yasinda ufaklik da var) :)

• Allah bağışlasın. benimde 1 hafta önce ilki oldu. ;) çok hız merakınız yoksa auristende bir şikayetiniz yoksa bence boş yere 17-18000 civarı vermeyin. sonuçta iki araçta aynı güçte ve ortalama yakıtları olarak 100km de 0.5 litre ya farkeder ya farketmez. aracınız bence gayet kaliteli sağlam ve ekonomik bir motora sahip. bence araçtan soğuyacak bir olayla karşılaşmadıysanız binin. bizde de 13 yıldır kullandığımız 1.6 2001 vvt-i corolla var. hiçbir sorunu yok çok şükür.(lsstik sesi dışında tabi :DDD) ben neden gerek yok dedim asla corolla kullanıyorum diye değil. jetta elbetteki aurise göre bir iki artısı olan bir araç. ama 17000 dediğiniz tam yarım auris ediyor. ikiside c segment alt orta sınıf araçlar birbirinden fazla fiyat farkıyla alınıp satılmamalı. ha desenizki 7-8 milyar fark vardı. o zaman 8 milyar farkın 5 milyarını daha yeni oluşuna(2010model jetta) 3 milyarıda daha geniş iç hacim ve bagaj hacmine sayıp verebilirdiniz.mantıklı olabilirdi. ben 8 dedim hadi max siz diyin 10 bin tl. bence daha yukarısı için vereceğiniz paraları d segmenti araçlar hakeder.(her ne kadar fransız sevmesemde ;) c5 dizel bile düşünülebilir o paralara 2.el hem kasası hemde 112 hp lik dizeliyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtı_ts -- 2 Temmuz 2013; 22:46:02 >

• Ben olsam değişmem.
  • Ooo ne guzel Allah basislasin cok bir duygu :)
    Valla bagaj olayi ve trafikde şanzıman uyari beni deli ediyor. Bagaji cok kucuk bebek arabasini koydukmu bagaj bitiyor.
    aslında yakit olarak cok memnunum ortalama bir depoyla 800 km yol yapiyorum ama 3 yildir kullaniyorum.
    Peki 508 otomatik dizel hakkinda durum nedir.
    Fransiz arabalarini bende sevmiyorum ama oto. Dizel olunca seçenek cok azaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OMIKRON

Slm millet
    2008 otomatik dizel auris mi 2010 jetta comfortline otomatik dizel ile takas dusunuyorum.
    Sormak istedigim 2010 jetta larin otomatik dizelleri nasildir. Auris degistirmeme degermi ?

Garanti uzatma olsa bile bunun adı garanti değil,şanzıman patladığında faturanın yarısının işçilikle beraber size kilitlenmesi.
    DSG patlak bir şanzıman,ve patladığında ocağınıza incir ağacı dikecek,ve sorunu tam anlamıyla hallolmayacak bir şanzıman(vw nin kendi açıklaması===> şanzımanımız sorunlu)
    jetta son derece kalitesiz bir araç,hiç gereği yok yani.
    Bulaşmayın.
    Eğer çok sedan sevdasındaysanız corolla alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: OMIKRON

Slm millet

Garanti uzatma olsa bile bunun adı garanti değil,şanzıman patladığında faturanın yarısının işçilikle beraber size kilitlenmesi.
    DSG patlak bir şanzıman,ve patladığında ocağınıza incir ağacı dikecek,ve sorunu tam anlamıyla hallolmayacak bir şanzıman(vw nin kendi açıklaması===> şanzımanımız sorunlu)
    jetta son derece kalitesiz bir araç,hiç gereği yok yani.
    Bulaşmayın.
    Eğer çok sedan sevdasındaysanız corolla alın.

Eyvallah hocam o zaman yeni corallayi bekleyelim yeni kasasıni guzel duruyor.

• 508 de düşünülebilir. ben c5 dedim siz 508 incelemişsiniz. testlerde hep içinin konsolun kalitesinden bahsediliyordu hiç binmedim. o yüzden tam net bişe dyemeceğim.ama tipi oturaklılığı gayet hoş.
    http://www.arabam.com/Test/Peugeot-508-16-e-HDi-Allure-Auto6R/Detay-295151
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.