Şimdi Ara

Auris mi, yoksa 308 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
8.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi dergide okumustum, iki aracında (+) ve (-) leri:

Toyota Auris:

(+) = Sürüs hissi, oturma pozisyonu...
    (-) = Multimode sanzıman sarsıntısı..

Peugeot 308 :

(+) = Malzeme, iscilik, görünüm..
    (-) = Uzun ve pahalı opsiyonlar...

Ben alcak olsam 308 tercih ederdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuklasaN

Bi dergide okumustum, iki aracında (+) ve (-) leri:

Toyota Auris:

Peugeot 308 :

Ben alcak olsam 308 tercih ederdim...

Zamanında (-) = Multimode sanzıman sarsıntısı için dikkatleri çektiğimde beni yalancılıkla suçlayanlar şimdi nerede acaba

Güzel olmuş demekki bizde olmuşuz test ede ede
  • görüntü açısından 308
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Mercedes alınır ... nedir yahu bu yanlı testlerden çektiğimiz

sayin over and under bunu demissin 1 saat once sonra gelip burda auris hakkinda bir derginin soyledigini kanit olarak gosteriyorsun. Isine gelince testler yanli isine gelince kanit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 2 Haziran 2008; 18:12:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventodemis

quote:

sayin over and under bunu demissin 1 saat once sonra gelip burda auris hakkinda bir derginin soyledigini kanit olarak gosteriyorsun. Isine gelince testler yanli isine gelince kanit..

onu mecaz olarak söylediğimi anlayacak arkadaşlara söylemiştim zaten

ve anlayan anladı ...

zira o topik daha öncede açıldı ve ben orada audiyi destklemiştim

hatta o topikte audiyi yerden yere vuranlar bu topikte bak aynı audiye alkış tutar olmuşlar

ben bunun dışında her zaman testlerin yanındayım ...

diğer yandan aurisi test ettiğim zamanda ben vites geçişlerini beğenmediğimi belirtmiştim

şimdi testlerde de benim dediklerim çıkmaya başlamış ona sevindim

hepsi bu

buyrun aynı şeyi 6 mart 2008'de demişim

http://resim.donanimhaber.com/m_21649354/mpage_1/key_auris%2Cvites//tm.htm#21662664

6 Mart 2008; 14:52:38

Golfun dsg sanzimani tek kelmiyle harika ve sarsintisiz calisir auriste bu maalesef gecerli degil vites degistirirken belirgin gecikme ve sarsma soz konusu

Saygılar Sevgiler

• quote:

quote:

quote:

ve anlayan anladı ...

hatta o topikte audiyi yerden yere vuranlar bu topikte bak aynı audiye alkış tutar olmuşlar

diğer yandan aurisi test ettiğim zamanda ben vites geçişlerini beğenmediğimi belirtmiştim

hepsi bu

http://resim.donanimhaber.com/m_21649354/mpage_1/key_auris%2Cvites//tm.htm#21662664

Golfun dsg sanzimani tek kelmiyle harika ve sarsintisiz calisir auriste bu maalesef gecerli degil vites degistirirken belirgin gecikme ve sarsma soz konusu

Saygılar Sevgiler

Vites gecisleri dsg sanzimana gore sarsintili olabilir. DSG sanziman cok basarili bir sanziman. Ancak mmt de vites gecislerini daha az sarsintili hale getirmek mumkun. ancak o sanzimana sahip golf fiyatina passat alinabiliyorken gidip golf almam. Emin olun toyota da veya opelde de o teknoloji mevcuttur. Ancak bu sinifta araclara o kadar fiyat farkli o sanzimani koymak bence cok akillica degil Opel ve toyotada boyle dusunuyor olmali bence. DSG sanzimanli golf mu alirsin sen o parayi verip yoksa bir ust sinif arac mi alirsin.. Eminim sende ust sinifi secersin

• Ben olsam her nekadar fransızların bayağı bir kahrını çekmiş olsam da gene de 308 i tercih ederdim hem dizeli olsun hem benzinlisi olsun. Tamam peugeot belki daha dayanıksızdır ama izlenimlerim aurisin de çok büyük farkının olmayacağı.

Bu önsezimi destekleyen bir kaç veri de var elimde.
    Aşağıda ADAC'ın yaptığı araştırma 2007 yılında ait olduğu model yıllarına göre araçları çıkardıkları arıza istatistiği görüldüğü gibi corolla /aurisin arıza oranı diğer araçlara göre çok da düşük sayılmaz hatta daha düşük bir sürü araç var.

Auris mi, yoksa 308 mi?

Bunun yanında en büyük avantaj 308 in içi genişliği ve dizaynı gayet ferah bir ortam sağlıyor ki çocuklu ailelerde bu çok önem kazanıyor, benim için belki çok önemi olmaz ama sıkıcı kasvetli bir aracın içinde çocuklar çok çabuk sıkılıyor, sonra da yolculuğu ebeveynlerine zindan ediyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ve anlayan anladı ...

hepsi bu

Saygılar Sevgiler

Vites gecisleri dsg sanzimana gore sarsintili olabilir. DSG sanziman cok basarili bir sanziman. Ancak mmt de vites gecislerini daha az sarsintili hale getirmek mumkun. ancak o sanzimana sahip golf fiyatina passat alinabiliyorken gidip golf almam. Emin olun toyota da veya opelde de o teknoloji mevcuttur. Ancak bu sinifta araclara o kadar fiyat farkli o sanzimani koymak bence cok akillica degil Opel ve toyotada boyle dusunuyor olmali bence. DSG sanzimanli golf mu alirsin sen o parayi verip yoksa bir ust sinif arac mi alirsin.. Eminim sende ust sinifi secersin

O testte dsg'ye göre demiyor ama dikkat edersen dsg'ye göre lafını eden benim

Testteki arkadaş genel olarak söylemiş

Dsg şanzımanın sınıfı diye birşey de söz konusu olamaz ve bu ve geliştirilmiş versiyonları ileride her araçta yer alacaktır

Düz otomatik şanzımanlar manuele oranla performans kaybı yaşatırken dsg şanzıman tam aksine 0.2sn gibi 0-100 hızlanmada ciddi kazanım sağlamaktadır

Sevgili levent zaten passat - golf çok farklı araçlar ve tamamen alacak kişinin zevkine kalmış ancak sana golf gti dsg test etmeni şiddetle tavsiye ederim

Sonra diyeceksin ki ... bu vitesler ne zaman değişiyor ben farkında bile değilim

• Auris konusunda katılamııcam ama 308 için her iki yoruma da harfi harfine katılıyorum…

quote:

Orjinalden alıntı: CuklasaN

Bi dergide okumustum, iki aracında (+) ve (-) leri:

Toyota Auris:

Peugeot 308 :

• Bu hafta araba dergilerinden birisi iki aracın dizel otomatiklerini karşılaştırmış ve 308 kazanmış.Bunun en büyük sebeplerinden biri olarak da Toyota'nın daha küçük ve güçsüz bir motoru 308 den daha pahalıya satması ayrıca 308 de esp ve yokuş destek sistemi standartmış sanırım. Fakat bütün bunlara rağmen ben yıllardır sorun yaşamadan kullandığım Toyota'yı tercih ederdim.Yağını suyunu koy tamamdır
  • kusura bakmayında dsg teknolojisi ne opelde ne toyotada var ne easytronic ne mmt dsg nin yanından bile gecemez
    hele easytronic tam bir baş belası benim eski arkadaşım cok cekti ondan
  • peugeot 308 in otomatik versiyonu gerçekten başarılı ama yukarda da yazdığım gibi bu araç bana konforlu gelmedi.hadi diyelim ben yanıldım ama şunu açıkca diyim süspansiyon konforu auris kadar olmaz bence.ikiside arkalarda bağımsız süspansiyon kullanmıyor ama auris daha başarılı konfor konusunda.yol tutuşları hakkında yorum yapamıyacağım.
  • dizel ve hb bir araç alınacaksa bence makyajlı focus hb
    metalik mavi

benzinlide honda cıvıc 1.6 125hp beyaz
    golf veyahut jetta 1.4tsi 122hp beyaz (side)

yılda 15bin km yapsaydım
    benzinli bir araç alırdım
    benim görüşlerim tabiiki
    hayırlısı olsun
  • Fransızdan uzak duralım, aurise bir başka seçenek sunalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Fransızdan uzak duralım, aurise bir başka seçenek sunalım...

efsane geri döndü...
    usta senin yazıları okurken gülme krizine giriyorum,bütün sinirim stresim geçiyor ya...

hmmm demek aurise başka bir seçenek sunalım:D
    Troy senin şu Ziya Gökalpli fransız şiiri nasıldı ya hocam.?süper bir dörtlüktü...
  • illede 2 si olacaksa auris alırdım
    d4 başarılı ve ekonomik motor

ilgili bilgili kişiler dedi
  • Hatırlatalım...Fransız sevenlere;

Bed-asla necabet mi verir hiç üniforma
    Zerduz palan ursan eşşek yine eşşektir
  • quote:

Hatırlatalım...Fransız sevenlere;

Hocam büyüksün ya:)
    Arayı bu kadar uzatma ya hocam.
    Forum sensiz renksiz geliyor vallahi:)
  • quote:

Hoşgeldinnn
  • quote:

fransızdan olabildiğince uzak duralım hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.