Şimdi Ara

Auris neden satmıyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

15 yıldan beri aynı pancar motorunu kullandığı için olabilir mi?

Rampalarda 1.6 benzinli gibi giden dizeli kim ne yapsın.

Benzinli motoru ise tüp takılmazsa ocağa incir ağacı dikecek cinsten. Arkadaşımda 1.6 otomatiği var 10-11 litre benzin yakıyordu, tüpte ise 12 civarı yakıyor. Ş.dışı 130-140 şehir içi normal kullanım.

yahur atmayın 11-12 litre yakıyor diye. üşenmem gider arabaya yol bılgısayarından çeker gelirim foto

Şehirçi 15 uzun yolda da 20 litre yakıyor hoca.

Ocak söndürür

E15 kasa 2007 corolla sahibiyim. motor Dual vvti 1.6 benzinli, m/m otomatik vites... LPG'siz kullanıyorum aracı. Şehiriçi 15 yakıyorsanız bir sorun var aracınızda ben 8 lt/100 km yakıyordum kışın şimdi yaz lastiği ile 7 lt/100 km görürüm artık. Çok gazlarsam 10 falan olur anca şehirdışı gazlasanızda en fazla 10 olur... şehirdışı 20 yakan 1.6 standart corolla da bir sorun vardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pazarlama denen şeyin okullarda öğretilmesi, ayrı bölümlerinin bile olması, şirketlerde bu departmanlar olması ve çalışan kişilerin iyi maaşlar alması özenle seçilmesi vs nedenleri de bunlar işte

bu ülkede fiyat performansa bakılmaz, hadi araba gibi teknik bir konuyu geçtim yanlış anlaşılmasın amaç siyaset değil ya da belli bir taraftan olmak değil ama insanımızın azımsanamayacak bir kısmı oyunu mahallesine asılan parti bayrağının çokluğuna göre veriyor, böyle bir ülkede arabanı satacaksan milletin ağzına kadar sokacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

15 yıldan beri aynı pancar motorunu kullandığı için olabilir mi?

Rampalarda 1.6 benzinli gibi giden dizeli kim ne yapsın.

Benzinli motoru ise tüp takılmazsa ocağa incir ağacı dikecek cinsten. Arkadaşımda 1.6 otomatiği var 10-11 litre benzin yakıyordu, tüpte ise 12 civarı yakıyor. Ş.dışı 130-140 şehir içi normal kullanım.

yahur atmayın 11-12 litre yakıyor diye. üşenmem gider arabaya yol bılgısayarından çeker gelirim foto

Şehirçi 15 uzun yolda da 20 litre yakıyor hoca.

Ocak söndürür

E15 kasa 2007 corolla sahibiyim. motor Dual vvti 1.6 benzinli, m/m otomatik vites... LPG'siz kullanıyorum aracı. Şehiriçi 15 yakıyorsanız bir sorun var aracınızda ben 8 lt/100 km yakıyordum kışın şimdi yaz lastiği ile 7 lt/100 km görürüm artık. Çok gazlarsam 10 falan olur anca şehirdışı gazlasanızda en fazla 10 olur... şehirdışı 20 yakan 1.6 standart corolla da bir sorun vardır...

Otomobil genelde kesinlikle ironiyi anlama sorunu var

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın aracında sorun olmasında biz gene ironiyi anlamayalım bir şey olmaz...

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Ben bu hissi corollada yaşadım :D orta konsoldaki ekrana bakınca led tv ye yandan bakarsın ya aynı o şekil görünüyordu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Kusura bakma ama muhaha zuhahalarınla konu dışında takılması gereken kişi sensin. Ben de arkadaşa katılıyorum, artık premium markalar haricindeki arabalarda çok büyük farklar yok.

Evet,simdi de Paul Klee yi inceliyoruz.

Sistem ve tercihler kisminda Toyota yi gormekteyiz.

Anlasilan o ki,bu yukardaki arkadasa hak verip onu savunmasi Toyota marka bir aracin elestirilmesine daha fazla dayanamayip,yeter artik,butun araclar ayni,hepsi kotu yolunu secerek Auris i ve Toyota yi kurtarmaya calisiyor,cunku araci elestiren sayisi gittikce fazlalasti,artik konu Auris ten cikip Toyota nin butunune sicrayacak diye korkmakta

Toyota ve Japon fanboyu olduguna dair kucuk bir ornek

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101936610&p=1#101936610

Dikatinizi cekerim,tanitim tadinda bir baslik

İkinci olarak konu disi tavsiyesi icin tesekkur ederim Paul Klee.Sen tecrubelisin sanirim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49023581&p=1#49023581

Kuzeninin albumu ne alemde?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46886063&p=1#46886063

Bu konuyu ise muzik bolumune acmaliydin,yeri yanlis olmus,

Hayirli aksamlar.

Forumda insanlarla dalga geçer gibi konuşmaya bilgi paylaşımı mı diyorsun?
    senin bilgin ne kadar da bu kadar ukala konuşuyorsun?

İsteyen istediği yorumu artılar veya eksiler katılır katılmaz seni zerre kadar ilgilendirmiyor bence.

klavye üzerinden her bulduğun konuya çıkıntı yorumlar yazarak dikkat çekmeye çalışan bir tipsin sanırım. Ben paul ve brv arkadaşın mesajını artıladım noldu yani? bilgisiz mi oldum?

İstersen karşıma çıl bilgi manyağı yapayım seni klavye ve google mücahiti..
    5 yıl otomotiv okudum 10 yıl bir fiil otomotiv sektöründe çalışıyorum senin söylemine göre arkadaşlara artı verdim ya bilgisiz cahil oldum 2 dakkada.

sen hayatında micrometre ile krank mili muylusu ölçümü yaptınmı. 8 silindir ateşleme sırası ezberledin mi? CVT kasnağı söktün mü? A/T transaks güneş dişli grubu gördün mü? sen hiç bir araçta arıza teşhisi yaptın mı?? ya da OCV kontrol valfi neye benziyor gördümü?
    Beğenmediğin auris in valvematic kontrol ünitesi nasıl çalışır neye benzer ne gibi avantajı vardır görevi nedir?

samimi olarak söyle? bilgin var mı bu konularda?

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam benim şehir içinde plaka okutma muhabbetim, aracın atik olması üzerineydi. Ki siz de bu durumu teyit etmişsiniz.

14.8 saniye olması şahsen benim için pek de problem değil. Dolayısıyla atı alanın üsküdar'ı geçmesi de mühim değil, sonuçta yarış yapmıyoruz.

90 beygir konusu tartışılır.

Ben eski kasa Auris'i de yeni kasa Auris'i de kullandım. Kullandırdım. Yarı otomatik şanzımanın konforsuzluğu dışında pek bir olumsuz yanını göremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Vallahi hocam benim şehir içinde plaka okutma muhabbetim, aracın atik olması üzerineydi. Ki siz de bu durumu teyit etmişsiniz.

14.8 saniye olması şahsen benim için pek de problem değil. Dolayısıyla atı alanın üsküdar'ı geçmesi de mühim değil, sonuçta yarış yapmıyoruz.

90 beygir konusu tartışılır.

Ben eski kasa Auris'i de yeni kasa Auris'i de kullandım. Kullandırdım. Yarı otomatik şanzımanın konforsuzluğu dışında pek bir olumsuz yanını göremedim.

Bazı insanlar için hızlanma değerinin pek bir önemi yoktur gayet normal karşılıyorum bu durumu, sonuçta yarış yapılmıyor dediğiniz gibi

90 beygir araca az geliyor, dediğim gibi 112 beygirlik 1.6 dizel makyajla beraber gelecekse gayet yerinde olur.

Yeni Auris'e binmiştim ama kullanmamıştım, araç gayet güzel, ön konsolun dik olması bence o kadar büyük bir sorun değil, kalitesi de iyi. Aracın en olumsuz yanı 1.4 dizel motoru, 1.6 132lik motoru gayet iyi, 132 bg, şuanda satılan 1.6 atmosferiklerin en güçlüsü, lpg uyumu da var, e daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

aurisin tamponunu ilk gördüğümde bu kadar biçimsiz, adi, acaba hangi sanayide çıraklara yaptırmışlar? hyundai matrixden hallice, iğrenç, hb sembol bozması vs vb. düşüncelerle kısa bir şok geçirmiştim. yani şu aracı golf'le kıyaslamak çok yazık olmuş.

anca bu kadar abartilabilirdi

• 70 Milyar değer mi o araca. Mercedes,BMW ve Audi dışında bir arabaya 80 bin ve üzeri para verenleri anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: isomania

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Kusura bakma ama muhaha zuhahalarınla konu dışında takılması gereken kişi sensin. Ben de arkadaşa katılıyorum, artık premium markalar haricindeki arabalarda çok büyük farklar yok.

Evet,simdi de Paul Klee yi inceliyoruz.

Sistem ve tercihler kisminda Toyota yi gormekteyiz.

Anlasilan o ki,bu yukardaki arkadasa hak verip onu savunmasi Toyota marka bir aracin elestirilmesine daha fazla dayanamayip,yeter artik,butun araclar ayni,hepsi kotu yolunu secerek Auris i ve Toyota yi kurtarmaya calisiyor,cunku araci elestiren sayisi gittikce fazlalasti,artik konu Auris ten cikip Toyota nin butunune sicrayacak diye korkmakta

Toyota ve Japon fanboyu olduguna dair kucuk bir ornek

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101936610&p=1#101936610

Dikatinizi cekerim,tanitim tadinda bir baslik

İkinci olarak konu disi tavsiyesi icin tesekkur ederim Paul Klee.Sen tecrubelisin sanirim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49023581&p=1#49023581

Kuzeninin albumu ne alemde?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46886063&p=1#46886063

Bu konuyu ise muzik bolumune acmaliydin,yeri yanlis olmus,

Hayirli aksamlar.

Forumda insanlarla dalga geçer gibi konuşmaya bilgi paylaşımı mı diyorsun?
    senin bilgin ne kadar da bu kadar ukala konuşuyorsun?

İsteyen istediği yorumu artılar veya eksiler katılır katılmaz seni zerre kadar ilgilendirmiyor bence.

klavye üzerinden her bulduğun konuya çıkıntı yorumlar yazarak dikkat çekmeye çalışan bir tipsin sanırım. Ben paul ve brv arkadaşın mesajını artıladım noldu yani? bilgisiz mi oldum?

İstersen karşıma çıl bilgi manyağı yapayım seni klavye ve google mücahiti..
    5 yıl otomotiv okudum 10 yıl bir fiil otomotiv sektöründe çalışıyorum senin söylemine göre arkadaşlara artı verdim ya bilgisiz cahil oldum 2 dakkada.

sen hayatında micrometre ile krank mili muylusu ölçümü yaptınmı. 8 silindir ateşleme sırası ezberledin mi? CVT kasnağı söktün mü? A/T transaks güneş dişli grubu gördün mü? sen hiç bir araçta arıza teşhisi yaptın mı?? ya da OCV kontrol valfi neye benziyor gördümü?
    Beğenmediğin auris in valvematic kontrol ünitesi nasıl çalışır neye benzer ne gibi avantajı vardır görevi nedir?

samimi olarak söyle? bilgin var mı bu konularda?

Emin ol o mesaji yazandan da artilayan da daha bilgiyim.

5 yil otomotiv okuyup,10 yil calismissin.

O mesaji artilayan biri,ki bu durumda senin ustunden gidelim;5 yil okudugun hic bir halti anlamamissin,10 yil boyunca da bosa calismissin

O mesaji artilayan biri,isterse 100 yil okusun,zir cahilden farksizdir gozumde

Konya ya gel,beklerim.Kim kimi "bilgi"manyagi yapacak gorursun.Biletini ayarla gel,hava alanindan seni ben alayim,bir guzel yediririm,icirim sana,sonra ugurlarim

Madem oyle,10 yillik otomotiv tecrubene ragmen,neden yukaridaki BRV35 in yazdigi sacma mesaji artiladigina bakalim

Bu konu vw liderligi ele geciriyor

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104835316

Belki editlersin diye mesajinin aslini suraya koyayim

"ereyi görmeden paçayı sıvamış bazıları adamlar lider yaptılar wag ı.

Hele bi durun yıl sonu olsun. Ama almanlar kurnaz 3 kagitcinin önde gidenidir. Şimdiden piyasaya lider olduk diye ayar çekiyorlar.

Allah göstermesin almanlarda bırak mal almayı denize dussem onlar tarafından kurtarilmak istemem.

Dünyanın en iyi arabasını uretseler zirnik vermem gider 2 kuruş daha fazla verir japon veya kore aracı alırım. "

Evet,uzakdogu hayranligi had safhada,tamamen mantigini yitirmis birinin soyleyebilecegi turden seyler

Ha keza profiline baktigimizda gordugumuz bir diger unsur ise otomobil tercihi Toyota yazmasi

Evet,neden artiladigin ortaya cikti.Elestirilerin fazlaligi nedeniyle,butun araclar esittir,ustunluk yoktur fikrini onaylamak isine geldi,o hayrani oldugun markalardan birinin aracinin ezilmesine gonlun razi gelmedi.

Eger gercekten otomotiv sektorunde olsaydin,BRV35 in yazdigi mantiksiz mesaja arti vermeyi birak,benden once senin itiraz etmis olan gerekirdi.

İsin ozu,uzakdogu fanboyusun(yukarda yazdigin mesaji verdim)ve bu yuzden arti vermissin.

Otomotiv sektorunun gercekten icinde olmalin ihtimalin sifir.Eger gercekten o sektordeysen bir an once ayril.Sana hicbir sey katmamis cunku,o mesaji artiladigina gore.

Dost tavsiyesi.

Senin belki de basyapit olabilecek cumlenle veda edeyim sana

"Dünyanın en iyi arabasını uretseler zirnik vermem gider 2 kuruş daha fazla verir japon veya kore aracı alırım"dedi isomania.Sesi aksediyor ve her seferinde daha da guclenerek adeta sonsuzluga yayiliyordu.

Fakat etrafindaki otomotivci arkadaslari sessizce uzaklastilar,birer birer golgerin icinde belli belirsiz siluetlere donustuler.Bu da ne demekti simdi?Niye boyle olmustu?

Kan ter icinde uyandi.Sadece bir kabustu.Derin bir nefes aldi,kahvaltisini yapti.Cikarken odasindaki sayisiz uzakdogu markasinin posterlerine birer buse kondurmadan edemedi.Asagi indi.

Okul servisi yine gec kalmisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• toyota ve dizel yan yana geldiği zaman rakiplerine göre vasat kalıyor.
    benzinlide dünya lideri olan toyota'nın dizelde atılım yapamaması garip.
    üstelik tasarım olarakta genç kitleye hitap etmiyor olması var.
  • Toyota Arap ve ABD pazarına yönelik araçlar üretiyor. Bu yüzden dizel motoru pek önemsemiyor. Arge yatırımlarına baktığımızda zaten hibrit motorlu, ve hidrojen yakıtlı araçlara odaklanmış olduğunu görüyoruz. Ki benim gözümde önemli bir atılımdır. Toyota Mirai konusunu açtım evet, zira araç çevreye hiçbir zehirli gaz salmıyor, sadece su buharı salıyor. Evrende en fazla miktarda bulunan elementin hidrojen olduğunu ve Mirai'nin yüzde yüz çevreci bir araç olduğunu düşünürsek, ben kendi açımdan böyle bir arge yatırımına haddinden fazla saygı duyarım. Bu fanboyluk değildir, benim dünya görüşüme uygun olduğu için çevreci yatırımları sonuna kadar destekliyorum.

• Bakıyorumda konuşmaya Almanya'dan vw mühendisleri katılmış her araç konusunda olduğu gibi
  • Forumu okuyan dünyaya yeni inmiş bir uzaylı , kolaylıkla çok yakında 3.dünya savaşının otomobil üretimi nedeni ile Japon-Güney Kore bloğu ile Almanya ve müttefikleri Çekoslovakya-İspanya arasında çıkacağı ve Türkiye bu savaşta resmen yer almasa dahi fanatik Alman ve Japon yanlısı Türk'ler arasında önce hakaret ,sonra darp ve bilahare de karşılıklı cinayete varacak ölçüde bir iç savaş yaşanacağı kanaatine kapılabilir.
  • beğeni kişiye göre değişir. saygı duyarım. ancak ilk çıktığında içine oturunca tiksinmiştim. ön konsol sanki suratımıza yumruk atıyordu. 90 beygir dizel facia.

zaten öyle olmasa o fiyat 90ı da geçerdi.
  • vitesi yüzünden. multimode rezalet ve sorunlu bir sistem. tamam dsg'de sorunlu bir sistem ama en azından konforlu vites geçişleri. bende corolla varken, motor yokuş gördüğünde abuk sabuk bağırıyordu sebebi multimode sistemin vitesi yükseltmemesi/düşürmemesiydi.
  • Bur arkadasim dizel otomatik cam tavanli modelini 65e aldi, bence bu fiyata c segmenti baska arac yok, keske kaputun altinda 100-120 bglik bir makine olsaydi.

• Alt sürtme olayı gerçek bagajında bi şey varmıydı bilmiyorum ama 2 kişiydik arabada sette sürttü büyük setlerdendi ama set

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

tuvnera yüzünden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.