Şimdi Ara

Auris neden satmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

15 yıldan beri aynı pancar motorunu kullandığı için olabilir mi?

Rampalarda 1.6 benzinli gibi giden dizeli kim ne yapsın.

Benzinli motoru ise tüp takılmazsa ocağa incir ağacı dikecek cinsten. Arkadaşımda 1.6 otomatiği var 10-11 litre benzin yakıyordu, tüpte ise 12 civarı yakıyor. Ş.dışı 130-140 şehir içi normal kullanım.

yahur atmayın 11-12 litre yakıyor diye. üşenmem gider arabaya yol bılgısayarından çeker gelirim foto

• quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Golf anca camry ile kıyaslanır değil mi

Ok

• Ön konsol rekabete açık değil.
    Tasarım iyi değil.
    Tek satış sebebi marka değeri.
    O da olmasa yarısını da satamazdı.

• Hatchback arabada herkesin ilk dikkat ettiği şey sportif bir gorunumdur kimse motor yakıt falan demesin öyle olsa insanlar daha çok sedana yönelir
    Bu sportif görünüm de auriste sıfır çekiyor bundan mutevellit bir halta benzemiyor öncelikle tasarımcıları değiştirsinler

• Ben de begenemedim bir turlu su arabanin tipini

• auris'i beğenen var mı ki alan olsun
  • Toyota gençlere yönelik değil babalar için araba tasarlıyor, ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

tuvnera yüzünden

Aynen öyle
  • Arabanın tipini beğenmedikten sonra özelliklerine bakma gereği bile duymuyorum.
  • Motor sorunsuz mu evet yeterli mi evet cvt patlıyor mu hayır arkalar bağımsız mi evet dizayn gorcelidir yakıt zaten tüm benzinlilerde ayni teslim beklemeside yok bence biraz objektif olmaliyiz marka kölesi olmayalım.Bu araçların hepsi aynı segment aynı konfor aynı güvenlik kim nederse desin premiumlsr hariç,bu yüzden birbirimizi yemeye gerek yok.

• Ben testini yaptim, kalitesiz hissettirdi. 2009 model cruze m daha keyifli. Ozellikle direksiyon hissini ve frenlerinden gelen sesi hatirliyorum. Suratli gidis de guven vermedi bana. Hafif gibi hissettiriyor.

Arkadasim gecen temmuzda aldigi 1.33 aurisi bir ay once satti. Tam bir bicuk ay ilan bekledi. Biz de toyota diye cabuk gider saniyorduk.

• Eski kasa aurisi de corollayıda daha çok beğeniyorum katletmisler arabayi resmen

• quote:

golf camryle kıyaslanır ama açık ara golf kazanır. dh kafası mode :off
  • Çok çirkin olduğundan olabilir. Hatlara ayrı ayrı bakıldığında o kadar kötü değilmiş gibi duruyor ama birleşince felaket oluyor.

• Ben deneme sürüşüne çıktım hiç beğenmedim yeni kasasını..tasarımı güzel gayet spor duruyor bence ama hiçbir kalite hissedemedim içinde
  • 1.5 sene dizel otomatik cam tavanını kullandım.(advance skypack m/m)

1-aracı aldığım zaman golf ile eş değer fiyatları vardı. 62.200 e aldım 2013 Ekimde, 2015 ocakta 60.000 e sattım. aynı zamanda golf alsaydım golfu kesin 65-66 bine satardım.
    2-aracın altı, araç 4-5 kişi iken en ufak kasiste bile yere sürttü sürtecek gibi oluyordu ki coğu zaman sürtüyordu
    3-otomatik geçişleri yavaş, yokuş tırmanışlarda 2 ye mi geçsem yoksa 1 demi kalsam diye tereddütte kalıyordu tersi durumda yokuş aşağı inerken manuel vites arttırmadıkca araç bağırıyordu da bağırıyordu. üst vitese geçmiyordu manuel müdahale ile geçiyordu. sorsan güvenlik için yapılmış bir durummuş
    4- son hızı 185 km yi yokuş aşağı olmadıkça geçmiyordu
    5-şekir içi kullanımda 7-7.5 litre mazot yakıyordu-ilçede yaşıyorum kısa mesafe süreşlerimiz çok, az çok her araba aynı yakar diye düşünüyorum
    6-geri görüş kamerası aracın bagajında açıkta konumlu en ufak yağmuda çamurda kamera işlevsiz hale geliyordu inip temizlemek gerekiyordu.
    7-cam tavandan pürüzlü asvaltta çıtır çıtır diye ses geliyordu aracı servise bırakman lazım 3-4 gün sonra teslim ederiz demişlerdi
    8-gözlük camı kabı tüm modellerinde yamuk-kalıp hatası var
    9-her 10.000 km de bir bakıma götürmek saçmalık- çoğu rakibi 15.000 de bir.
    10-yakıt ışığa daha içerisinde 11-12 litre mazot varken yanıyordu servise bir kaç kez söyledim dizellerde erken uyarı ışığı yanıyor diye saçma sapan bir şey dediler. sürekli tedirgin ediyordu gerçekten erken mi yandı yoksa gerçekten mazot çok mu az kaldı diye velasıl hiçbir zaman 42 lt den fazla mazot almadı ki deposu ilk sıfır aldığımda yanılmıyorsam tam 50 litre almıştı. be arkadaş madem içinde daha 12 litre mazot var neden yanar ışık ?
    11- ön sağ cam sileceği yolcu camının neredeyse ancak yarısını temizliyor. sürücü için durum güzel fakat aracın sağ yan ve sağ üst köşesine silecek tasarımından dolayı ulaşmıyodu silecekler.
    12-daha araç 2-3.000 km de iken disklerden gelen ıslık sesi serviste yanılmıyosam disk kanalları temizlenerek çözüldü.
    13- yokuş kalkış desteği üst üste 3-4 kullanımdan sonra diskler soğuyana kadar yeniden çalışmıyordu.
    14- geri görüş kamerasında nasıl mercek kullanıldıysa kameraya baksan arkandaki araçla 5 metre var algısı yaşıyosun fakat gerçekte 1-2 metre uzaklıktasın.

yani daha yazsam yazarım da neyse uzun lafın kısası ister inanın ister inanmayın aracı sattım aynı gün elimde kalan para ile 1.2 benzinli hyundai i20 aldım yemine daha çok keyif alıyorum araç kullanmaktan. en azından viraj içi aydınlatma, hız sabitleyici gibi ekstra donanımları var ve araba çok daha seri.

uzun lafın kısası ben birdaha toyota çok uygun fiyatlı olmadıktan sonra almam, alana saygı duyarım herkesin beklentisi öncelikleri farklı.

ben golf için sıra beklemekten sıkılmış ve daha donanımlı diye aurisi almıştım. 10-15 bin daha kenara atayım şimdiki aracımı satıp kesinlikle golf için sıraya yazılacağım.

• Tipi çok kötü, ayrıca araç kalitesiz geliyor gözüme.focus ,astra çok daha albenili araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Ok

ok yazacak birşey yok adam haklı nasıl sıradan bi c sınıfı araba auris ile kıyaslanamaz. abartmayın bukadar.
  • Ticari arac konsollu arabayi kim ne yapsin. Dizel motor da facia.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.