Şimdi Ara

Auris neden satmıyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • auris b sınıfından hallice. millet gidip polo alıyor :)
  • çok yakıyor az kaçıyor.
  • Toyota'nın çoğu arabası gibi çirkin olmasından olabilir.
  • auris dış görüntü olarak çok güzel olsada iç mekan anlamında benim gözlemlediğim kaliteli malzeme kullanılmış olsada pek verimli olmayan görüntüsü. ön camlar otomatik arka camlar manuel zaten buradan büyük kayıp var. ayrıca arka park sensörü gibi basit bir şey yok. bazılarında arka sis yok. yedek parça olarakta çok pahalı olması. örneğin ön yan çamurluk 1000 tl gibi. sarınım açıklayabilmişimdir.
  • verimli görüntü nasıl oluyor? ön camlar otomatik arka camlar değil ne demek. en baz donanımı ele alacaksak golfte klimanın olmadığı donanımlar var...arka park sensörünün basitliği nasıl oluyor? çoğu arabada park sensörü mevcut zaten, standart bir donanım zaten.saçma tespitler.
  • 2012 modelini kullanıyorum, 1.33 motor. ben çok memnunum, tekrar araç alsam ilk tercihim auris olur. Kişisel yargınız sizi bağlar ve genel geçer bir yargı değildir, ben aracın içinde konforlu ve ferah bir yaşam alanı buluyorum. Benim için fersah fersah yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZULKUFHACETTEPE

auris dış görüntü olarak çok güzel olsada iç mekan anlamında benim gözlemlediğim kaliteli malzeme kullanılmış olsada pek verimli olmayan görüntüsü. ön camlar otomatik arka camlar manuel zaten buradan büyük kayıp var. ayrıca arka park sensörü gibi basit bir şey yok. bazılarında arka sis yok. yedek parça olarakta çok pahalı olması. örneğin ön yan çamurluk 1000 tl gibi. sarınım açıklayabilmişimdir.

arka sis yasal zorunluluk olmadan olmaz. Arabayı satamazlar bilgi yanlışınz var. Sadece tek yönde olabilir belki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.