Şimdi Ara

auris: yarı otomatik & tam otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • auriste 3 vites seçeneği mi var. yoksa yarı otomatik mmt şanzumanı otomatik diye mi yazıyorlar ilanlarda.

tam otomatik şanzumanın varsa; ismi tam olarak ne diye geçiyor?

• güncel
  • lanetli soru. kimse cevap vermesin
  • Hocam alman araçlarından olsa direk cevap gelecekte toyota ları bilmem sevmem kolay gelsin up lamış olayım :)
  • Simdi eski kasalarda tam otomatik yok hepsi mmt yani multi mode diye gecer makyajlilarda ise dizeller mmt benzinliler tam otomatikdir bu arada sana tavsiyem mmt tavsiye etmem
    Edit tam otomatikler a/t yani automatic transmişin diye gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro. -- 26 Ağustos 2011; 22:04:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

Simdi eski kasalarda tam otomatik yok hepsi mmt yani multi mode diye gecer makyajlilarda ise dizeller mmt benzinliler tam otomatikdir bu arada sana tavsiyem mmt tavsiye etmem

evet mmt lerden şikayet bende duydum
  • hocam sitesinde bakınız , düz var , mmt (yarı otomatik var ),cvt tam otomatik var 3 secenekte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarı otomatik şanzıman
    4 ay önce açıldı
    Tam Otomatik SUV
    3 yıl önce açıldı
    Tam otomatik yarı otomatik?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence siz auris i değiştirin :)
  • Uzun yolda 2009 da otomatiğini kullanmıştım.

Bence sadece 3 vites otomatikti

Yüksek hızlarda öyle bir bağırıyorduki motor ...
  • Dizelde sadece mmt, benzinlide hem mmt hem de normal otomatik vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Benim bildiğim auris'lerin otomatik olanların hepsi MMT şanzıman. türk insanı işte sahibinden kısmında rastgele işaretliyor.

Ben HB ve otomatik arıyorum. Hala kafamdaki aracı bulamadım. Auris güzel ama mmt çok sorunlu bulaşma diyorlar.

sorunlu falan değil ya önüne gelen sıkıyo,mmt otomatik şanzıman değil sitesinde bile otomatik yazmıyor kullanmasını bilene en ufak sorun cıkarmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

Benim bildiğim auris'lerin otomatik olanların hepsi MMT şanzıman. türk insanı işte sahibinden kısmında rastgele işaretliyor.

Ben HB ve otomatik arıyorum. Hala kafamdaki aracı bulamadım. Auris güzel ama mmt çok sorunlu bulaşma diyorlar.

sorunlu falan değil ya önüne gelen sıkıyo,mmt otomatik şanzıman değil sitesinde bile otomatik yazmıyor kullanmasını bilene en ufak sorun cıkarmaz...

Basbaya sorunlu arkadaşım nesini savunuyorsun şunun. Adamlar da arabayı satarken otomatik diye satıyorlar.
    Berbat bi şanzıman. Normal çalışma şekli bile sorunlu. Rampa çıkmaz, geri kayar. Her 2 senede bir debriyaj baskı balata komple değişir vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

quote:

Basbaya sorunlu arkadaşım nesini savunuyorsun şunun. Adamlar da arabayı satarken otomatik diye satıyorlar.
    Berbat bi şanzıman. Normal çalışma şekli bile sorunlu. Rampa çıkmaz, geri kayar. Her 2 senede bir debriyaj baskı balata komple değişir vs.

sanki sadece toyota satış elemanları bu konuda çakallık yapıyorlar satış politikasıdır bu. mmt yi düz vites gibi düşün sadece o vites veğiştirsin sıkısık trafikte ve rampada triptonik kullanırsın sıkınıtı kalmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

quote:

sanki sadece toyota satış elemanları bu konuda çakallık yapıyorlar satış politikasıdır bu. mmt yi düz vites gibi düşün sadece o vites veğiştirsin sıkısık trafikte ve rampada triptonik kullanırsın sıkınıtı kalmaz

Öyle iş olmaz. Yok şöyle kullanın yok böyle kullanın. Bu ne ya. İnsanlar bunu otomatik vites diye alıyorlar.
    E hadi bakalım, madem öyle satış elemanları arabayı satarken vitesin nasıl kullanılacağını en baştan söylesin müşterilere de görelim bakalım kaç tane araba satabiliyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.