Şimdi Ara

Tam Otomatik SUV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Hyundai i20 cvvt otomatik aracımı satarak üzerine birşeyler ekleyip, tam otomatik SUV almak istiyorum. Ancak dediğim gibi baktığım araçlarda Kia başta olmak üzere DCT şanzıman olan yarı otomatik şanzımanlar dolu. öneriniz ne olurdu? Bütçe Maksimum 450 bin TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___scream___ -- 12 Ocak 2022; 11:52:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tucsonun 2015-2018 arası GDI motorlu olanları Tam Otomatik şanzımandır. Turbo olanlar TGDI yarı otomatik DCT oluyor.

Sportage için de aynısı geçerlidir sanırım, kardeş firma sonuçta.

1.6 GDI motorlara bakın, 132 beygir olanlar.

• Ford SUVlarda da tam otomatik olanlar var

• hyundai/kia grubu
    PSA grubu (opel'de dahil)
    Ford'un son kasa modelleri
    mazda modelleri

bunların SUV modellerinde tam otomatik şanzıman mevcut.

• 450 bin TL'ye en mantıklı seçenek 2016 - 17 model 3008 1.6BlueHDI EAT6'nın biraz düşük donanım paketlisidir.

Bu fiyata GT-Line veya Allure Elegance bulunmaz ama düşük donanım paketleri bulunabilir. 3008'in düşük paketleri çok da boş değil.

Örnek ilan

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-sahibinden-orjinal-hatasiz-1.6-active-2017-cikisli-977321435/detay

• 2013 Mazda Cx5 kullanıcısıyım. Şu an aracın piyasası ne kadar tam bilmiyorum ancak muhtemelen sizin bütçeniz civarında olabilir. Oldukça donanımlı ve tam otomatik awd bir suv.

• Tek kriter şanzıman mi? Genişlik, sınıf, yakıt tipi, marka vs önemli değil mi?

Kriteri biraz geniş tutmussunuz hocam. Ben olsam 1.2 puretech Opel Grandland X alırdım. Diğerlerine nazaran daha temizini bulursunuz bütçenize uygun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 500 lere çıkarsan yeni kasa kugayi tavsiye ederim .Arac uzun yolda yakmıyor kokluyor şu pahalilikta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.