Şimdi Ara

aurise jant arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    16" olarak ve öncelikli olarak orjinal jant tercihim.
    eger aracındaki (elegant modeli alip yahut comfort extra modeli alip ) üzerindeki 16" jantı çıkarıp 17" alan varsa..
    kazasız, keyifli sürüşler..

• orjinal comfort extra jant mı arıyorsun kardeş. tam açıklayıcı olmamış mesajın...
  • üstad özelden yazdım,
    orjinal jant tercihim,
    elegant modelinde alaşımlı jant war, we comfort extrada da war sanrım, sizinki de imzadan gördüğüm kadarıyla extra,
    eger aracındaki alaşımlı jant duruyorsa, şartlar da ikimize de uyarsa alabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merrem -- 26 Mart 2010; 11:36:12 >
  • 25 yıldır ilk defa arabam olcak,40 -45 milyar para vercez tek seferde.. ki bi çok insan icin ciddi bi miktar(bizim için de oyle tabi),bakıyorum yok megane III iç mekan ses yapıyor ötüyor,yok toyota auris ötüyor iç mekan gıcırdıyor,yok ford'un borusu patlıyor,yok opel astra'nın iç mekan işçilik kötü elektronik bozuluyor,bu ne arkadaş ya,bu ne..dalga mı geçiyosunuz..200 bin lira verip porche falan mı alalım nedir yani?ne memnuniyetsizmiş insanlar ya,biz mi fakiriz de kötü arabalara binecegiz 40-45 milyar para verip,bu adamlar hiç mi düşünmüyor araba üretirken ötücek falan diye..kafayı yedim ,gına geldi şu olumsuz mesajlardan bi tane iyi araba yok mu bu dünyada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mindstorm_brs

25 yıldır ilk defa arabam olcak,40 -45 milyar para vercez tek seferde.. ki bi çok insan icin ciddi bi miktar(bizim için de oyle tabi),bakıyorum yok megane III iç mekan ses yapıyor ötüyor,yok toyota auris ötüyor iç mekan gıcırdıyor,yok ford'un borusu patlıyor,yok opel astra'nın iç mekan işçilik kötü elektronik bozuluyor,bu ne arkadaş ya,bu ne..dalga mı geçiyosunuz..200 bin lira verip porche falan mı alalım nedir yani?ne memnuniyetsizmiş insanlar ya,biz mi fakiriz de kötü arabalara binecegiz 40-45 milyar para verip,bu adamlar hiç mi düşünmüyor araba üretirken ötücek falan diye..kafayı yedim ,gına geldi şu olumsuz mesajlardan bi tane iyi araba yok mu bu dünyada?

Jant konusunda ne işi var bu mesajın

• ihtiyaç giderilmiştir,
    herkese iyi forumlar..
  • Nasıl ve kaça giderildi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Nasıl ve kaça giderildi acaba?

walla orjinal bulamadım açıkcası, bende dj nin 16" maxx416 modelini aldım, 640 Tl 5 taksit..
    fotograf eklemeye çalışırım birkaç güne..
  • böyle bişey..

aurise jant arıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: merrem

böyle bişey..

aurise jant arıyorum..

Hayırlı olsun arkadaşım, ama biraz daha güzel bir jant bulamazmıydın acaba, gerçi sonuçta zevk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orijinalden alıntı: merrem

böyle bişey..

aurise jant arıyorum..

Hayırlı olsun arkadaşım, ama biraz daha güzel bir jant bulamazmıydın acaba, gerçi sonuçta zevk meselesi

bencede zevk meselesi, çünkü ben beğendim valla :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.