Şimdi Ara

Auto King Mini Onarım Süreci Nasıl Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın çamurluğunun en alt kısmında boyasız bir göçük var. Babam bir demire mi ne çarpmış. Boya kalkması, atması vs. yok ama göçük var. Doğa sigorta'dan kaskomuz var. Auto King ile anlaşması varmış. Prosedür nedir? İlk önce randevu mu almamız lazım auto kingden? Bir belge vs. götürmemiz gerekli mi?
    Araç hemen yapılıp bize teslim edilir mi? Bekler miyiz orada yoksa aracı teslim edip bırakıcaz mı? Tecrübeliler yardım lütfen.

• Arabayla autokinge gidiyorsunuz önce yanınızda kasko belgeleride olsun.Sonra orada danışman arkadaş gelip hasara bakıyor mini onarıma girip girmeyeceğine ona göre size tarih veriyor.Sizde o tarihte bırakıyorsunuz çıkınca sizi arayarak bilgi veriyorlar.
  • Aracımı kullanımdan oluşmuş birkaç ezik mini onarım için Autokinge götürdüm. Boyasız göçük düzeltmeleri gösterdim. Ön sağ kapıya otoparkta başka aracın kapısı çarpmıştı. 2-3 santimlik sıyrık vardı. Müşteri temsilcisi buraya mini yama yaparız dedi. Kapının ortasında da ufak nokta ezik vardı. Boyasız hakkım bittiğinden mini yama yaparız belli olmaz dedi. 5 gün sonra arabayı almaya gittiğimde ön sağ kapının üst tarafında boyanmaması gereken yerlerin boyandığını vernik akıntısı zımpara izleri olduğunu gördüm. Ufak nokta da duruyordu kapının alt kenarı düzgün değildi. Arka sağ kapı üst kısmına da vernik atılmış. Müşteri temsilcisi bunlar önceden vardı şurayı imzalayın diyor. Bende bunlar önceden yoktu, yeni olmuş deyip imzalamam dedim. Keşke hiç getirmeseydim dedim. Şikayet etmek istediğimi söyledim. Aracın resmini çekerken yetkili geldi. Vernik akıntıları zımpara izlerini gösterdim. Evet bizden yeni olmuş kabul ediyorum dedi. Az önce, önceden olduğunu iddia eden temsilciye buraları zımparala boya dedi hiç sesini çıkaramadı. 1 hafta sonra aracı aldığımda kapının üst kısımlarının yapıldığını alt kenarın gene vernikli düzgün olmadığını ufak nokta eziğinde durduğunu boyandığını gördüm. Temsilci teslim ederken gösterdiğimde bu kadar yapabiliyoruz dedi. İlk teslimde sigortayı da arayıp durumu belirtmiştim. Sigorta da lojistik desteğe haber verelim demişti. Autoking lojistik destek beni aradı. Eksikler için aracınızı getirin servis müdürü, işletme müdürü isimlerini verdi sizinle onlar ilgilenecek dedi. 3. Kez aracı Bakırköy’den Maltepe’ye götürdüm. Servis müdürü baktı. Sağ kapının altına boya atılmamış dedi. 2. götürüşümde ön tamponun sol köşesinde 2-3 boya zedelenmesi orta altta da zedelenme yapmışlardı gösterdim tamam onu da yaparız dedi. 2. götürüşümde iç torpido ve plastik aksamda çizikler olmuştu, ona bir şey yapamayız dedi. 5 gün sonra aracı aldığımda sağ ön arka kapının boyandığını marşpiyelinde boyandığını gördüm. Böylece orijinal kapılar boyanmış oldu. Arabayı aldıktan sonra tamponun köşesini boyamak için söküp taktıklarında tampon sağ taraf aşağıda kalmış far ileride duruyor. Tampon kaput ön sağ tarafta ayarlarının olmadığını, arka bagajdaki linea yazısının L harfinin düşmüş olduğunu gördüm. Tekrar sigortaya söyledim, öyle kaldı. Siz siz olun aracınızda birkaç ufak ezik varsa mini onarım için Autokinge götürmeyin. Sakın mini yama yaptırmayın. Rezil edip önceden vardı derler. Mini onarım değil mini zarar merkezi.

• simian kullanıcısına yanıt
    Hangi autoking bu ? Rezillik

Minionarım kullanmak istiyorsanız öncelikle tavsiyem sene sonunu yani daha doğrusu kasko bitiş tarihinize yakın bir zamanda götürün oluşan ufak tefek şeylerin hepsini yaptırın

Benim arka tampona 2cm boyunda Demir girmişti parkederken

Ön tamponun altında da sürtmeye bağlı boya atması vardı

Gayet güzel yaptılar

Önceden randevu veriyorlar zaten aracınızı götürüyorsunuz

Ama benimki çok basit bir işlemdi,Çorlu Autoking e yaptırmıştım ve memnun kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Orada sıkıntılı...

Çorlu sanayi dedin mi duracan bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Orada sıkıntılı...

Çorlu sanayi dedin mi duracan bi.

Tekirdağ'a en yakın orasıydı valla,bir de zaten tanıdık vasıtasıyla gittim 1 ay randevu felan beklemedim.işlerim hızlı,temiz halloldu

Dediğiniz gibi olabilir benim yaptırdığım işlem çok basit bir işlemdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Ben kendim tecrübe etmedim zaten hep gördüğüm. Prince giderken bulgurdan olmamak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul Maltepe
  • Biz Balıkesir'de küçük çizik için mini onarımdan boyatmıştık 1 yıl sonra boya attı haberiniz olsun.

• neymiş bu autoking? olumlu yorum görmedim
  • Autoking e bulaşmayın derim.

• Autoking çok baştan savma iş yapıyor. Çoğu kasko anlaşmalı olduğundan ve hasarsizligi etkilemediginden sanırım. Zaten sanayide 100-200 liraya yapılan işleri mini onarıma dahil ediyorlar, dışarıda yaptırmak daha iyı.

• Aman kardeşim gitmeyin lanet olası bir yer elini ver kolunu kaptır.

• Bende önümüzdeki hafta pazartesi için randevu almıştım

Marşpiyelde çizik bide ön tamponun altında çizik vardı

İnşallah rezil etmezler

Araç B8 passat bu ara

• Bu ön tamponun altında çizik bende de var. Kasko firmasını arayıp sorucam bakalım.
    Belki de yıllık bakımı yaparken servis yapar diye düşünmüştüm.
  • Bende goturmeyi dusunuyodum vazgectim okuyunca bunedir dalga gecer gibi konusmalar davranislar rezillik

• peki Autoking dışında mini onarım yaptırabileceğimiz bir yer yok mu ? ben randevu almıştım ama geri dönen olmadı, mail attım cvp yok, yani sallamadılar.

Sigorta firması : Anadolu
  • şans işi sanki
  • Autoking mi :) aman diyim :) onarim sureci olmuyor orada hep sorun sureci oluyor . Biraz internette arastirma yapin vermeden once . Sikayetten baska bisey okumadim ben .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende yıllar önce babamın aracını mini onarım için İzmir / Pınarbaşı Auto Kinge bırakmıştım. Kaputun ucunda çürümeden kaynaklı kabarcıklar oluşmuştu. Aracı teslim ederken çürümeden kaynaklı olduğunu, boyanın kazınıp kaynak yapılması gerektiğini söylememe rağmen macunu basıp üstüne de boyayıp aracı teslim ettiler. 2 ay geçmeden kabarcıklar geri geldi. Tekrar gittiğimde 1. işlemden sonrasının ücrete tabi olduğu söyleyip 200 lira istemişlerdi o zamanın parasıyla (nerden baksanız 10 yılı geçmiştir herhalde). Auto King merkeze şikayet ettim. Aracı tekrar çağırıp bir daha yaptılar. Memnuniyet anketi gibi birşey doldurdum ve en düşük puanları vermiştim. Birde bağıra çağıra neyimizden memnun kalmadınızda kötülyorsunuz diye üstüme gelmişlerdi. Neyse 2 ay sonra kabarcıklar geri geldi. Yine macunu basıp boyayıp teslim etmişler aracı. Yani uzak durun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.