Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buradan mesajımı okuyan arkadaşlara duyurulur. Bu adamların yüzleri kösele olmuş. Saçma sapan bir hale sokup veriyorlar aracınızı.. Sakın ha sakın aracınızı bırakmayın buraya... Bu firma doymuş durumda... Umurlarında değil kasap gibi çalışıyorlar...

Bir kaç tane kendi çabalarıyla iş yapmaya çalışan bayi dışında bu olay bitmiştir. Arabasını seven buraya bırakmasın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende konuyla ilgili bi yorum yapayim arkadaslar firmadan kimse memnun degil bende aracimi edirne autokinge biraktim hicbir is yapmiyorlar cok yavaslar kesinlikle bu firmadan uzak durulmasini tavsiye ediyorum .

• o kadar mı yani?
  • Arkadaşlar sıkıntı yaşıyoruz. Detayları yazacağım.

• Uzak durun. Hafif bisiklet çarpması göçük için verdim. Komple vernik boya atmışlar. Alıcı ile papaz olduk.

İki çizik için verdim komple parçayı boyadılar. Bir de içinde sigara içip döşemeye saçmışlar. İkitelli Auto King benden uzak Allah'a yakın olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2010-2011, otomatik Ford Mondeo 2.0 dizel aracımı Auto King'e verdim. Koltukta bir arkadaş sayesinde minik bir sigara yanığı vardı, vermişken iç dış temizlik yaptırayım dedim...

Aracı teslim aldım, daha Maslak Auto King'den 20 metre uzaklaşmadan otomatik şanzımanda sorun olduğunu anladım. Vites kendiliğinden N'ye geçiyor veya D'de olduğu halde P'deymiş gibi gitmiyor...

Hemen geri gidip söyledim, bizimle ilgisi yok, iç dış temizlik ile şanzıman ne alaka diye cevap aldım... inat ettim, Müdüre kadar çıktım, buraya gelirken aracımda bişey yoktu, şu an servisinizden aracımı çıkaramıyorum dedim, sorunu medyaya taşıyacağımı, mahkemeye falan vereceğimi söyledim...

Auto King İstinye Ford'u aradı, ben ısrar ettiğim için çekici ile alındı Auto King'den...

Servis 2 gün sonra aradı, beni ve Auto King temsilcisini İstinye'ye çağırdı...

Aracın iç temizliği yapılırken temizliği yapan arkadaş çay/kahve içmiş araç içerisinde, nasıl olduysa bardağı devirmiş, vites kolunun oraya koymuş bardağı, tüm sıvı vites kolunun yanındaki boşluklardan (Mondeo'larda vites kolunun etrafı deri kaplı değildi, kızak şeklindeydi vites yolları) olduğu gibi şanzımana ve elektroniğine akarak bozulmasına sebep olmuş... o zamanın ücreti ile (şok olmuştum o zamanlar) çok çok ciddi bir rakam çıktı ve Auto King mecburen tüm ücreti ödedi...

Bu arada Auto King'e hakzılık yapmayayım, hatalarını kabul ettikten sonra bana ikame araç verdiler, aracımı tamir ettirdiler ve sonraki araçlarım için Auto King'den temizlik paketi hediye ettiler... ben tabi ki bir daha gitmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Yıl 2010-2011, otomatik Ford Mondeo 2.0 dizel aracımı Auto King'e verdim. Koltukta bir arkadaş sayesinde minik bir sigara yanığı vardı, vermişken iç dış temizlik yaptırayım dedim...

Aracı teslim aldım, daha Maslak Auto King'den 20 metre uzaklaşmadan otomatik şanzımanda sorun olduğunu anladım. Vites kendiliğinden N'ye geçiyor veya D'de olduğu halde P'deymiş gibi gitmiyor...

Hemen geri gidip söyledim, bizimle ilgisi yok, iç dış temizlik ile şanzıman ne alaka diye cevap aldım... inat ettim, Müdüre kadar çıktım, buraya gelirken aracımda bişey yoktu, şu an servisinizden aracımı çıkaramıyorum dedim, sorunu medyaya taşıyacağımı, mahkemeye falan vereceğimi söyledim...

Auto King İstinye Ford'u aradı, ben ısrar ettiğim için çekici ile alındı Auto King'den...

Servis 2 gün sonra aradı, beni ve Auto King temsilcisini İstinye'ye çağırdı...

Aracın iç temizliği yapılırken temizliği yapan arkadaş çay/kahve içmiş araç içerisinde, nasıl olduysa bardağı devirmiş, vites kolunun oraya koymuş bardağı, tüm sıvı vites kolunun yanındaki boşluklardan (Mondeo'larda vites kolunun etrafı deri kaplı değildi, kızak şeklindeydi vites yolları) olduğu gibi şanzımana ve elektroniğine akarak bozulmasına sebep olmuş... o zamanın ücreti ile (şok olmuştum o zamanlar) çok çok ciddi bir rakam çıktı ve Auto King mecburen tüm ücreti ödedi...

Bu arada Auto King'e hakzılık yapmayayım, hatalarını kabul ettikten sonra bana ikame araç verdiler, aracımı tamir ettirdiler ve sonraki araçlarım için Auto King'den temizlik paketi hediye ettiler... ben tabi ki bir daha gitmedim.
    Rezalet gibi rezaletmiş sizinki hocam. Bu kadar kalitesiz ve boş elemanları nasıl çalıştırdıkları muamma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu bu sefer de ben güncelleyeyim.

Sol arka çamurluk hasarlı aracımı Allianz Akıllı Kasko'nun anlaşmalı servis zorunluluğundan dolayı Auto King Kartal'a götürdüm. Sol arka çamurluk daha önceden işlemli değişeceğiz dediler. Düzgün birşey olacak diye iyi güzel dedim. Aracı teslim almaya gittiğimde, çalışan park sensörleri çalışmıyor, çalışan emniyet kemeri sıkışmış gelmiyor, direk arkasındaki plastik döşeme kısmı kırılmış, bagaj kapağının sol çamurlukla arasında iki parmak boşluk olacak şekilde montaj yapılmış, yeni tamponun egzoz çıkışları yerine gelmemiş şekilde aracı haliyle teslim almadım. Hadi diğerlerini kendim yaparım en azından emniyet kemeri ve park sensörünü halledin diye bıraktım, 1 hafta sonra arandım herşey yapıldı kontrol edildi diye. Emniyet kemeri boşaltılmış ve park sensörlerinden biri hala çalışmadığından sensör komple hata verir şekilde aldım artık lanet olsun diye.

Eve geldikten sonra bagaj kapağını da açtığımda, çamurluk arkasına gelen bagaj iç plastiklerinin üstlerinde mevcut olan hadi kaybolduysa bile 50 kuruş fiyatı olan klipsler yerine akıllı vida ile delinerek üstelik yerine bile tam yerleştirilmeden vidalanarak tutturulduğunu gördüm.

• Sene 2012 golf 6 aracimi sol camurluk boyasi icin goturdum. On cami kirip geri verdiler. Ve en guzelide su dedilerki karga ceviz dusuruyormus o yuzden catlamis disarida dururken vs. Vallahi arabayla dukkanlarina girecektim. Zor tuttum kendimi neyseki kamera kayitlari ve fotolar vardi. Saka gibi ya adamlar karga golf on cami kirdi demislerdi. Reklam ceksek bu kadar olur. Sonrasinda taktiklari camda sikintiliydi. Hemen 1 ay sonra aracimi satmistim. Allah kimseyi auto kinge dusurmesin !! Sevmediginiz birine tavsiye edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 8 Haziran 2020; 21:19:15 >
  • şunlara tampon boyatacağına boya koduyla sprey -vernik al kendin boya daha iyi yaparsın

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.