Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Megane coupe min deri döşemesinin sol koltuğunun köşesi çatlamış. aşınmış bir durumdaydı. Auto King'de Mini Hasar Teminatından ücretsiz tamir edileceği garantisini aldım. Akşam arabayı teslim aldım ki RESMEN mahvetmişler !!!! döşemeye sprey tarzı bir boya sıkıp, sadece zaten çok kötü görünen tamir edilen kısmı değil, bütün koltuğu, beyaz olan dikişleri dahil boyamışlar. Ben bu rezaleti düzeltmelerini isteyince arabayı aşagı garaja indirdiler. Ben aşağı inip bakmak istedim, gördüğüm ise bir teneke TİNER le koltuklara giriştikleriydi... Ben müdahalae edince tinerin deriye zararı olmadığını iddia ettiler. Şu anda koltuk, benim sonradan gidip Sonax derş bakım kremini sürmeme rağmen alaca bulaca, renk değişimleri aşikar, inanılmaz kötü durumda.. Canım inanılmaz sıkıldı, yarın sigorta şirketini arıyıp hakkıma sonuna kadar savunacağım..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Auto king bayilik sistemi ile çalışıyor. Her şehirdeki bayi birbirinden bağımsız.
    Bursada ki auto king sonderece nezih bir yer. toplam 4 kere işim düştü ve sonderece iyi çalıştıklarını söyliyebilirim. (gerçi son gidişimde az bi sıkıntı oldu ama derhal ve sorunsuz bi şekilde hallettiler.)

Ancak istanbuldan bir arkadaşımda istanbul anadolu yakasındaki auto kingden inanılmaz şikayetciydi. Ben bursadakini övünce oda istanbuldakine gitmişti ve inanılmaz mutsuz ayrılmıştı. (işlem bile yaptırmamıştı)

Yaşadığınız sondere nahoş bir olay. Canınızın bu kadar sıkılması çok normal. Sigorta şirketi haricinde şirketin merkezini bulursanız mutlaka oradanda hakkınızı arayın.

Geçmiş olsun...
  • Oraya da başvuracağım tabii ki, ancak bu herifler sigorta dan daha çok çekiniyorlar... Bu rezaleti Kartal şubesi yaptı, ama ben geçen sene Küçükyalı şubesinde de epeyi bi mağdur olmuştum...
  • Hah! benim arkadaşda küçükyalı şubesine ifrit olmuş ve işini yaptırmamıştı.

Valla hayret ettim ya istanbul şubelerinin böyle olduğuna tekrar geçmiş olsun arkadaş...
  • Yaw inanamıyorum resmen içine ettielr koltuğun yaa... üstüne benzin döküp yaksalar bu kadar berbat olablirdi ancak!!!!
  • oto king de patladı
  • ya hakkını nasıl arayacan? o koltuğu yaptırmaları lazım.

Şikayetvar.com a yazardım ben olsam bir de merkezine

Sigortaya de koltuğumu dğeiştirin bu hizmeti siz veriyorsunuz, dandik hizmetse vermeyin bu hizmeti diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun arkadaşım işi sonuna kadar takip etmeni öneririm.Çünkü bizde şikayet mekanizması iyi işlemediği için yani sineye çekme huyumuzdan dolayı firmalar kendilerine çeki düzen vermiyorlar.
  • Ben Ankarada tam 3 araci 2 kere yaptirdim toplam 6 kere isim dustu hicbirinde bir problem olmadi hem biraz sans hemde herhalde Ankaradaki bayiler iyi gecmis olsun genede
  • bendekı essek sansı mı dıyosun 2 de 2 ??
  • Yok hocam şans değil istanbuldakiler sanırım nasıl olsa kalabalık şehir biri gider biri gelir hesabı pek sallamıyorlar...
  • walla abi dedigin dogru ama elimden geleni yapacagım bu heriflerin yanına kar kalmasın diye... isi gucu bırakıp bu ser...sizlerle uğraşacağım..
  • bende 2 kez gittim 2sindede gayet ıyı ılgılendıler merkeze bıraktılar ıkramda bulundular en onemlısıde tamıratları cok guzel yaptılar ve zamanında teslım ettıler.(maslak auto king)
  • web sayfasından anladığım kadarı ile sanırım maslak auto king merkez (asıl)
    Geriye kalanlar bayii. (sanırım)
  • Ben hiç tutmam zaten Auto King'i. Zamanında aracımın boyasını tamir etmek için gösterdiğimde, istedikleri para komple boya parası kadardı. Arkadaşlar Sonax ve Ziebart'tan şaşmayın boya koruma için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Ben hiç tutmam zaten Auto King'i. Zamanında aracımın boyasını tamir etmek için gösterdiğimde, istedikleri para komple boya parası kadardı. Arkadaşlar Sonax ve Ziebart'tan şaşmayın boya koruma için..

meguars ta boya koruma için çok iyidir..
    hatta mercedesin tavsiye ettiği tek marka diye biliyorum....
  • Çorlu şubesi'ne defalarca gittim

Lokal boyama ve boya koruma yaptırdım

Hiçbir sorun yaşamadım

Çok ilgililer
  • geçmiş olsun, umarım düzeltirler
  • Arkadaşlar Denizlide yaşıyorum. Buradaki Auto King'den de şikayet var. Herhalde bayinin işçiliğive kendisiyle ilgi bir sorun. Desenize Auto Kinge de gidemeyeceğiz artık
    quote:

Orjinalden alıntı: kedhy

Yok hocam şans değil istanbuldakiler sanırım nasıl olsa kalabalık şehir biri gider biri gelir hesabı pek sallamıyorlar...
  • skandal toplumda sansasyon yaratacak olayda kullanılır scandal deyince paris geliyor aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okis -- 6 Mart 2008; 21:52:58 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.