Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende taş eziği düzeltmek için autokinge gidicem mini onarım var.

ankarada şaşmaz mı yoksa ostim'imi önerirsiniz acil lütfen
  • Dxm06,
    Ostim'dekini hiç önermem.
    Bir önceki arabamın Tampondaki ufak çiziği boyayalım derken park sensönü de boyamışlardır.
    Ayrıca arabanın içi boya tozu olmuştu.

Autoking'de sigorta şirketleri ile çalışmaya başladıktan sonra inanılmaz bir düşüş var.
  • pztesi şaşmaza götürcem bakalım nasıl bir sonuç alıcam
  • Sanayide ustam varken ne Auto King'i ya

Şaka bi yana bedava onarım dışında uğramam oraya.
  • Öncelikle geçmiş olsun;

1. sayfanın 2.mesajında, kedhy arkadaşımız AutoKing'lerin bayilik sistemiyle çalıştığını söylemiş.. Bu sistemi lehinize kullanabilirsiniz.. Size bu rezaleti yaşatan bayiye giderek, eğerki bir şekilde düzeltmez, düzeltemez ise yeni bir döşemenin bedelini karşılamazlar ise merkeze şikayet ederek bayiliklerini aldıracağınızı yada ceza kestireceğinizi ( ki bu ceza koltuğun bedelinden çok daha fazla olur, bir iki ceza sonra alınır bayilikleri ) söyleyebilirsiniz.. Tabi bu sistemin işlemesi marka sahiplerinin, markalarını nekadar sevdiği ve müşteri memnuniyetini nekadar önemsediklerine bağlıdır..

Bu şekilde isveç'e e-posta yazarak, Volvo'ya zorla parçayı değiştirtmiştim.. ( Tamir ediyim derken mındar etmişlerdi )

Bu yöntemin işe yarayacağını düşünüyorum, kolay gelsin..
  • bende aracımın ön camındaki iki tane fındık büyüklüğündeki çatlak onarımı için ankara ostim autokinge götürdüm.Ayrıca ön tamponda birsürü taş izi vardı. Oradaki görevli inceledi. öncamı onarabileceklerini ama izlerin mutlaka kalacağını, onarımın sadece çatlakların büyümesini engelleyeceğini ,ön tamponun ise komple boyanması gerektiğini söyledi. BU onarımların kaskonun hasarsızlığını bozmayacağını söyledi. Bu işler için 1 hafta sonraya randevu verdi ve 2 gün sonrada arabayı teslim edeceklerini söyledi. Açıkcası bu forumda autokingle ilgili şikayetleri okuduktan sonra gözüm korktu. Ankara ostim autokingi nasıl bilirsiniz. Gidip gitmemekte kararsız kaldım. veya sadece öncam onarımını mı yaptırsam acaba. Birde anlayamadığım bu Anadolu sigorta popüler ve güvenilir bir şirket olmasına rağmen ücretsiz öncam değişimlerinde orjinal camı ödemiyormuş. bu nasıl iş anlamadım.

• Farkını vererek belki orjinal cam (yetkili serviste takılan) taktırabilirsiniz. Sormanız lazım. Bazı sigorta şirketlerinde maalesef böyle.
  • dün verdim aracımı şaşmaz AK ye bu akşam alıcam 2 tane taş eziği vardı düzeltme artı boya uygulayacaklardı bakalım nasıl yapmışlar
  • bugün şaşmazdan aldım allahım o ne yağmurdu birde ankarada deniz yok derler her yer deniz olmuş araba yolda kalacak diye aklım çıktı.

bende 2 tane taş göçüğü vardı fındık büyüklüğünde
    eski haline başarılı bir biçimde getirmişler
    lokal olmasına raümen boya farkı dalgalanma görünmüyor
    arabayı iç dışta yıkamışlar:D
    tertemiz aldım vallahi
  • Kartal ve Küçükyalıdaki Autokingler firmanın kendisine ait.Küçükyalı şubesine ilk gittiğimde en erken randevu tarihi olarak 7 gün sonrasını verdiler (bundan müşteri sayısının ne kadar fazla olduğunu anlayabiliriz, memnun kalmasalar gitmezler herhalde) Kartal daki daha müsait olurmu dediğimde içeri buyur ettiler ve biz sizin için randevu alalım dediler.Teşekkür ederek ayrıldım ve Kartal Autokinge gitiim, orada da gayet sıcak bir şekilde karşılandım ve aracımı inceleyip 2 gün sonrasına randevu verdiler.Arabamın sağ arka tampon çıtasında sürtünmeden dolayı 20 cm alan içersinde 6-7 çizik vardı ve gün içinde orjinalinin aynısı içinde teslim ettiler.Ben hizmetlerinden ilgi ve alakalarından memnun kaldım herkese de tavsiye ederim.
  • burayı okuduktan sonra autoking'e gidilmez diyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 11 Nisan 2009; 16:02:36 >
  • Autoking in kapısının önünden geçmemenizi tavsiye ediyorum.

İsmiyle söylüyorum, maslak autoking, volkan bey.

Aracımın bi kaza sonucu tampon tırnakları, ön çamurluk ve far kırıldı, kaput ezildi.

Eksper tamponu autoking e yönlendirdi. Tabi nasıl berbat işler yaptıklarını bildiğimden tamir görmeden itiraz ettim, yapılmaması, kabul etmeyeceğim yönünde dilekçe verdim sigorta şirketine.

Gidip hasar müdür yardımcısı ile yaklaşık bir saat yüzyüze görüştüm, yeni parça istediğimi ilettim. Tamir edilen parçayı şahsen görmemi, eğer ikna olmazsam değişim vereceklerini söylemesi üzerine, bi hasar uzmanı ile birlikte autoking maslak şubesine gittim.

Tamponu yapmışlar kendilerince, baktım, eritip plastik yapıştırmışlar. Elimi attım, plastik elimde kaldı, orackta kırıldı.

Adam bütün pişkinliği ile kırılır, yine yaparız demez mi?

Sinir tepeme fırladı, çocuk oyuncağı mı bu, kırılsın tekrar yaparız, kırılırsa bi daha mı yapacaksınız. Aynen öyle, iki yıl garantiliymiş, yaparlarmış tekrar

Bu adamlarda en ufak bir teknik bilgi yok, bana plastik parçası zaten, bizde plastik kullanıyoruz diyor.

Orijinal tamponun esneme payı ile kullandıkları malzemenin alakası olmadığını anlatmaya çalıştım ama anlamadı malesef.

En son teklifi ise zaten rezaletin üstüne tüy dikti, tamponumun hasarlı bölümünü kesip, elindeki başka bir aracın tamponundan o bölümü kesip, eritip yapıştıracaklarmış.

Yazıklar olsun diyorum, böyle bilgisiz, böyle maddiyattan başka en ufak şey bilmeyen, sadece cebine atacağı üç kuruş uğruna müşteriyi mağdur etmekten haya duymayan insanlara yazıklar olsun.

Pazartesi sabahı çektiğim resimlerle birlikte sigorta şirketindeyim.

Aman diyorum, sadece üstünü kapatıyorlar hasarın, tamir gören parça aracınıza takılmadan mutlaka görün.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 29 Mayıs 2009; 21:44:38 >

• ufak bir göcük vardı arabada okudum vazgeçtim bursa autokinge gitmekten valla
  • ben ikitelliye gittim ön sol çamurlukta göçük ve sağ arka kapımda boydan boya anahtar çiziği yüzünden. 1 günde teslim aldım gayette iyi iş çıkarmışlardı.
  • Kaporta göçük, çizik gibi hasarları zaten "ustayım" diyen herkesin yapması gayet normal, yapamamaları anormal olur zaten.

Plastik tamir işlerinde son derece kör gözüm parmağına gidiyorlar.

Adam başkasının tamponu ile benim tamponumu kesip, iki tampondan tek tampon yapıp, benim aracıma takmaktan bahsediyor.

Bu yaptıklarınız üstüne macun çekilip boyandıktan sonra en ufak temasta boya çatlağı oluyor diyorum, macun çekmeden boyasınlar diyor.

Kullandığınız malzemenin hiç bir esnekliği yok, sert plastik eritiyorsunuz üstüne, tampon esnediğinde bunlar çatır çatır gidecek diyorum, ki bunu gösterirken kırıldı zaten. Kırılan bi tırnak, başka tırnak var, o tutar diyor.

Konuşma öyle bir noktaya geldi ki, "ahmakla tartışma, dışarıdan bakan kimin ahmak olduğunu anlamaz" durumunda hissettim kendimi.

Ben bi kez daha uyarıyorum, yapılan işi aracınıza montajı yapılmadan kontrol edin mutlaka. Özellikle plastik yama işlerinde başınızın ağrıma ihtimali oldukça kuvvetli.

İnanın ne iş yaptıklarını bilmiyorlar, bi de kapıya yazmışlar "otomobilinizin estetik cerrahı" diye, hastabakıcı olmaz sizden yahu

• bilgilendirme için sağolun arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: greentooth

Kaporta göçük, çizik gibi hasarları zaten "ustayım" diyen herkesin yapması gayet normal, yapamamaları anormal olur zaten.

Plastik tamir işlerinde son derece kör gözüm parmağına gidiyorlar.

Adam başkasının tamponu ile benim tamponumu kesip, iki tampondan tek tampon yapıp, benim aracıma takmaktan bahsediyor.

Bu yaptıklarınız üstüne macun çekilip boyandıktan sonra en ufak temasta boya çatlağı oluyor diyorum, macun çekmeden boyasınlar diyor.

Kullandığınız malzemenin hiç bir esnekliği yok, sert plastik eritiyorsunuz üstüne, tampon esnediğinde bunlar çatır çatır gidecek diyorum, ki bunu gösterirken kırıldı zaten. Kırılan bi tırnak, başka tırnak var, o tutar diyor.

Konuşma öyle bir noktaya geldi ki, "ahmakla tartışma, dışarıdan bakan kimin ahmak olduğunu anlamaz" durumunda hissettim kendimi.

Ben bi kez daha uyarıyorum, yapılan işi aracınıza montajı yapılmadan kontrol edin mutlaka. Özellikle plastik yama işlerinde başınızın ağrıma ihtimali oldukça kuvvetli.

İnanın ne iş yaptıklarını bilmiyorlar, bi de kapıya yazmışlar "otomobilinizin estetik cerrahı" diye, hastabakıcı olmaz sizden yahu

bu tür tampon çatlağı vs gibi hasarlarda servise yönlendirmek en iyi çözüm ama sanrım sigorta şirketleri ucuza kaçıyor.

• YAZILANLARDAN SONRA AUTO KING E ASLA GİTMEM.
    BİZE DERS OLSUN.
  • aracımın sağ ön kapısında oluşan göçük için 2 ay önce Auto King İkitelli şubesine gittim,hasar tespiti yapıldı düzeltilip lokal boyama yapılacak dendi,kaskoda ücretsiz onarım hakkı olmadığından (Axa Sigorta) hoş olsada hasar mini onarıma girmeyecek kadar büyüktü parasını vererek işlemi yaptırdım aracı 2 günde teslim ettiler yapılan işlem beni tatmin etti lokal boyamada renk farkı yoktu gayet düzgün bir işçilik yapmışlar ben memnun kaldım fakat dün işlem yapılan yerde ufak bir göçük görmemle neşem kaçtı,bügün tekrar Auto King'teydim baktılar maalesef tekrar bir darbe olmuş ufak bir alan kaskoda mini onarım hakkım olsa yapacaklardı fakat olmadığından tekrar ücret ödemelisiniz dediler arabayı aldım çıktım.
    Şimdi merak ettiğim onarılan yer tekrar eski sağlamlığında oluyormu?Elamanlar gene orjinal hale getiriyoruz aynı sağlamlıkta oluyor diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmedi,fikri olan varmı acaba?

• bunlarda yapılan işlemler,

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.