Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersin'deki otoking de gidilecek yer degil. kapıdaki 1cm2 lik ufak bi hasar için gittim, ama adamlar "salı sabahı arabayı bırak, perşembe günü alırsınız " dedi. Ben de " motoru indirmeden bu küçük yeri düzeltemez misiniz" diyerek çıkıp gittim.
  • Arkadaşlar Ben eksper ofisinde şef yardımcısıym ergoisviçre ve birlik sigortadan sorumluyum inanın günde 3-5 arası auto king ihbarı yolluyorum yni dediklerinizi duydukça şok oldm ikitelli 2 şubesinden şuana kdar 1 tne kötü yorum almadım. zten bi arkadaş demiş hepsi bağımsız çalışıyo bayilik sisteminle istanbuldaysanız ikitelli 2 şubesine gönderin derim.
  • Eylül ayında arka kapıdaki 2 çizik, arka tampondaki sürtme izlerini mini onarım kapsamında Autoking (İst-Kartal) yaptırdım. aracı bir gün sonra teslim ettiler, Açıkcası yaptıkları işten memnun kaldım.

Yaza doğruda araç içi plastik aksam onarımı ve komple iç temizlik için gitmeyi düşünüyordum ama yazılanları okuyunca kafam karıştı yahu Sanırım işi yapan ustaya göre fark ediyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

İzmir / bornovada ki autoking kötü mü yavv..

Arkadaşım kötü de laf mı,tok adamlar suratına bile bakmıyorlar bir de içerideki araçların halini görünce(örnek 2 tezat renk araç yan yana boyanıyor)bir daha uğramamak üzere çıkıp gittim.İşin gerçeği bir arkadaşın da belirttiği gibi sanayide çok iyi iş çıkaran ustalar var ve cüzi bir ücret karşılığı yapıyorlar.Bedava yaptıracaz diye arabanın anasını ağlatmaya gerek yok bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankay2

Eylül ayında arka kapıdaki 2 çizik, arka tampondaki sürtme izlerini mini onarım kapsamında Autoking (İst-Kartal) yaptırdım. aracı bir gün sonra teslim ettiler, Açıkcası yaptıkları işten memnun kaldım.

Yaza doğruda araç içi plastik aksam onarımı ve komple iç temizlik için gitmeyi düşünüyordum ama yazılanları okuyunca kafam karıştı yahu Sanırım işi yapan ustaya göre fark ediyor?

Evet ustaya göre fark ediyor bence de..
  • bugün arabamın camına taş geldi camda ufak bir çatlak oluştu otokingte sorunsuz bir şekilde yapılırmı acaba?
  • maslak şubesi de 2-3 tane ufacık çizik için komple boyanacak buralar deyip savuşturdu.kısacası başından savdı.
  • yapıyorlar fazla geciktirme
    ben geciktirdiğim için değiştirmek zorunda kaldım
    quote:

Orjinalden alıntı: gh912

bugün arabamın camına taş geldi camda ufak bir çatlak oluştu otokingte sorunsuz bir şekilde yapılırmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

yapıyorlar fazla geciktirme
    quote:

bugün arabamın camına taş geldi camda ufak bir çatlak oluştu otokingte sorunsuz bir şekilde yapılırmı acaba?

Nasıl yapıyorlar ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

quote:

quote:

Nasıl yapıyorlar ki?

İnternette biraz araştırdım ufak ön cam çatlaklarını nokta kadar hale getirebiliyorlar,ama çatlağın fazla büyümemesi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

quote:

quote:

Nasıl yapıyorlar ki?

çatlağın kenarlarını düzeltip bir sıvı ile dolgu yapıyorlar.
  • sanayideki .... usta da aynı şeyleri yapıyor.
    hem de daha ucuza.
    ufak tefek tamiratlarda gösterdiğiniz yeri en iyi şekilde yapıp teslim ediyorlar.
    zaten araçların boya marka ve kodu araçlarda mevcut.
    aynı boyayla boya işleminide yapıyorlar. diğer ufak rütüşleri de...

boşuna fazla para vermeyin sanayiden iyi bir usta edinin..

bu arada sanayide çalışıyormuş havası verdim kendime..

gecenin bir yarısı kafam durmuş.
    salaklar gibi varmısın yokmusun izliyorum.
    tatil yaramadı bana günlerim şaştı resmen.
    yatmaktan her tarafım ağrıyor..
    sabah kızım da uyandırmasa akşam edecem uykuyla..
  • Hocam benim de Maslak şubesine birkaç defa yolum düştü. Malesef ilkinde daha 1500 km deyken sağ tarafı sürttüğümüz için kaskoyu bozmayım diye mini onarım için gitmiştim. Burda 6 parça iş var ama mini onarım 4 parçaya kadar ödüyor dediler. Bende cebimden fazladan 160 lira falan ödedim. Yaptıkları iş berbattı, ezilen yeri doğru dürüst düzeltmeden boya yapmışlardı. Hala öyle duruyor. Geçen sene de yine kasko bozulmasın diye ufak bir göçük düzeltmek için gittim. Üstelik gitmeden önce aracın fotosunu gönderip mini onarım için onay alarak gittim. Tabi malumunuz oraya gidince işler değişiyor. Bu mini onarımdan olmaz ama %30 indirimle biz boyarız dediler. Ben de o zaman neden olur dediniz dedim. Fotoğrafta tam belli olmuyormuş dedi. O yüzden Maslak AutoKing şiddetle kınıyorum Malesef şimdi de camda yuvarlak küçük bir çatlak var. Ama artık akıllandım, bu sefer İkitelli ye giderim herhalde Yetkili servisler yada başka bir açılım oluşsa ve bu adamlara karşı düzgün bir işçilikle rekabete girse parayı götürür bence. Hele İstanbul gibi mutemadiyen araçlarımızın yılda birkaç defa çizildiği, vurulduğu bir şehirde paraya para demez gibime geliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: monodoks

maslak şubesi de 2-3 tane ufacık çizik için komple boyanacak buralar deyip savuşturdu.kısacası başından savdı.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 12 Şubat 2010; 23:38:35 >
  • ben de kayseri şubesine gittim. gayet güzel yapmışlardı. oldukçada hızlıydı, tavsiye ederim.
  • yarında ben gidiyorum autokinge
    bakalım ne olacak
    sonucu yazarım
  • arkadaşlar öncelikle madur olan herkeze geçmiş olsun.
    malum hiç birimiz arabalarımıza şarkı söleyerek sahip olmadık.
    izmirde yanlız bir tane autoking var.
    geçen yaza kadar eken oto diye bir yer yapıyordu bayiliği ama şikayet edecek sebeb bırakmıyorlardı ve mükemmel bir performans ve titizlikle çalışıyorlardı. Autoking'in merkez neresi ise onlarla arası açılmış ve şimdi piyasaya 'oto zenit' adında çıkıyor en büyük hizmeti ise mini onarım yok midi onarımı var. şayet eski titizliği ile yaparlarsa çok müthiş bir patlama yapar. bu arada yakında tüm türkiyede bayilik vereceklermiş.
    gelelim yeni autoking'e eskisi kadar insanlar memnun değil. zaman zaman sıkıntı yaşıyorlarmış. genelde çok can sıkıcı değil diyorlar. ben yeni yere arabamı götürmedim ama alakadar olacaklarına inanıyorum. aldığım bir duyumuda sizlerle paylaşayım autoking bayileri arasında en çok iş yapan yer izmir en az şikayet alan yer gene izmir imiş.
    herkeze şimdilik iyi yolculuklar iyi seyirler.

• quote:

yarında ben gidiyorum autokinge
    bakalım ne olacak
    sonucu yazarım

Ne oldu hocam sonuç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

yarında ben gidiyorum autokinge
    bakalım ne olacak
    sonucu yazarım

Ne oldu hocam sonuç?

aracı götürdüm ve bana kaskomun hasarsızlığının bozulacağını söylediler ve bana peşin 500ytl fiyat çıkardılar. içeride ki elemenlar gözüme biraz çoluk çocuk göründü ve güvenemedim. kaportacı bi arkadaşa yaptırdım.
  • Reziller yaaaaaaa.Aracımın arka tamponu Bursa Autoking te yaptırdım tampon boya rengi farklı oldu plastikte olur dedik sonradan tamponda işlem yapılan yerdeki boya kabardı attı,Bursa da sol ön çamurluğa lokal işlem yaptılar vernek soyuldu kabardı attı,İstanbul da tampon mini onarım yapıldı onarım yapılan yerdeki plastik eridi deforme oldu.Bu ne rezillik ya yapamayacaksınız madem el sürmeyin.Bugün gerekli şikayetlerde bulundum.Madem anlamıyorsunuz bu işten yapmayınnnnnn.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.