Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben dun sag camurluktakı cızık ıcın arabayı ankara/şaşmazdaki autoking'e bıraktım bugun aldım.
    gözlemlerim;ilgi,alaka guzel işcılık guzel boya rengınde fark yok sadece pasta cıla lekeleri kalmıs yıkamıslar arabayı ama tam guzel cıkmamıs dedaylı bır temızlıge ıhtıyacı var sonuc olarak ben memnun kaldım umarım uzun vade de sorun cıkarmaz boya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 1 Ağustos 2008; 18:40:27 >
  • Ben de şimdi auto king İzmir/Bornova şubesinden geliyorum.Tam anlamıyla rezalet ve aracı mafvetmek ve cebine zarar vermek istiyorsan git..Aracın kaputunda fındık büyüklüğünde 2 ezik vardı ve çocuklar ön kaputu çamurlu elleriyle çizmişler,arak tamponda da ufak bir sıyrık vardı çok dikkat etmezsen belli olmuyor.Beyfendi bir zahmet aracın başına geldi,ilk sorduğu soru hangi şirket,ben de aksigorta deyince söylediği şey ön kaput komple boyanacak,nasıl yani bunun için mi deyince evet başka yolu yok arka tampon da lokal boyanacak.Peki bu çekme işiyle yapılamazmı deyince çekme sistemi diye bir şey yok içerden bastırma sistemidir,o da bu bölgeye uygulanmaz pasta cila dedim,vernik çizilmiş olmaz 25 ağustos'ta aracı getirin boyayalım deyince kalsın sizin yapacağınız işten hayır gelmez deyip çıktım.Şaçmalığa bakın 2 fındık boyu ezik için komple ön kaput boyanacakmış.

• hiç yolum duşmedi ama düşmesininde bu topic i okuduktan sonra istemmiyorum.
    bunları hemen burdaki her enty i giren herkes şirkete mail atmalı şikayetçi olmalı herkes şikayetini bildirmeli herkese geçmiş olsun...
  • valla geçmiş olsun enim arabama yapsalar aynı şeyi direk dalarım adamlara iyi dayanmışsın
  • Otoking eskiden iyi iş çıkarıyordu. Geçenlerde bende aradım. Tavan ve kaputa gelen ve boya gerektiren durumlarda komple boyanacak diyorlar ve de ilgisiz alakasızlar. Eskiden bunlar böyle değildi. Az mı kazanıyorlar desem yooo değil. Sanırım bu lokal boyama muhabettini her usat aynı şekilde tutturamadığı için şikayetler çoğaldı onlarda komple boyamaya başladılar. El elden üstündür. Sanayide ne boyacılar var bunları cebinden çıkarır. Bencede artık otoking bitmiştir.
  • hepmi sizleri buluyor nedir bugune kadar en az 5 kez iş yaptirdim onlara sadece birinde bir sorun yasadim araç vernik tozu olmuştu onuda bana boya mukkemmelleştirme hediye ederek telafi ettiler...

son olarak gecen hafta lokal boya yaptirdim gayet güzel iş cikarmislar...
  • geçmiş olsun.
  • Demekki bir olayı var bu Anadolu yakasındaki autokinglerin

Geçmiş olsun.

Benimde ark.ımın corsasını tamir etmeden daha çok mahvederek geri vermeye kalkmışlardı.
  • benim arkadaşım izmir autokingte yaptırdı düzeltme ve boya işini. araba çokta fena haldeydi.memnun kaldı bende begendim ki cidden söz sahibiyimdir bu tür konularda. bende burdaki yazıları okuyana kadar koltuk için götürecektim dikiş yerlerinde bi kaç sökülme vardı. bende zaten şans yok götürmem artık zatiii...sonra katil olurum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3021 -- 31 Ağustos 2008; 10:27:24 >
  • sonra satışta başına iş çıkar bu arabaların.çaktırmadan boyamışlardır bunlar kesin
  • Dün otokinge gittim.

Tamponuma biri dokunmuş. Böyle çıkmış dişlerinden. dediler ki bu içten darbe almış iç kısmı içe girmiş, baya bi işi var, biz mini hasar kapasımda halledemeyiz, siz servise götürün.:S

SonrA arka tamponu gösterdim, hafif kırık var , ormanda taşa çarpmıştım nedenini sormayın gözüken bişi diil, dedi ki bunu yaparım ama yanında şurada bişi var onu da yaparım, bunu da yaparım 3 hakkını kullanırım :S

Tamponu da yarıya kadar boyarım.

Ya ne gereği var, azıcık macun filan sürcen küçük yer bana neler dedi.

ÖN TAMPONU , büyük iş dediği tamponu bu sabah, Opel servisine götürdüm, adam tamponu söktü yerine oturttu bir iki düzeltti, 20ytl işçilik verdim.

bide bana diyorlar ki BAyraMDAN SONRAYA GÜN VERİRİZ 2 GÜN KALIR ARAÇ. 20 DAKİKADA HALLOLDU İŞİM.

Yani mini hasar olayı yaş gibi geldi...

Şimdi o diil ufak rötüş yaptırcam sırıtıcak korkuyorum ,buya da tamir ettirilmz

• arkdaş fazla girişmeyin o işe. ön camım çatlak geziyorum sırf bu yüzden yoksa bedava hakkım var. aslında yaptırabilirim. gıcık olduğumdan gitmemeye çalışıyorum her türlüsüne servismiş king miş kralının

adamlar kek gözle bakıyo banko hazır para ne geçirsek kardır. sırf bu muameleye "keriz" kalmamak için gitmiyorum. öyle illet adamlar ki. acaba haksız para kazanmanın çekici bi yanı yok mu bu akdar itici olmak zorundalar mı lanet olsun 1 mini ahsarda ben vereyim ama şu çingeneleiği bıraksınlar ya.

yedek anahtarım kayboldu adam setid eğiştirelim dedi adamın beni ikna etmesi gerekirken hyr dedim hırsız şüphem yok sadece yedek anahtar istiyorum diye zor ikna ettim ikna ettiğimi sanıyomuşum adam ba aorjinal uzaktan kumandalı anahtar getirdi ya..

kaskoyla papaz oluyodum telefonda görüştürdüm bayanıda kandırdı pislik yaaaa taaaş atmayııın

• İzmir / bornovada ki autoking kötü mü yavv..
  • Maslak sanayiden ben memnunum 5 kez araç götürüyorum.Bu sefer konsol çiziklerini giderecekler bakalım nasıl yapacakalar merak ediyorum.
  • başta sonax,auto king gibi yerlere gidip motor koruma boya koruma gibi işleri yaptırmanız hata!!!!!

oralara vereceğiniz paranın %10'u ile aynı işlemi kendiniz yaparsınız.mesela boya koruma(kulandıkları malzeme ciladan başka bişey değil ama görüntüsü gerçekten değişik bir malzemymiş gibi duruyor)200 ytl vererek yaptırıyorsunuz.ve çok güzel oldu diyorsunuz,20 ytl masrafla aracınıza cila çektiğinizde aracınızdaki görünüm yine aynı olacak ve yine çok güzel oldu diyeceksiniz.

boyayı koruyor derseniz cilada zaten hem boyayı parlatmak hemde korumak amaçlı bir maddedir.zaten cila,uygulandıktan sonra 8 ay boyunca koruma sağlar.

oralara boştan yere verilen paralara yazık,acıyorum
  • autoking is
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

İzmir / bornovada ki autoking kötü mü yavv..

değil ben gayet memnunum.
  • Geçmiş olsun.
  • Ben konya AUTO KING den gayet memnun kaldım daha 1 ay önce kasko tarafından tamponlarda bulunan boya atıklarını ve kırık bir yeri yaptırdım çok memnun kaldım.
  • Benim arabam granit gri renkli ve 2003 model, arabamda ön kaputun sol tarafında yukarıdan aşağıya doğru 40 cm boyunda ve bir milimden az genişlikte bir vernik çiziği var yani ben öyle görüyorum, vernik gitmiş gibi, bunu autokingler becerebilirlermi yoksa hiç elletmemelimiyim, yada arabamın boyası var, kendim ince bir fırçayla o çiziği doldurayımmı.. Arabayı her yıkamamda o çizgi beni gıcık ediyor, cila felan fayda etmiyor, onu çizeni allah nasıl bilirse öyle yapsın..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.