auto king demişken ;geçen gün maslaktaki yerlerine gittim.bi kaç fiyat falan aldım.burunlarından kıl aldırmıyolar.sanki başka o işi yapan yokmuş gibi.
Ankara Ostim' dekine boya hasarlı gocuk düzeltme için gitmiştim...Baktılar, yaparız dediler...O gün hava yagışlı, araba kirli idi...Her neyse...Hasarlı bölgeyi cizdiler, ertesi gün arabanızı alın dediler...Almaya gittigimde Bazı yerlerin düzeltildiğini, bir kısmın düzeltilmeden boyandıgını görünce kan beynime sıcradı...Sebebini sordum...Biz o gün araba kirli olunca hasarın büyüklüğünü tam görememişiz...Bu hasar biraz büyük, ustalarda sadece cizdiğimiz bölgeyi yapıyorlar, felan dediler...Ufak iki civi başı yer bırakacaktınız madem niye yaptınız be kardeşim dedim...Ayıp yahu...Özür dilediler, isterseniz orayıda yapıp teslim edeli aracı dediler...Ben de fazla büyütmedim...Ama böyle bir şey de benim başıma geldi maalesef...
forumda allahın bir kulu autokingtne memnun değil bu adamlardan uzak durmak lazım benim koltuktada sigara yanığı var götürmeyi düşünüyordum ama şimdi asla ama asla böyle kalsın daha iyi
olumsuz reklam bu olsa gerek ne kadar kötü bi durum.şimdi herkes auto king hakkında olumlu yorum yazmış olsaydı sen sigara yanığını temizletmeye gidecektin,bende genel temizliğe auto king e gidecektim.
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
forumda allahın bir kulu autokingtne memnun değil bu adamlardan uzak durmak lazım benim koltuktada sigara yanığı var götürmeyi düşünüyordum ama şimdi asla ama asla böyle kalsın daha iyi
Oto King'e bende gidecektim koltuktaki sigara yanığı için. Artık gitmeyeceğim...
benim arabada da 2 tane 5 cm lik ufak çizik var boyaya gerek yok sadece düzelecek bende kaskodan yaptırayım diyordu. şimdi bunlara gitmesem mi acaba. gerci göçüğü düzeltmek sanırım son derece kolay ama becerebilirlermi.
ben kartaldakine 2 kere gittim, mükemmel iş yapmıyorlar ama idare eder...
ama mükemmel paralar istiyolar.
quote:
Orjinalden alıntı: streptozotocinus
koltuğu söküp götürmemişler iyi ki
Arkadaşımın corsa 1.7 dti sini bıraktık kasko şirketinin hasarsızlık indiriminden senede 2 parça yer tamir ediliyormuş bedavaya diye sabah bıraktık ertesi gün öğlen çağırdılar içeriye girik olan sağ arka çamurluk yamuk yumuk düzeltilmiş utanmadan birde kat be kat macun kullanmışlar ufacık kaporta girintisine. İstanbul Anadolu yakasında olay gerçekleşti. Sonra zor bela adamlara hakkımızı arayarak verdik yeniden yaptılar para almadan, düzgünce verdiler.
4 tane kaporta hakkı, ayrıca iç döşeme ve cam olayları var... sigortadan ücretsiz.. camda kuş gözü vardı.. düzeltmişler.. kücücük bir leke kalmış.. acaba tamamen sıfır olmazmıydı... aklımda soru işareti kaldı..
sol torpido komple çizikti.. sıfır gibi olmuş.. işçilik harika.. aracın üstüne buz düşmüştü.. içeri girmişti... düzeltmişler ama azda olsa belli oluyor... birde sağ ön çamurlukta taş çarpöasına bağlı girinti vardı.. tamamen düzelmiş.. kapıdaki taş çarpmasını çelik bariyerlere yapışık olması nedeniyle düzeltememişler...
daha evvel astramı götürdüğümde 4 hasarda mükemmel derecede düzelmişti...
sanki kartal eskiye oranla biraz performans kaybına uğramış... bende bir dahakine küçükyalıdakini deniycem... birde maslakta varmış..
bu arada arkadaşım koltuğun için geçmiş olsun üzüldüm...
quote:
Orjinalden alıntı: giza
ama mükemmel paralar istiyolar.
quote:
Orjinalden alıntı: streptozotocinus
küçükyalı ve kartalın sahibi aynı..
ben ikisine de gittim hem eski hem de yeni arabam için. Mükemmel yapmıyorlar ama idare ederler yine de... Şans işi sanırım biraz da...
döşemeye çok elletmemek lazım sanırım.
sigara yanığı için foto koyarım vakit bulursam. Tam istediğim gibi olması ama delik kapandı.
Ustadan ustaya bile fark ediyor bu işler... Daha doğrusu "usta" en önemlisi... Aynı şubede bile fark olabiliyor farklı ustalarda...
Selam, ben de daha yeni yaşadığım bir Auto King maduriyetini anlatayım.Yer Ankara Ostim bayisi.Arka çamurluğumun üstünde hafif göçüklü boya hasarı vardı.Aynı yeri daha önce de vurduğum için bi kere yaptırmış ve memnun kalmıştım.Ama anladımki hangi ustanın yaptığına göre değişiyor memnuniyet! Öncelikle bir arkadaş geldi aracı teslim alacak, anlatıyorum yüzüme bile bakmıyor.Bakın dedim şurası var bi de gerisinde bir çentik var, dedim orası boyanmasın alanı büyütmeyelim.Pastelle ok çıkarıp rötüş yazı. Bakın dedim geçen sene arabayı teslim aldığımda dış siyah çıtalarda pasta lekesi vardı ve bunlar çıkmıyor, sizin yüzünüzden çıta değiştim.Bu sefer bantladım üstünü birdaha olmasın.Tamam dedi.Sonra aracın içinde heryer boya tozu, teyp ce cd ler ellenmiş lekeli, vites topuzu-direksiyonda el izi(beyaz tozumsu) oluyor bunlara dikkat edin dedim.Başını salladı! Neyse ertesi gün aradılar araç hazır diye.Gittim, boya tutmamış bas bas bağırıyor boyandım diye.Çamurluktaki açılı çizgiyi verememişler.Üstelik rötüş olacak yer dahil komple boyanmış çamurluğun alt bölümü.Aracın içi,koltuklar boya tozu.Hiç söylememişim gibi teyp kurcalanmış, direksiyonda lekeler Sonra baktım yine siyah tampon ve kapı koruma pilastikleri pasta lekesi.Yaw ben bunları söylemedimmi size! Açtım telefon bağırdım çağırdım, efendim gelin bakalım falan.Şimdi götürecem ama bilmiyorum.Alanı daha da genişletirler diye endişeliyim.Belki yaptırmayacağım ama rezil edicem onları. İş işten geçmiş şimdi gelin bakalım.Sadece söylediklerime bile dikkat etse problem kalmayacak.Doğru dürüst yap arabayı 1 hafta beklerim ben.Günde 10-15 araba alıyorlar tabi yetişmiyor.
en iyi servise götürsem bile arabada bilimum kurcalanacak herşeyi alırım teyp, cdler, defter kalem biledahil!! ne işine gelir bilmiyorum ama arabada kurcalanmadık yer kalmıyor
Autokingle ilgili benimde sıkıntım var.Bundan yaklaşık bir yıl kadar önce aracımın kaputuna lokal boya yapıldı.O zaman sabah alıp aynı gün içinde teslim ettiler ve sonuç gayet iyi görünüyordu.Fakat geçen bu zaman zarfında boya yapılan kısımdaki tüm vernikler attı ve zımparalanmış gibi bir görüntü ortaya çıktı.Tanıdığım bir oto servisinede gösterdim bunu onlarda kullanılan malzemenin kalitesiyle ilgili olduğunu söylediler.
quote:
Orjinalden alıntı: Jeffrey
Arkadaşlar,
Megane coupe min deri döşemesinin sol koltuğunun köşesi çatlamış. aşınmış bir durumdaydı. Auto King'de Mini Hasar Teminatından ücretsiz tamir edileceği garantisini aldım. Akşam arabayı teslim aldım ki RESMEN mahvetmişler !!!! döşemeye sprey tarzı bir boya sıkıp, sadece zaten çok kötü görünen tamir edilen kısmı değil, bütün koltuğu, beyaz olan dikişleri dahil boyamışlar. Ben bu rezaleti düzeltmelerini isteyince arabayı aşagı garaja indirdiler. Ben aşağı inip bakmak istedim, gördüğüm ise bir teneke TİNER le koltuklara giriştikleriydi... Ben müdahalae edince tinerin deriye zararı olmadığını iddia ettiler. Şu anda koltuk, benim sonradan gidip Sonax derş bakım kremini sürmeme rağmen alaca bulaca, renk değişimleri aşikar, inanılmaz kötü durumda.. Canım inanılmaz sıkıldı, yarın sigorta şirketini arıyıp hakkıma sonuna kadar savunacağım..
Arkadaşlar size de ders olsun AUTO KING 'E GİTMEYİN!!!!
Geçmiş olsun!...
Auto King'de farklı araçlar için 3-4 işlem yaptırdım. Memnun kaldım ben. Kartal'daki daha iyi gibi.
Bu senede aracımı bir daha autoking e teslim ettim.Hem verniği atan yeri düzeltmeleri hemde ekstradan bir kaç işlem için.Aracımı teslim aldığımda gayet iyi görünüyordu fakat üstünden 2 hafta geçti benim lokal boya yapılan kapıyla yapılmayan kapı arasın da renk farkı görünüyor.Ben teslim alırken çok dikkatli incelemiştim bir fark yoktu.bu sonradan mı oluştu acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: tahas
Autokingle ilgili benimde sıkıntım var.Bundan yaklaşık bir yıl kadar önce aracımın kaputuna lokal boya yapıldı.O zaman sabah alıp aynı gün içinde teslim ettiler ve sonuç gayet iyi görünüyordu.Fakat geçen bu zaman zarfında boya yapılan kısımdaki tüm vernikler attı ve zımparalanmış gibi bir görüntü ortaya çıktı.Tanıdığım bir oto servisinede gösterdim bunu onlarda kullanılan malzemenin kalitesiyle ilgili olduğunu söylediler.
Evet Auto king bu konularda pek ehli değil çok şikayet duydum.. biz bir ara farklı bir Alman markanın Alman teknolojisiyle Auto king den daha detaylı olarak bu işi kurucaktık ama olmadı belki ilerleyen zamanlarda... Sebep : Çok büyük yatırım gerektiriyor...
autoking'den hep aynı şikayetler geliyor geçmiş olsun arkadaşım