Bende İzmir Bornova şubesine gideceğim cumartesi günü. Ön camda hafif çatlak var. Bakalım ilgi alaka nasıl
sanırım nisan ayıydı küçükyalı şubesine gittim bagaj kapağının yarısı sol arka çamurluk ve sol kapımda çizik vardı.Bagaj kapağının diğer tarafındada kedi tırnağı çiziği vardı.Arkadaş bagaj kapağındakileri 2 parça sayınca itiraz ettim.Sen bunun verniğini komple atmıcakmısın dedim atıcam dedi e ozaman ne sayıyosun zaten buda kapanacak diyince geri atım attı.Dedikleri saatte gittim aldım gayet temiz bir işçilik yapmışlardı.Tek problem pasta cilada plastikler hafiften beyazlaşmıştı. Bence koparabildiklerine yutturabildiklerine iş yapıyorlar sert çıktığınızda herşey düzeliyor birde içeride bir kaç bayan var öyle kibarlar ki insan şaşırıyor hatta kasılıyor.
ikitelli / istanbul şubesi nasıldır sizce?
her gittiğimizde aracı 1 günlüğüne autokinge bırakmamız mı gerekiyor 2-3 saatte halledemiyorlar mı?
adana auto king ile tecrübesi olan varmı?;
Bornova'dakinden memnun olmayan var mı acaba?
2-3 yerde sorun var da,onları yaptıracağım.
AutoKing ten uzak durun kısacası
Kartal'dakine gitmiştim memnun kalmıştım. Şans işi heralde ve ustaya bağlı.
Bu kadar çok memnun olmayan kişi varken insan ister istemez soğuyor.
Memnun olmayanlar kadar memnun olanlar da var.
7-8 aydır gidip gitmem konusunda kararsızım. en sonunda dışarıda bir kaportacıya verecem arabayı. bir allahın kulu bile menun değil bu yerden. kasko şirketleri neden değiştirmiyor mu firmayı acaba?
Daha iyi bir alternatif bulamıyorlar heralde. Rakipleri çıkarsa belki değiştirirler. Ben de 24 Eylül'e randevu aldım, bakalım nasıl iş çıkarıcaklar. Daha önce 2 kere daha gitmiştim memnun kalmıştım.
arkadaşlar oto king denen yere gitmenizi kesinlikle tavsiye etmem parasını verin gidin başka yerde yaptırın.bu kadar olumsuz yorumlara rağmen geçen hafta bende gittim malesef çamurlukta ufak bir göçük vardı düzeltmişler ama eski hali daha iyiydi.sigara yanıklarının içini japon yapıştırıcı dökmüşler başka bir işlem yok.sgara yanığı fazla belli olmuyordu bunların yaptığı işlemden sonra görüntü berbat taş gibi olmuş çıkartamıyorumda kısacası pişmanım. bunlardan başka mini onarım hizmeti veren yer yokmu arkadaşlar?
peki bu komple vernik atımı sonucu araç komple boyalı gözükmüyor değil mi aletler de
quote:
Orijinalden alıntı: emrahisilti2
sanırım nisan ayıydı küçükyalı şubesine gittim bagaj kapağının yarısı sol arka çamurluk ve sol kapımda çizik vardı.Bagaj kapağının diğer tarafındada kedi tırnağı çiziği vardı.Arkadaş bagaj kapağındakileri 2 parça sayınca itiraz ettim.Sen bunun verniğini komple atmıcakmısın dedim atıcam dedi e ozaman ne sayıyosun zaten buda kapanacak diyince geri atım attı.Dedikleri saatte gittim aldım gayet temiz bir işçilik yapmışlardı.Tek problem pasta cilada plastikler hafiften beyazlaşmıştı. Bence koparabildiklerine yutturabildiklerine iş yapıyorlar sert çıktığınızda herşey düzeliyor birde içeride bir kaç bayan var öyle kibarlar ki insan şaşırıyor hatta kasılıyor.
Yalnızca lokal boya yapılan parçaya vernik atıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: sofokles2000
Yalnızca lokal boya yapılan parçaya vernik atıyorlar.
Sormak istediğimde işte bu lokal boya olan parça komple boyalı gözükmüyor değil mi şu kalınlık ölçen aletlerde
Bende ankara ostim autoking e aracimin arka kapidaki ve sol on camurluktaki gocuk icin goturdum. ancak hic begenmedim hayal kırıklıgına ugradim. on camurluk boyasi acik renk olmus yandan bakıldıgında belli oluyo. ayrica arka kapiyida boyarken bagaj kapagina astar sıcratmıslar. (sanayideki ustaya sordum) elinle dokundugunda putur putur olmus valla yazik yaw. bu kadarda rezillik olmaz. hafta iici tampon tamiri icin sasmaz autoking e gidicem bakalim onlar ne yapacak.