Şimdi Ara

>>>Auto modem Resetleme<<<LÜTFEN ACİL YARDIM!!!<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben rapidget ile dosyaalr indiriyorum..ama her dosya aindikten sonra diğer dosyaya geçiş için 60 dakika beklemesi gerekiyo..Ben belirlediğim bir sürede modemi otomatik olarak resetliycek bi program arıyorum..mesela 30 dakika sonraya ayarlıycam..30 dakka sonra kendisi otomatik reset atıcak modeme..inette baya bi aradım bulamadım lütfen siz bi yardımcı olun...

• tam olarak ne istediğini anlıyamadım
    sinyalimi her yarım saatte bir resetlemek istiyorsun?
  • O nasıl olacak bende çok merak ediyorum.
    Rapget kullan işini görür
  • hayır zaten rapget kullanıyorum..ama bekleme süresini kaldırmak içib diyom ben..
  • arkadaşalar bu konuda kimse yardımcı olamıycakmı...heralde tam anlatamadım ne istediğimi..yani demek istediğim öle bi program olcakki ben mesela yarım saate bir modemi resetliycek..yan sinyali..lütfen bu konuda yardımcı olun...
  • Sanırım arkadaşımız dediği şu : Modemi belli aralıklarda otomatik res attıran bi program var mı ?
  • böyle birşey olacağını sanmıyorum. çünkü modem resetlemek tam olarak yazılımsal bir durum değildir, mutlaka açma-kapama tuşuna basılması gerek; daha önce kapsül ayarlarıyla ip değiştirmeyi denemiştim (PPPoE-LLC iken PPPoA-vcmux'a geçmek veya tersi gibi) ve ip değişmesine rağmen rapid bekleme süresini kaldırmamıştı.
    hala rapid kullanıyoruz. bi türlü kurtulamadık, sigara gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @echo off
    echo Eski Ip Siliniyor
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    echo Ip Adresiniz Yenileniyor
    ipconfig /renew

@echo off
    echo Eski Ip Siliniyor
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    echo Ip Adresiniz Yenileniyor
    ipconfig /renew
    exit

Bu kodları bir not defteri açıp içine kopyala.. Sonra farklı kadet'i seç ve
    Orda altta seçenekler var ordan 'tüm dosyaları' seç ve
    dosya ismini 'ip.bat' yap ve kaydet daha sonra buna her tıkladığında IP'in 2 kez değişecektir...

Aslında bu kodlarla ip değişebiliyor. Ben kullanamıyorum o başka tabi modem bende değil!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.