Şimdi Ara

Auto Screen Shot Pro (belirli aralıklarla otomatik ekran görüntüsü alıp kaydeder)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Auto Screen Shot Pro (belirli aralıklarla otomatik ekran görüntüsü alıp kaydeder)

Özellikler:
    1- 175 kb
    2- Kurulumsuz tek exe
    3- Arzu ettiğiniz saniye aralıkları ile .jpg olarak kayıt yapar
    4- Program penceresi gizlenebilir( siz yokken pc nizde neler olmuş bakarsınız)
    5- Kolay kullanım ve kısayol tuşları
    6- Scanned with Kaspersky 2010 -no threats detected- (not kasper kullanıyorsanız program çalışmaya başladıktan sonra "bu program keylogger tarzı işlem yapıyor, riskli yazılım" (ki bu amaçla da kullanabilirsiniz zaten) diye uyarı alırsınız bunun nedeni bu programın bazı keyloggerlarda da bulunan özellik gibi belirli aralıklarla ekran görüntüsünü alıp kaydetmesidir, kasper sezgisel analizini kullanarak bu sonuca varmıştır, ki programın çalışmasını engellemez sadece uyarı verir bir defaya mahsus olarak
    7- Programın arzu ettiğiniz saniye aralıklarında kayıt yapmasından başka hiçbir virüsümsü ve trojenimsi özelliği yoktur
    8- Saygılar
    9- Win7 kullananlar programı "yönetici olarak çalıştır"sınlar.

http://www.mediafire.com/?jmm1zmabbd1a21x

Edit: Link yenilendi 04.09.2011

Auto Screen Shot Pro (belirli aralıklarla otomatik ekran görüntüsü alıp kaydeder)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atememikrop -- 4 Eylül 2011; 19:17:27 >

• Teşekkürler.
  • takip
  • Üstad bu versiyonu internette bulamadım hoş kaç sene önce açmışsın ama bana şuan lazım oldu sesimi duyan dh üyeleri yardım edin bana :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.