Şimdi Ara

AUTODROM (GÜVENLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ) ANKARA DA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AUTODROM, YENİMAHALLE DE GÜVENLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİNİ İÇEREN KURSLARINI VERİYOR UZUN BİR SÜREDİR. RENAULT SAHİPLERİNE AYRICALIK TANINIYOR. KURS BİTİMİNDE SERTİFİKA VERİLİYOR. ARABANIZI DAHA GÜVENLİ SÜRMENİZİ SAĞLAYACAK ÖNEMLİ BİLGİLER EŞLİĞİNDE SON BİR CANLI TESTLE BİTİYOR. YENİMAHALLE HAL BİNASI (KÖMÜR BİNASI DA OLABİLİR.) KARŞISINDA BEKTAŞLARIN TESİSİNİN İÇİNDE

• NE GİBİ KAZANIMLARI OLACAK + FİYAT NEDİR
  • FİYAT KONUSUNDA BİLGİM YOK. AMA HEPİMİZİN ÇOK İYİ SANDIĞIMIZ OTOMOBİL SÜRME BECERİMİZİ TEST ETME VE GELİŞTİRME ŞANSINI VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. EN AZINDAN KAFAMIZA YER ETMESİ GEREKEN DOĞRULARI BİR DE GERÇEK DÜNYADA BİR YERE OTURTMA ŞANSI ELİMİZE GEÇEBİLİR. DİREKSİYONU HER ZAMAN DOĞRU TUTMA POZİSYONU BUNLARDAN BİRİ. ÇOK ISSIZDA KALAN BİR YER OLDUĞU İÇİN VE HERGÜN ÖNÜNDEN GEÇMEMEME RAĞMEN FARK ETMEDİĞİM İÇİN BU KONUYU YAZDIM.
  • yanlış hatırlamıyorsam 1 senedir var bu etkinlik.Türkiye kömür işletmesinin karşısında, Türk Patent Enstitüsünün yanındaki Bektalşar tesisinde ufak bir alanda yapılıyor.5 dk. kadar izledim.adamlar megane II sedan ile yanlamaya çalışıyorlardı
  • 350 € FALAN CİVARI AMA ANKARADAKİ UZMANLARDA İŞ YOK HABERİNİZ OLSUN....
  • İstanbulda çok mu başarılı olmuşlar da Ankara'ya da bulaşmışlar acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

350 € FALAN CİVARI AMA ANKARADAKİ UZMANLARDA İŞ YOK HABERİNİZ OLSUN....

çok parao paraya kaç depo dolar be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiatcı ben 350 euro versem bana özel ders bunları öretecek biri varmı ben çok istiyorum bu teknikleri öğrenmek bura gitsem dahamı hayırlı olur.
    quote:

• bence herkesin alması gereken bir eğitim bu; 1-2 ay içinde ben de almayı düşünüyorum; annem de babam da aldı eğitimi, kullanım tarzları çok değişti..çok daha güvenli bi şekilde kullanıyorlar...

kendi sürüşümden şüphem yok; ama bu eğitimin en ufak bi katkısı olsa bu bizim ve çevremizin güvenliği için güzel bir durumdur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

fiatcı ben 350 euro versem bana özel ders bunları öretecek biri varmı ben çok istiyorum bu teknikleri öğrenmek bura gitsem dahamı hayırlı olur.
    quote:

Valla sen illa öğrenecem dersen 350€ yada gerek yok saati 30 ytl den bizim bi manyak var ama oda sadece nasıl daha hızlı gidilir nasıl viraja girilir nasıl durulur onu öğretir.....kendi araban varsa bu adam var...

istersen var ama madem bu parayı verecen bence izmire git en iyi eğitim orda(daha doğrusu autodromdan iyi)

istersen adres ve tel veriyim.. hangisini istersen...

• Konuyu hortlatalım

Nisan ayında eşime imzadaki Megane'ı almıştım. Bir iki ay kadar önce güvenli sürüş teknikleri eğitimi kazandınız şeklinde. Haftaya bu eğitimi eşime aldırmayı düşünüyorum.

Ücreti nedir bilmiyorum ama herkesin alması gereken bir eğitimdir bu. Bende 5-6 sene önce böyle bir eğitim alma fırsatı yakalamıştım. Bu eğitimi küçük görmeyin yanılırsınız örneğin ben bile 25 senedir direksiyon başımda olmama rağmen fren nasıl yapılır bilmiyor muşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiatci

quote:

fiatcı ben 350 euro versem bana özel ders bunları öretecek biri varmı ben çok istiyorum bu teknikleri öğrenmek bura gitsem dahamı hayırlı olur.
    quote:

Valla sen illa öğrenecem dersen 350€ yada gerek yok saati 30 ytl den bizim bi manyak var ama oda sadece nasıl daha hızlı gidilir nasıl viraja girilir nasıl durulur onu öğretir.....kendi araban varsa bu adam var...

istersen var ama madem bu parayı verecen bence izmire git en iyi eğitim orda(daha doğrusu autodromdan iyi)

hocam konu hortlamış ama hala buralardaysanız viraj hakkında bişey sorucam
    viraja nasıl hızlı girilir dersi veriyomuş arkadaşınız ancak,
    virajdaki bir hatada aracın perte kadar yolu var(virajda bir araba perte çıkardım)
    bunun önlemini nasıl alıyor arkadaşınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: Fiatci

quote:

quote:

hocam konu hortlamış ama hala buralardaysanız viraj hakkında bişey sorucam
    viraja nasıl hızlı girilir dersi veriyomuş arkadaşınız ancak,
    virajdaki bir hatada aracın perte kadar yolu var(virajda bir araba perte çıkardım)
    bunun önlemini nasıl alıyor arkadaşınız ?

İzninizle ben cevap vereyim

AUTODROM (GÜVENLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ) ANKARA DA.

• 6.5 yıllık mesajımı görünce konuda gülümsedim biraz

O yıl içerisinde Kasım ayında bir ilaç şirketi vasıtasıyla ben de eğitim aldım. İleri sürüş teknikleri eğitimi ile karıştırmamak lazım, verilen eğitim defansif ve güvenli sürüş eğitimiydi. Şimdi durum nasıl haberim yok, halen tesis çalışıyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

6.5 yıllık mesajımı görünce konuda gülümsedim biraz

O yıl içerisinde Kasım ayında bir ilaç şirketi vasıtasıyla ben de eğitim aldım. İleri sürüş teknikleri eğitimi ile karıştırmamak lazım, verilen eğitim defansif ve güvenli sürüş eğitimiydi. Şimdi durum nasıl haberim yok, halen tesis çalışıyor mu bilmiyorum.

Tesis artik calismiyor, egitim aldiginiz ender bey serbest olarak yine ayni tarz egitimlerle ugrasiyordu en son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.