Şimdi Ara

autoking hasarsızlık indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımda zamanla oluşan kapıdaki çok hafif göçük için hasarsızlık indiriminden faydalanmak istiyorum. Geçen gün hasar tespit ve randevu almak için Istanbul yolunun oradaki Autokinge gittim. Görevli arkadaş araçtaki hafif göçük için düzeltme + boya olmak üzere 2 hakkımın gideceğini söyledi. Zaten yıllık 4 hakkım var ve 2 göçük + 2 boya ile tüm haklarımı harcamış olacağım.

Aynı yerdeki düzeltme ve boyanın 2 hakkımı alması bana garip geldi. Tek olması gerekmez mi bunun? Ne diyorsunuz arkadaşın söylediğinin aslı astarı var mıdır?

• malesef her işlem ayrı sayılıyor. göçük düzeltme bir işlem, boyama bir işlem. böylece iki işlem gidiyor.
  • İzmir'deki Autoking'in rezalet ötesi bir işçiliği var. Babamın aracının plastik çamurluğu çarpmadan dolayı çökmüştü. Kasko çok uyanık olduğu için çamurluğu orijinali ile değiştirmek yerine düzeltme için Autoking'e yolladı. Sonuç; daha 1 yıl geçmeden pul pul dökülen, rezalet hale gelmiş bir çamurluk. İşlem görmeyen kısımda hiç bir problem yokken, Autoking'in el attığı çamurluk mahvolmuş durumda. Aracı tekrar servise gönderiyoruz tekrar, bu sefer çamurluğu tamamen değiştirmeleri için.

Bu firmayla ilgili doğru düzgün şeyler duymuyorum. Bence uzak durun.
  • uzak durulsun ama tüm kaskolar mini onarımlarını malesef auto king'te yaptırtıyor. kaçış yok o yüzden.
  • bu dedigim yerde islem yaptiran var mi peki arkadaslar? iscilikleri nasil, arabayi batirmasinlar iyice? bak simdi icime kurt dusurdunuz..
  • Manisa Oto King te geçen yıl arabamın ön tamponundaki bir hasarından dolayı bir işlem yaptırmıştım ama çok baştan savma iş çıkarmışlardı.Servis müdürüne durumu aktardım ve tekrar gelmemi istedi.Ben de gittim ve suçlarını bastırmak ister gibi bir sürü iltifatlar falan.Arkadaşın da söylediği gibi başka alternatif yok malesef ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.