Şimdi Ara

AutoShow'da Yeni 9-5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derginin 27 Eylül / 3 Ekim sayısında yeni 9-5 XWD 2.0T AERO (220HP) tanıtılıyor. Tam 4 sayfa ayrılmış güzel bir haber (Almanya'da hazırlanmış). Eski efsane Saab 900 Turbo ile beraber çekilmiş güzel bir tanıtım olmuş. Arşivinizde olmasını öneririm. Tanıtımla ilgili sadece son cümleyi aktarıyorum: "Çünkü son dönemlerde satışa sunulan çok az otomobil onun kadar karizmatik olmayı başarabildi."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbaysal2000 -- 1 Ekim 2010; 23:58:09 >

• Konuyla ilgili değil ama birşey merak ettim. Bugün Gökşenleri aradım, Saab satışı için. Görüştüğüm kişi; Saab satışı yapmadıklarını, Saab ile fiyat görüşmelerinin devam ettiğini ve yılsonuna doğru yetişeceğini söyledi. Fuara da katılmayacaklarını bildirdi.
    Şimdi de kafam karıştı AutoShow 2011 fuarına katılan firma kim. Çünkü katılan araç listesinde Saab da görünüyor.
    Saab'ın kendisi mi fuarda? Kendisi değil ise araç satışını kim yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokangokan -- 5 Ekim 2010; 16:20:46 >
  • AutoShow dergisinin yeni sayısından bahsetmiştim. Autoshow fuarı ile karıştı herhalde.
  • Yok aslında karışmadı. Sadece Saab araç satışı şu an yapılıyor mu diye merak etmiştim.
  • Gökşenler'e biz de geçen haftasonu sorduğumuzda aynen size söylediklerini söylediler bize. Şuan için araç ithalatı yok, fiyat ve model anlaşmaları üzerinde çalışılıyor, fuara yetişemiyoruz, Ocak Ayı'ndan sonra durum netlik kazanacak ve yeni modelleri getireceğiz, dediler. Sanırım yeni Hollandalı firma ile görüşmeler sıklaşıyor.

Bu arada önümüzdeki fuar 2010 fuarı değil mi? 2011 fuarına daha 1 sene var ve doğal olarak orada Saab'ın adı gözüküyordur ? Yanlış mı anlaştık acaba?
  • Biryerde okudum ancak herhalde yanlıştı. 2010 fuarına 9-5 ile katılacağı hakkında. Neyse demek ki yanlış alarm.
    Ama çok kötü oldu, satış olmaması. 2010 senesi içinde araba alacaktım, Saab olmayacak anlaşılan.
  • En son basında okuduğum Türkler SAAB için teklif verince ÇİN firması teklifini yenileyip ÜRETİMİ ŞU ANKİ AYNI FABRİKADA YAPACAĞIM. Fabrikayı başka yere taşımıyorum. VE KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIM... Şeklinde düzenleme yapmış..İnşallah ele gitmez..Güzel bir kısmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Şubat 2012; 16:56:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONA 1.6 Dizel ile 3 Gün TEST
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Brightwell'in almasını istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saabturk -- 20 Şubat 2012; 15:13:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.