Şimdi Ara

AutoTestPilot'dan MERCEDES CLS 350 CDI AMG TEST DEĞERLENDİRME YORUM TEKNİK VERİ RESİM GUNCEL CLS VS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
13
Favori
26.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

S80 i keyfe keder satıyorum, ama fiyat teklif etmeden önce gel bir gör aracı belki beğenmeyeceksin ?

Araban karoser olarak hatasız ve temiz görünüyor. Common rail enjektörlerin ve turbona bakılması lazım sadece.

Aracın tek eksi yanı sürücü koltugunun manuel olması. Elektrikli ve hafızalı olmalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) aracın motorunda en ufak bir sorun yok, tek kişi kullanacaksa hafızaya gerek yok. Ama dediğin rakam imkansız hani sıkışsam etsem belki ama dediğim gibi keyfe keder satılık garajda yer kalmadı diye :) yeni aldığım f10 , CLS eşimin CLA birde S80 sığmıyor artık...

• quote:

:) aracın motorunda en ufak bir sorun yok, tek kişi kullanacaksa hafızaya gerek yok. Ama dediğin rakam imkansız hani sıkışsam etsem belki ama dediğim gibi keyfe keder satılık garajda yer kalmadı diye :) yeni aldığım f10 , CLS eşimin CLA birde S80 sığmıyor artık...

Yılbasından sonra bi izmir yapmayı düşünüyorum. Gelmişken bakıcam senin araca. İrtibata geçerim ben geldiğimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

:) aracın motorunda en ufak bir sorun yok, tek kişi kullanacaksa hafızaya gerek yok. Ama dediğin rakam imkansız hani sıkışsam etsem belki ama dediğim gibi keyfe keder satılık garajda yer kalmadı diye :) yeni aldığım f10 , CLS eşimin CLA birde S80 sığmıyor artık...

Yılbasından sonra bi izmir yapmayı düşünüyorum. Gelmişken bakıcam senin araca. İrtibata geçerim ben geldiğimde.

Gel kardeşim belki kanıma girersin veririm dediğin rakama belkide aracın temizliğini görünce sen dediğim rakamı verirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Aynen öyle sadece infiniti değil, e250 cabrio, volvo s80, f20 116i vs hep bindiğim araçları yazdım çizdim. Buarada ki 3-5 keko gibi showroomdaki aracın içine oturup ahkam kesmiyorum en az 1 sene boyunca bindiğim araçların bilinmeyen taraflarını paylaşıyorum.

Bu arada teklifim geçerli bir gün vereyim 700NM torkun keyfini çıkar :)

O kekolardan bol yok burda dogru :) ben sizi biliyorum zaten.Ilk aklima gelen infinitiydi sanirim ilk onun konusunu acmistiniz ? E 250 cdi coupe amg vardi bizde.O 500 nm idi cok deliydi bunu dusunemiyorum.

Teklif icin tesekkurler.Emanetin cani burnundadir bisey olur falan mazallah.Ama mercedes forumlarina uyeyseni bende audi forumuna uye biri olarak bulusmaniza istirak ederim.Tanismis oluruz boylece hem incelerim bende :)

Mbclubtr ye üyeyim, audiyle pek aram yok hatta hiç sevmem bana hep süslü ledli vw gibi gelir. Ama bu civarda bir buluşma olursa gelirim...

• Ne işle uğraşıyorsun abi bu kadar fazla araba ?

Allah daha çok versin eğer helal paraysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

Ne işle uğraşıyorsun abi bu kadar fazla araba ?

Allah sana benim hakkında ne düşünüyorsan 10 katını versin...

• quote:

quote:

Kötü birşey düşünmem abi rahat ol ,merakdan sordum sadece

• quote:

quote:

quote:

Kötü birşey düşünmem abi rahat ol ,merakdan sordum sadece

Tekstilciyim güzel kardeşim...

• Buda güncelleme sonrası hız göstergesi:

AutoTestPilot'dan MERCEDES CLS 350 CDI AMG TEST DEĞERLENDİRME YORUM TEKNİK VERİ RESİM GUNCEL CLS VS

Önceki halini bulamadım ama baya 90lar gibiydi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 25 Aralık 2016; 11:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Fiyatı düşürdüm artık kesin satacağım düşünüyorsan görüşelim...

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-volvo-s80-1-6-d/ilk-ve-tek-sahibinden-cok-temiz-kazasiz-yetkili-servis-bakimli-volvo-s80-1-6-drive-edition/6387084

• Herkese selamlar,

Bayadır güncellemiyordum konuyu, bugün sayın devlet büyüklerimiz neticesinde normalde yarım saatte gittiğim yolu 2.5 saatte gittim. Baktım yolu kapatmışlar ordan burdan derken hem yol uzadı hem de çok fena trafiğe takıldım. Ama buna rağmen CLS beni üzmedi 313 HP 700NM tork ara ara boş bulunca gazlamalara ve full açık klima dur kalk trafiğe rağmen ortalama 7 litreyi geçmedi:

AutoTestPilot'dan MERCEDES CLS 350 CDI AMG TEST DEĞERLENDİRME YORUM TEKNİK VERİ RESİM GUNCEL CLS VS

Saygılar sevgiler...

• Bu arada BRABUS D6S kitin bayramda uzun yolda çok faydasını gördüm, neredeyse 1500KM yol yaptım bayramda ve genel ortalamam 5.8 Litreyi geçmedi. Buna baya bir top speed denemesi ve 0-100 kalkış dahil...
  • Arka koltukları opsiyonel olarak normal 3 kişilik olan CLS'ler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

Arka koltukları opsiyonel olarak normal 3 kişilik olan CLS'ler var mı?

Benim bildiğim kadarıyla yok, zaten olsada pek kullanışlı olmaz arkada iki kişi makam koltuğu rahatlığında seyahat edebiliyor orta konsol, klima paneli, kol dayama ve bardaklıklar ile. 3. koltuk olması halinde rahatlık bozulur...
  • Şu şekilde:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 9 Eylül 2017; 10:50:24 >
  • Yakıt konusunda çok iyi bir araç. Uzun yolda 5 litreye düştüğünü bile gördüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi siz söyleyince merak edip baktım 3. koltuk olanları var ama shooting break kasalarda:

Bence gereksiz aracın konseptine aykırı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 9 Eylül 2017; 10:54:1 >
  • Çocuklarım yeterince büyüyene kadar alamam o durumda:(

Shootingbreak araştırayım bir de...Konsepte uymadığına katılıyorum ama malum,ihtiyaçlar...

• Kaç çocuk var hocam 3 mü?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.